Αυτό το φθινόπωρο, η Vault by Vans ανακοινώνει μια νέα συνεργασία με το brand Aries, που έχει ως στόχο να αναδεικνύει τις υποκουλτούρες, το γυναικείο street style και τον μοντέρνο τρόπο έκφρασης της δημιουργικότητας.

Η ολοκληρωμένη συλλογή Vault by Vans x Aries παρουσιάζει έξι μοντέλα υποδημάτων και επιλεγμένα ρούχα και αξεσουάρ. Βασικό μοντέλο στη συλλογή είναι το OG Authentic LX, σε δύο έντονες αποχρώσεις. Η Weed Muted αποτελείται από ένα πολύχρωμο μοτίβο εμπνευσμένο από φύλλα μαριχουάνας στο πάνω μέρος -με ροζ, μαύρα και κίτρινα ριγέ κορδόνια- το έντονο κίτρινο χρώμα που κυριαρχεί στη σόλα από καουτσούκ, ενώ εμφανίζεται κι ένα μικρό κείμενο σε στυλ art nouveau τέχνης στα πλαϊνά.

H απόχρωση Tiger Muted χαρακτηρίζεται από μαύρες τιγρέ ρίγες σε όλο το πάνω tie-dye μέρος του μοντέλου και στα πλαϊνά, έντονο κίτρινο χρώμα στη σόλα και κίτρινα ασπρόμαυρα ριγέ κορδόνια. Τέλος, η φούξια ρίγα στη φτέρνα και το λογότυπο «Off The Wall» προσθέτουν επιπλέον χρώμα. Επίσης, η συλλογή διαθέτει το OG Sk8-Mid LX σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις των μοντέλων Weed και Tiger, καθώς και τα Authentic LX και OG Chukka LX σε Tie Dye. H συλλογή ρούχων Vault by Vans x Aries περιλαμβάνει το Art Trip Hoodie, εμπνευσμένο από την δεκαετία των 80s, καθώς επίσης και ένα πολύχρωμο Τ-shirt και ένα πλεκτό beanie. H συλλογή Vault by Vans x Aries είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.