Η νέα αντρική συλλογή της Falconeri για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 αφηγείται το ταξίδι μεταξύ των γηπέδων τένις και των ακτών της Côte d’Azur, δίνοντας μια 1960s αισθητική με μια ρετρό γεύση, όπου ο preppy τόνος αναμειγνύεται με ένα πιο χαλαρό ύφος, συνδεδεμένος με τη φύση, που αποτελεί την καρδιά αυτής της συλλογής. Το κύριο θέμα της συλλογής είναι τα knitwear όπου δόθηκε βάση τόσο στην ελαφρότητα όσο και στα υλικά, όπως το cotton hemp ή ο συνδυασμός του κασμίρ με το βαμβάκι.

Οι νέες προτάσεις σε πανωφόρια είναι καινοτόμες, όπως τα jean jacket με απαλή επένδυση από cashmere και εσωτερικό από πούπουλα που προστατεύουν από το κρύο και τα safari jackets, επίσης με επένδυση cashmere, διαθέσιμα σε δύο μήκη, με πολλές λεπτομέρειες. Τα πόλο πουκάμισα δημιουργούνται ξανά από νέα υφάσματα όπως το cotton-linen και το ultra-light fresh cotton παρουσιάζοντας τα χρώματα της σεζόν, αλλά επίσης με νέα σχέδια όπως τις ρίγες English rib, τις λεπτές ρίγες ή τα patchwork stitches.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μία σειρά που αφιερώνεται στο λινό, στα νέα χρώματα twine, twill και laurel green, η οποία διευρύνθηκε με το νέο worker παντελόνι με μια patch τσέπη και αποδομημένες γραμμές. Ο κορμός αυτής της συλλογής είναι τα απόλυτα ελαφριά, αποδομημένα cashmere-silk jackets και το νέο λινό πουκάμισο. Η συλλογή έχει σχεδιαστεί για έναν άντρα που είναι σε επαφή με τη φύση, που θέλει να δείχνει κομψός ακόμη και στον ελεύθερο χρόνο του, για να ζει κάθε μέρα της άνοιξης και του καλοκαιριού του 2024 με στυλ.