Η σειρά Marie Raxevsky Beach Couture είναι μια μοντέρνα κολεξιόν με υψηλής ποιότητας μαγιό, beachwear και αξεσουάρ σχεδιασμένη ειδικά για παιδιά και οικογένειες. Όλα τα μαγιό είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα με ευρωπαϊκά υφάσματα, ανακυκλώσιμα και πιστοποιημένα με UPF +50, προσφέροντας προστασία από τον ήλιο. Η νέα συλλογή για την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 είναι εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι και διαθέτει ζωηρά σχέδια και χρώματα με τροπικά θέματα και ρομαντικές πινελιές.

Η ελληνική φιλοξενία, η αγάπη για την ποιότητα και η αφοσίωσή στην καινοτομία είναι οι αξίες που διέπουν κάθε κομμάτι της συλλογής και αντικατοπτρίζονται στην επιλογή των υλικών και στην προσοχή στη λεπτομέρεια. Από φέτος, η Marie Raxevsky, αγκαλιάζει τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα υφάσματα, συνδυάζοντας επιτυχώς το στυλ και λειτουργικότητα με την καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Η νέα συλλογή Marie Raxevsky SS24 είναι ήδη διαθέσιμη στο eshop της www.marieraxevsky.com , προσφέροντας μια εύκολη και γρήγορη εμπειρία αγορών για τους γονείς.
Το brand Marie Raxevsky βρίσκεται σε επιλεγμένα luxury multiband καταστήματα, concept stores & resort στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των Harrods, Galeries Lafayette Dubai, The Four Season Resort Thailand & France, Constance Hotels Maldives & Seychelles, Vakkaru Maldives, Santa Marina Mykonos, Attica Department Stores, Apoella Greece & Spain, The Greece Designers Store.