Η Desigual δημιούργησε το Cover Girl, ένα κορίτσι στις αυθόρμητες φωτογραφίες με τα απίστευτα ρούχα, εκείνη που είναι πάντα κουλ. Σε αυτό το κορίτσι αποτίνει φόρο τιμής με τη νέα συλλογή που εξυμνεί το ταξίδι μεταμόρφωσης της Desigual. Η συλλογή έχει πέντε χαρακτηριστικά: Ρούχα για όλες τις περιστάσεις, 24/7: Σχεδιάζοντας ρούχα με γνώμονα τη χρηστικότητα αλλά και τις περιστάσεις στις οποίες θα φορεθούν, εστιάζουμε σε δύο συνθήκες, δίνοντας πάντα έμφαση στην άνεση και στους εύκολους συνδυασμούς: «City», για τις ανάγκες στην πόλη από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή και «Casual» για τα σαββατοκύριακα με άνετα, πολύχρωμα και χαλαρά κομμάτια.

Τα νέα basic κομμάτια, όπου επεκτείνεται η σχετική γκάμα, για να γίνει πιο εύκολος ο συνδυασμός τους. Το branding είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό της συλλογής. Γι’ αυτό, το νέο λογότυπο της μάρκας θα εμφανίζεται στα ρούχα, στα αξεσουάρ και στα παπούτσια σε διαφορετικές εκδοχές, όπως φτιαγμένο από καουτσούκ, ογκώδες, με ιδιαίτερη υφή ή με μικρά μεταλλικά τρουκ. Η δέσμευση για ποιότητα είναι ο 4ος άξονας:

H Desigual ενισχύει την ποιότητα των καλοκαιρινών υφασμάτων με βαμβακερό βουάλ, ποπλίνα, λινό, βισκόζη, σατέν, ντένιμ, τούλι με σχέδια, κροσέ και ζακάρ. Σε ό,τι αφορά τα διακοσμητικά στοιχεία, έχουν προστεθεί ρουστίκ κεντήματα, δαντελένια επιθέματα, κόμπους και κρόσσια. Τέλος, εστίαση στη βιωσιμότητα. Η μάρκα παραμένει πιστή στη στρατηγική να επιλέγει ακόμα καλύτερες ίνες υφασμάτων αλλά και διαδικασίες στη φάση σχεδιασμού των συλλογών της. Όσο αφορά στη φετινή σεζόν, το 80% των κομματιών της πληρούν αυτή την προδιαγραφή.
Η συλλογή διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη Shop & Trade.