Η Swatch δίνει ξανά το παρόν στον κόσμο της υψηλής ραπτικής σε συνεργασία με μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σχεδιάστριες του Fashion Week του Λονδίνου, τη Supriya Lele, η οποία μοιράζεται με τη Swatch την αγάπη της για το χρώμα και τη δημιουργικότητα σε ρολόγια της κατηγορίας Swatch Skin Classic, το αδιαμφισβήτητα πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο.

Η σχεδιάστρια, που κέρδισε το LVMH Prize Fund το 2019, αποτυπώνει στα σχέδιά της την Ινδική και Βρετανική κληρονομιά της, με ένα μινιμαλιστικό twist. «Για έμπνευση στράφηκα στις μινιμαλιστικές μου σιλουέτες, στα παραδοσιακά saris μεταμορφωμένα σε διαφανή πανωφόρια, χρωματισμένα μαύρα, μπλε του παγωνιού ή κίτρινα καθώς και στο καρό Madras. Η σειρά Swatch Skin Classic είναι ο τέλειος καμβάς και φοριέται άνετα», αναφέρει η Supriya Lele.

Τα ρολόγια Skin Classic Swatch X Supriya Lele συνεχίζουν τη σειρά δράσεων υπευθυνότητας της μάρκας με την κάσα ρολογιού να είναι κατασκευασμένη από βιολογικής προέλευσης πλαστικό, ενώ το layering είναι ανάλαφρο. Τρία από τα ρολόγια φέρουν το χαρακτηριστικό καρό μοτίβο Madras, ενώ δύο ακόμη έχουν αριθμούς στο καντράν σε γραφή Hindi ως φόρο τιμής στις ρίζες της σχεδιάστριας. Η συνεργασία Swatch X Supriya Lele είναι διαθέσιμη στα Swatch Stores και online.