Η Lorvenn Hair Professionals παρουσιάζει τις νέες συσκευασίες της σειράς προϊόντων περιποίησης Argan Oil. Διατηρώντας την ίδια σύνθεση, όλες οι νέες συσκευασίες έχουν ως σύμβολο το δέντρο Argan με σκοπό να διαφοροποιηθούν και να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα προϊόντα και παράλληλα να τονίσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του κοινού δραστικού συστατικού της σειράς, του πολύτιμου ελαίου Argan. Οι νέες, ανανεωμένες, επανασχεδιασμένες συσκευασίες αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τον ιδιαίτερο και πολυτελή χαρακτήρα των προϊόντων Argan Oil.
Το σαμπουάν, το conditioner και η μάσκα της σειράς Argan Oil είναι ιδανικά για την ενδυνάμωση και τη θρέψη των κανονικών, ξηρών και ταλαιπωρημένων βαμμένων μαλλιών.

Με ειδικά μελετημένες συνθέσεις εμπλουτισμένες με θρεπτικό έλαιο Argan σε συνδυασμό με την ενυδατική Aloe Vera, τις ενδυναμωτικές μικροπρωτεΐνες Σταριού και την περιποιητική Προβιταμίνη Β5 προσφέρουν ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και βαθιά περιποίηση στα μαλλιά αυξάνοντας τη δύναμη και την ελαστικότητά τους, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Επίσης, διατίθενται 4 λάδια μαλλιών της σειράς Argan Oil με UV φίλτρο και εμπλουτισμένες συνθέσεις με φυτικά ενυδατικά και θρεπτικά έλαια και βιταμίνες, ιδανικά για καθημερινή χρήση όλο τον χρόνο. Προστατεύουν τα μαλλιά από τις φθορές που προκαλεί το styling, και όχι μόνο, και χαρίζουν λάμψη, χωρίς λιπαρότητα.