Η Estée Lauder παρουσιάζει τη νέα Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpted Transformation Creme, μία «βελούδινα απαλή, ενυδατική κρέμα» που μεταμορφώνει την επιδερμίδα, με το αποκλειστικό εκχύλισμα τρούφας Μαύρο Διαμάντι, ενώ η ισχυρή τεχνολογία SIRT-2 διατηρεί τη νεανική της όψη. Η κρέμα δρα τόσο σε βασικές πτυχές δομής της επιδερμίδας για μια πιο σμιλευμένη, νεανική όψη, όσο και στην επιφάνεια της, προκειμένου να εξομαλύνει τις γραμμές και να ενεργοποιήσει τη φυσική της λάμψη.

Τα αποτελέσματα που επαληθεύτηκαν μέσω κλινικών μελετών ακριβείας δείχνουν ότι, 6 σημεία του προσώπου φαίνονται βελτιωμένα: το πηγούνι, τα ζυγωματικά και ρινοχειλικές πτυχές δείχνουν ορατά πιο ανορθωμένα, πιο σμιλευμένα, ενώ ακόμη και οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο και οι γραμμές στο ντεκολτέ δείχνουν πιο λείες. Η επιδερμίδα αποκτά όμορφη, λεία όψη, και οι πόροι μειώνονται ορατά.

Το αποκλειστικό εκχύλισμα τρούφας Μαύρο Διαμάντι, με περίπου 10.000 ώρες παραγωγής, δημιουργείται από τις μοναδικές τρούφες Μαύρο Διαμάντι, οι οποίες συλλέγονται αποκλειστικά για τη Re-Nutriv στη νοτιοδυτική Γαλλία. Μόνο οι ειδικής κατηγορίας τρούφες Extra Class μετατρέπονται σε αυτό το πολύτιμο εκχύλισμα μέσα από μία διαδικασία 9-βημάτων.