Η H&M παρουσιάζει τη νέα παιδική σειρά Innovation Stories. Με τίτλο «Re-Enchantment Story». Εμπνευσμένη από αστρολογικούς χάρτες και μυθικά πλάσματα, η συλλογή υπογραμμίζει την πρόοδο που έχει σημειωθεί στον τομέα των καινοτόμων υλικών. Η H&M Innovation Stories κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021 και περιλαμβάνει μια σειρά θεματικών συλλογών αφιερωμένων στην προώθηση πιο βιώσιμων υλικών, τεχνολογιών και διαδικασιών παραγωγής.

Η πιο πρόσφατη συλλογή περιλαμβάνει βασικά κομμάτια για κάθε στιγμή της ημέρας από φορέματα έως και μοντέρνα streetwear, σε μια ευρεία παλέτα χρωμάτων. Ένα φόρεμα διακοσμημένο με πέρλες σε απαλό κίτρινο χρώμα με βολάν, καθώς και ένα φόρεμα διακοσμημένο με στρας και μαργαριτάρια σε μπλε χρώμα, ένα κροσέ σετ με πέρλες, φαρδιά τζιν με μαργαριτάρια και μπλουζάκια με αστερισμούς, διαφάνειες με μαργαριτάρια, κολιέ αστρολογικούς συμβολισμούς και μια μίνι τσάντα με χάντρες κυριαρχούν στη συλλογή.

Τα υλικά της συλλογής είναι βιώσιμης προέλευσης και περιλαμβάνουν στρας και πέρλες 100% ανακυκλωμένου περιεχομένου από ανακυκλωμένα πλαστικά αντικείμενα και κουτιά, τζιν από μείγμα οργανικού βαμβακιού και βαμβακιού που προορίζεται για παραγωγή, ενώ αρκετά φορέματα, φούστες και μπλούζες είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.
Η σειρά διατίθεται ήδη στο hm.com.