Το Medical Aesthetic Business Summit @ Costa Navarino αποτελεί την B2B συνάντηση -σημείο αναφοράς για τον χώρο της Ιατρικής Αισθητικής και θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-18 Νοεμβρίου στο Costa Navarino. Πρόκειται για ένα networking event που θα διαμορφώσει τη μελλοντική εξέλιξη της αγοράς και τη στρατηγική επιτυχίας των Ιατρείων Δερματολόγων, Πλαστικών Χειρουργών, Κλινικών και Νοσοκομείων που παρέχουν υπηρεσίες Ιατρικής Αισθητικής, αναδεικνύοντας τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τις καινοτόμες λύσεις τους. Πρόκειται για μια μοναδική στην Ελλάδα πρωτοβουλία που φέρνει σε επαφή κορυφαία στελέχη της αγοράς και τους Leaders επιστήμονες διαμορφωτές της αγοράς της Ιατρικής Αισθητικής. Συνδυάζει one-to-one επιχειρηματικές συναντήσεις, keynote prese/ntations, στοχευμένα roundtable discussions και ευκαιρίες για δικτύωση, ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών.

Η συνάντηση έχει στόχο να αποτελέσει ένα σημείο ετήσιας συγκέντρωσης και αλληλεπίδρασης των decision makers του χώρου στην Ελλάδα, αφού θα παρευρεθούν ηγετικά στελέχη της αγοράς και επιστήμονες leaders της Ιατρικής Αισθητικής όπως, κορυφαίοι έλληνες δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί, κορυφαία στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής με Medical Devices και Dermaceuticals και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν τα ιατρεία από τον χώρο της τεχνολογίας και του Consulting.

Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα του Medical Aesthetic Business Summit @ Costa Navarino είναι διαθέσιμα στο site www.navarinomedicalaestheticsummit.gr.