Η Safilo και ο οίκος μόδας Carolina Herrera, ανακοίνωσαν την 5ετή παγκόσμια σύμβαση αδειοδότησης για το σχεδιασμό, την κατασκευή και διανομή γυαλιών ηλίου και οράσεως με την επωνυμία Carolina Herrera.

Η σύμβαση αδειοδότησης θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2022. «Είμαστε ευτυχείς που ξεκινάμε αυτήν τη νέα συνεργασία, η οποία αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική προσθήκη ενός επώνυμου οίκου στο χαρτοφυλάκιό μας και μια σημαντική ευκαιρία για περαιτέρω προώθηση και ενίσχυση της εικόνας και της γεωγραφικής εμβέλειας της μάρκας, χάρη στη μοναδική μας δυνατότητα σχεδιασμού και διανομής προϊόντων.

Καθώς προσπαθούμε να αναδιαμορφώσουμε το χαρτοφυλάκιο επωνυμιών μας, η Carolina Herrera θα ενισχύσει την πρόταση μας για τις γυναίκες και αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα για την αποτελεσματική εξισορρόπηση της πρόσφατης αποχώρησης των άλλων επωνυμιών. Αυτή η νέα επώνυμη είσοδος είναι σύμφωνη με την επιχειρηματική μας στρατηγική και τις βασικές πρωτοβουλίες που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια για την ενοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη της θέσης μας ως ηγετικού παράγοντα στην αγορά των οπτικών», δήλωσε ο Angelo Trocchia, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Safilo.