Για τη νέα σεζόν ο οίκος Karl Lagerfeld παρουσιάζει μια συλλογή γεμάτη χρώμα που ακολουθεί τη νοοτροπία της φορέσιμης τέχνης. Κομμάτια από τα αρχεία του σχεδιαστή αποκαλύπτουν μια νέα δημιουργική πλευρά, με έντονα χρώματα και αποχρώσεις που αναδεικνύουν τα πλεκτά, τα κοστούμια και τα παλτό της συλλογής. Γεωμετρικά σχήματα, color blocking μοτίβα και rock στοιχεία αναθεωρούν τα εμβληματικά Karl Lagerfeld classics.

Απευθείας από τη δεκαετία των ‘80s ο οίκος φέρνει στο προσκήνιο τη σφραγίδα ορόσημο, ένα μεταλλικό logo που διακοσμεί τις τσάντες και τα κοσμήματα. Μια συλλογή που μεταφέρει το εμβληματικό όραμα του Karl Lagerfeld, μέσω της λειτουργικότητας, της πρωτοπορίας και της αυτοπεποίθησης. Ακολουθώντας την αλλαγή του καιρού, ο οίκος παρουσιάζει μια σειρά από εμβληματικά outerwear κομμάτια για όλες τις περιστάσεις, από κοντά puffer jackets μέχρι μακριά tailored μάλλινα παλτό, ενώ τα διαφορετικά υλικά και υφές, όπως faux fur, mohair και shearling λεπτομέρειες ενισχύουν την ποικιλία της συλλογής.

Το λαδί, το φωτεινό κόκκινο και το μωβ συνοδεύουν το μαύρο και το λευκό στην χρωματική παλέτα της σεζόν και δίνουν ένα νέο twist στα tailored κοστούμια και τα tweed σετ. Για τις λαμπερές βραδιές αλλά και τις καθημερινές εμφανίσεις που χρειάζονται μια δόση λάμψης, η Karl Lagerfeld προσθέτει λεπτομέρειες από παγέτες στα classics ή σε καθημερινά casuals. Hero piece της σειράς των αξεσουάρ είναι η Ikon K τσάντα με το αρχιτεκτονικό σχήμα που δημιουργεί το γράμμα K. Η κεντρική διάθεση της συλλογής γίνεται από τη Sport & Fashion Freedom.