Η Swarovski παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Collection II με νέες δημιουργίες της Δημιουργικής Διευθύντριας της εταιρείας, Giovanna Engelbert. Όπως και η προηγούμενη, η συλλογή Collection II είναι γεμάτη συμβολισμούς, ενώ ταυτόχρονα αφηγείται την ιστορία της επωνυμίας Swarovski και συνδυάζει χρώματα, υφές και κοπές για να δημιουργήσει μια πληθώρα κομματιών όπως κλασικά, πανκ, γλυκά, εντυπωσιακά και κάθε ενδιάμεση παραλλαγή.

Στις νέες σειρές της συλλογής Collection II περιλαμβάνεται η Dextera, με κρύσταλλο και μεταλλικά στοιχεία που αναμειγνύονται με τα pave κοπής ακριβείας σε unisex κομμάτια, η Imber, όπου συνδυάζονται ανάμεικτα μέταλλα, πλούσιες υφές και κρύσταλλα που πέφτουν σαν βροχή, η Studiosa, όπου οι αρχιτεκτονικές γωνίες συναντούν τη μαθηματική μηχανική με κρύσταλλα και διάτρητες πέτρες, η Signum με τον κύκνο της Swarovski που απεικονίζεται σε χρώμα πλήρους φάσματος και η Stella για τους λάτρεις των αστεριών.

Οπτικά, η συλλογή Collection II αποτελεί μια πλατφόρμα για την εκπροσώπηση των ατόμων από όλες τις κουλτούρες και τους προσανατολισμούς, με μαξιμαλιστικό στυλ κοσμημάτων τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.