Η Schwarzkopf Professional αλλάζει τα δεδομένα στην επανόρθωση των μαλλιών με τη νέα σειρά Bonacure R-TWO, μια πρωτοποριακή σειρά, η οποία παρέχει στους κομμωτές και στους τελικούς καταναλωτές μια γρήγορη, απλή και αξιόπιστη λύση για την επανόρθωση σε βάθος, των εξαιρετικά κατεστραμμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Το Bonacure R-TWO από τη Schwarzkopf Professional, είναι ενισχυμένο με τη νέα τεχνολογία μεταμόρφωσης Double Bonding και αποτελεί μια σειρά vegan και free-from προϊόντων που επανορθώνουν άμεσα τα μαλλιά σε δύο βήματα, περιλαμβάνοντας υπηρεσίες κομμωτηρίου και ρουτίνες περιποίησης για το σπίτι.

Η Τεχνολογία Double Bonding επανορθώνει ενεργά τους σπασμένους δεσμούς, ενεργοποιώντας τη δημιουργία νέων δεσμών στο εσωτερικό των ινών της τρίχας. Ενισχύει άμεσα και ταυτόχρονα τον εσωτερικό φλοιό των ινών της τρίχας και ενδυναμώνει τη δομή άλφα-έλικα των ινών της τρίχας, ενισχύοντας την προοπτική επαναφοράς των ινών στην αρχική τους κατάσταση, αφού έχουν παραποιηθεί.

Η συλλογή περιλαμβάνει το Bonacure R-TWO Restoring Essence, ένα essence άμεσης δημιουργίας δεσμών για χρήση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την τεχνική υπηρεσία. Χρησιμοποιείται ως μέρος του συστήματος δύο βημάτων μαζί με το R-TWO Rescuing Treatment ή το Renewal Sealer για ενισχυμένη περιποίηση και επανόρθωση. Το Bonacure R-TWO Resetting Shampoo, ένα απαλό σαμπουάν ενδυνάμωσης χωρίς sulphates και σιλικόνες για εξαιρετικά ταλαιπωρημένα μαλλιά και το Bonacure R-TWO Rescuing Treatment, μία εντατική θεραπεία ενδυνάμωσης, ωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά και χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης. Τέλος, το Bonacure R-TWO Renewal Sealer, μια μάσκα μαλλιών άμεσης ενδυνάμωσης που δεν ξεβγάζεται και προσφέρει έλεγχο του φριζαρίσματος και προστασία από τη θερμότητα έως και 230°C.