Σε ανανέωση του καταστήματός της στη Γλυφάδα προχωρά η L’Occitane, υιοθετώντας νέο concept store. Παράλληλα, έχει προχωρήσει σε επέκταση του δικτύου της, με την είσοδό της στα πολυκαταστήματα Attica. Η L’Occitane στην ελληνική αγορά αποτελεί δραστηριότητα της Beauty Vibes. Διαθέτει ιδιόκτητα καταστήματα στην Κηφισιά και τη Γλυφάδα, ενώ διανέμεται και μέσω των πολυκαταστημάτων Notos, Attica και Hondos Center.

Η ιστορία της L’Occitane ξεκινά από τον Olivier Baussan, ο οποίος το καλοκαίρι του 1976, γοητευμένος από τη φύση της Προβηγκίας, αγόρασε ένα μικρό φορητό αποστακτήριο, έκανε απόσταξη αιθέριου ελαίου δενδρολίβανου, έφτιαξε σαπούνια και τα πούλησε στην τοπική αγορά. Σήμερα, η L’ Occitane είναι ένα από τα γνωστότερα φυσικά brands παγκοσμίως, με προϊόντα φροντίδας για όλη την οικογένεια.

Η Beauty Vibes ιδρύθηκε το 2019 με σκοπό να προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση σε exclusive οίκους καλλυντικών και lifestyle από όλο τον κόσμο. Σήμερα αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα για μερικές από τις κορυφαίες μάρκες του κόσμου τόσο στον τομέα της λιανικής όσο και στον κλάδο των ξενοδοχειακών amenities, όπως Molton Brown, L’Occitane En Provence, Etro, Juliette Has A Gun, Memo Paris, Bvlgari Amenities ενώ παράγει και διανέμει τη Furia, μια νέα εταιρεία καλλυντικών και ξενοδοχειακών amenities.
Εκτός από τα καταστήματα λιανικής στα οποία δραστηριοποιείται, η Beauty Vibes έχει τρία