Μία νέα πλατφόρμα επικοινωνίας με σύνθημα «Ντύσε τη Ζωή σου με Πολύτιμες Στιγμές» και με έμφαση στην αξία των σημαντικών στιγμών της ζωής παρουσιάζει η Answear. Μιλώντας για οτιδήποτε πολύτιμο, η Answear δεν αναφέρεται μόνο στην αξία των αναμνήσεων, των εμπειριών ή των ονείρων μας, αλλά και στο ξεχωριστό συναίσθημα που νιώθουμε όταν φοράμε τα αγαπημένα μας ρούχα. Η παραγωγή του υλικού της νέας καμπάνιας, που προβάλλεται σε 12 χώρες, έγινε στη Λισαβόνα με τη συμμετοχή διεθνών δημιουργών.

«Η μόδα είναι ένα είδος προσωπικού μανιφέστο που αντανακλά τις απόψεις, το χιούμορ και τις αποστάσεις που παίρνουμε ή δεν παίρνουμε από τα αντικείμενα», λέει η Marta Sawicka, Director of image marketing της Answear. «Μας μεταμορφώνει σε αυτό που είμαστε και διαμορφώνει την εξωτερική μας εμφάνιση, κάθε φορά που επιλέγουμε να φορέσουμε ένα τζάκετ, ένα T-shirt, ένα φόρεμα, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή σκουλαρίκια.

Πρόκειται για αντικείμενα που στη συνέχεια αποκτούν ένα πιο πολύτιμο νόημα. Έτσι, αυτό που έχει αξία τελικά δεν είναι τα ίδια τα παπούτσια, αλλά ο μαραθώνιος που τρέξαμε με αυτά ή ένα απλό γαλάζιο φόρεμα μπορεί να μας συνδέει με ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα». Με τη νέα καμπάνια, η Answear δίνει έμφαση στο προφίλ της ως μιας εταιρείας που επενδύει σε υψηλής ποιότητας προϊόντα και επιλεγμένα premium brands. Ταυτόχρονα, χτίζει μία νέα σχέση με το κοινό της η οποία εκτείνεται πέρα από τα προϊόντα της, γράφοντας, έτσι, μία νέα σελίδα στην ιστορία της.

Η μόδα της Answear αποτυπώθηκε από τη σκηνοθέτρια και φωτογράφο Stella Consonni, γνωστή από τις συνεργασίες της με Gucci, Burberry και Vogue. Η φωτογράφηση έγινε την άνοιξη στη γραφική Λισαβόνα, με πρόσωπο της καμπάνιας τη Fatima Brunengo, Βραζιλιάνα ηθοποιό και μοντέλο. Οι εμφανίσεις της αφηγούνται διαφορετικές ιστορίες μόδας που τη συνοδεύουν σε σημαντικές στιγμές της. Η καμπάνια προβάλλεται σε 12 αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η Answear και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τηλεοπτική, ψηφιακή και out of home επικοινωνία. Η στρατηγική και το concept της καμπάνιας διαμορφώθηκαν σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Saatchi & Saatchi.