Για τη νέα σεζόν, η Triumph λανσάρει τη συλλογή Flex Smart, μαζί με την καμπάνια It’s Personal. Κεντρικό μήνυμα, ότι κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, με μοναδική ταυτότητα. Το brand αντλεί έμπνευση από τις αλλαγές στις ανάγκες των γυναικών, σε συνδυασμό με τις κύριες τάσεις, προκειμένου να αναπτύξει και να προβάλει νέα προϊόντα, με νέο σχεδιασμό και ακόμη πιο άνετη εφαρμογή.

Η ανανεωμένη εικόνα και επικοινωνία της μάρκας έχει πλέον κατεύθυνση τη συναισθηματική σύνδεση, αποτυπώνοντας στον φωτογραφικό φακό αληθινές γυναίκες, χωρίς φίλτρα, σενάρια και στούντιο. Η σειρά Flex Smart σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε διαφορετική κίνηση του σώματος και να εξασφαλίζει σε κάθε γυναίκα άνεση και στήριξη, με εσώρουχα που είναι σαν να σχεδιάστηκαν ειδικά για εκείνη.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος, το μήνυμα της εκστρατείας #ItsPersonal ενισχύεται και μέσα από influencer activation. Στην Ελλάδα, υλοποιείται μέσα από τη συνεργασία της Triumph με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Ελένη Βαΐτσου και τη Ραφαέλα Ψαρρού. Με παρουσία σε 120 χώρες, η Triumph International διαθέτει δίκτυο διανομής με 2.000 καταστήματα και 40.000 χονδρεμπόρους, ενώ οι πωλήσεις προϊόντων πραγματοποιούνται καθημερινά από 4.050 ελεγχόμενα σημεία πώλησης, καθώς και μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων.