Η σειρά αντηλιακών Nuxe Sun της Nuxe εμπλουτίζεται με δύο νέα προϊόντα, το λάδι μαυρίσματος υψηλής προστασίας SPF50 και το αντηλιακό γαλάκτωμα spray υψηλής προστασίας SPF30. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα ρυζιού και δεντρολίβανου με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το λάδι προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση, καθώς το 87% των χρη-στών που το δοκίμασαν διαπίστωσαν ότι το μαύρισμά τους δεν είχε καφέ κηλίδες.

Το αδιάβροχο λάδι έχει δοκιμαστεί στο θαλάσσιο οικοσύστημα, αποδεικνύοντας τη μη τοξικότητα στη σύνθεσή του. Το άρωμά του εκπέμπει καλοκαιρινά vibes και η υφή του είναι μεταξένια, ελαφριά και μη κολλώδης. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει ένα σατινέ φινίρισμα που ομορφαίνει την επιδερμίδα. Το αντηλιακό γαλάκτωμα διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το συνδυασμό 3 αντηλιακών και 2 εστέρων.

Πρόκειται για ένα ελαφρύ αντηλιακο, με υφή που δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια στο δέρμα, ενώ απορροφάται γρήγορα. Το αποκλειστικά πατενταρισμένο σύμπλοκο παρέχει προστασία ευρέως φάσματος UVA/UVB. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με ένα αντιοξειδωτικό φυσικής προέλευσης σύμπλεγμα για την προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση και πούδρα χαρουπιού. Οι συνθέσεις Nuxe Sun συμβάλλουν στον σεβασμό της θαλάσσιας ζωής. Οι μη τοξικές τους ιδιότητες για το θαλάσσιο οικοσύστημα έχει αξιολογηθεί σε 4 συμπληρωματικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε φύκια, βακτήρια και κοράλλια που αντιπροσωπεύουν το οικοσύστημα. Οι φόρμουλες των προϊόντων είναι επίσης ανθεκτικές στο νερό, γεγονός που μειώνει τη διασπορά των φίλτρων κατά την κολύμβηση.