Με περισσότερους από 25 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, η Chiara Ferragni αποτελεί πλέον μια από τις κορυφαίες influencer στο χώρο της μόδας, με τη φήμη της να έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Μέχρι σήμερα δεν είναι λίγες οι επωνυμίες μόδας και τα luxury brands τα οποία έχουν συνεργαστεί μαζί της, για να αξιοποιήσουν το κοινό της στο διαδίκτυο.

Η Louis Vuitton είναι το τελευταίo brand που αποφάσισε να συνεργαστεί με τη διάσημη influencer, για να προωθήσει το νέο μοντέλο παπουτσιών της, και συγκεκριμένα το LV Archlight Slingback.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière, άντλησε έμπνευση από το εμβληματικό αθλητικό παπούτσι LV Archlight της εταιρείας, για να δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο high-heel παπουτσιών, με πινελιά υψηλής ραπτικής. Η φωτογράφιση για την καμπάνια πραγματοποιήθηκε στους δρόμους του Μιλάνου και στους κήπους του Casa degli Atellani, ενός ιστορικού παλατιού που φιλοξενεί τους αμπελώνες του Λεονάρντο ντα Βίντσι.

Η Ferragni έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον οίκο Dior, αλλά και τη Chanel, ωστόσο όπως η ίδια δηλώνει, η συνεργασία της με τη Louis Vuitton σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο. «Ήμουν πάντα μεγάλη θαυμάστρια της Louis Vuitton και τώρα, μπορώ να πω, ότι ένα από τα παιδικά μου όνειρα έγινε πραγματικότητα», έγραψε η Chiara Ferragni στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

(Πηγή: FashionNetwork)