Η Τοm Ford Beauty λανσάρει τη νέα συλλεκτική συλλογή make up Soleil Summer, με καινοτόμες συνθέσεις για τα χείλη, ηλιόλουστες σκιές ματιών και ένα φωτεινό highlighter. Το νέο Liquid Lip Blush, μια ωδή στο Soleil Lip Blush με εμβληματική σύνθεση που αλλάζει απόχρωση, κάνει το ντεμπούτο της ως υγρό balm που εφαρμόζεται εύκολα και μετατρέπεται σε ένα εξατομικευμένο ροζ tint, ενισχύοντας το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Εμπλουτισμένο με έλαιο jojoba και ηλιόσπορου, αυτό το υγρό balm περιέχει ρινίσματα χρυσού για εντυπωσιακή λάμψη. Το Ultra-Shine Lip Color, με ανάλαφρη σύνθεση για τα χείλη, συνδυάζει την εύκολη εφαρμογή ενός lip color, τη λάμψη ενός lip gloss και την πλούσια ενυδάτωση ενός balm. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και έλαιο από άνθη χαμομηλιού, αποτυπώνεται σε συλλεκτικές αποχρώσεις εμπνευσμένες από ποθητούς προορισμούς: το Ile d’Amour, το Plage Nue και το Rose Irisé.

Η τετραπλή παλέτα σκιών χαρακτηρίζεται από λαμπερή βάση που διαβαθμίζεται και διάφανες αποχρώσεις για το τελείωμα που παραπέμπουν σε κρυστάλλινα νησιωτικά νερά. Η νέα Soleil Eye Color Quad στην απόχρωση Emerald Dusk παρουσιάζει αποχρώσεις που αναδεικνύουν το σχήμα των ματιών με μία μόνο κίνηση, ενώ το Glow Highlighter είναι ένα μεταξένιο λαμπερό υβριδικό highlighter σε μορφή gel και πούδρας.