Η The Body Shop ανακοίνωσε την αναβάθμιση του flagship καταστήματός της στην Ερμού, στο νέο βιώσιμα σχεδιασμένο Changemakers’ Workshop. Το νέο κατάστημα είναι πλήρως βιώσιμα σχεδιασμένο, με ανακυκλωμένα, ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά, ενώ οι 100% ανακυκλωμένοι πάγκοι δημιουργήθηκαν από ανακυκλωμένο πλαστικό. Το σύνολο του καταστήματος είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από ανακτημένα υλικά που ανακυκλώνονται για επαναχρησιμοποίηση, όπως το ανακτημένο ξύλο και υλικά που έχουν δημιουργηθεί εκ νέου από την επαναχρησιμοποίηση υλικών, όπως πλαστικά κιβώτια αποθήκευσης που εμπεριέχουν ανακυκλωμένο πλαστικό.

Επιπλέον, χρησιμοποιείται και ξύλο με πιστοποίηση από τη Forest Stewardship Council που προέρχεται από την υπεύθυνη αειφορική δασική διαχείριση. Ακόμα και η πρόσοψη από αλουμίνιο του καταστήματος έχει σχεδιαστεί με αυτό τον τρόπο, για να διασφαλιστεί η ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του καταστήματος. Το νέο βιώσιμο Changemakers’ Workshop είναι η αποτύπωση στην πράξη του πράσινου μετασχηματισμού της Τhe Body Shop, με σκοπό την ενεργειακή οικονομία και την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντολογικού αποτυπώματος των καταστημάτων της.

Επίσης, είναι ένα σημείο συνάντησης για τους changemakers και προσφέρει μια πλήρως διαδραστική εμπειρία ομορφιάς. Πρόκειται για ένα ζωντανό, διαδραστικό μέρος που οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα προϊόντα της The Body Shop και να εξερευνήσουν τις ιστορίες των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τα συστατικά της εταιρείας, και παράλληλα ένα μέρος για να μοιραστούν ιδέες και να ανακαλύψουν πώς μπορούμε όλοι μαζί να υποστηρίξουμε κοινωνικά θέματα και να πάρουμε θέση ενάντια στην αδικία.