Η H&M γιόρτασε την άφιξη της συλλογής H&M Studio SS24 στο 10am lofts με λαμπερούς καλεσμένους και 70’s vibes. Οι μοντέρνες σιλουέτες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 1970 και την αίγλη του Χόλυγουντ εκείνης της εποχής είχαν την τιμητική τους, όπως και τα κοστούμια με χαλαρή εφαρμογή, τα ανάλαφρα φορέματα και τα πολυτελή αξεσουάρ.
Fashion ambassadors του brand, influencers, VIP προσκεκλημένοι από το χώρο της τηλεόρασης, της μόδας και του θεάματος, καθώς και εκπρόσωποι των Μέσων, απόλαυσαν την εκδήλωση και τις ειδικές δραστηριότητες που την πλαισίωσαν.

Περικλείοντας το πνεύμα της συλλογής που γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης και το ανεπιτήδευτο στυλ, ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός εξασφάλισε αποκλειστικά με τις Polaroid φωτογραφικές μηχανές fashion forward και δυναμικές λήψεις των καλεσμένων στο φωτογραφικό set που διαμορφώθηκε, προσφέροντας τα αντίστοιχα αναμνηστικά στιγμιότυπα. Old school προβολές γέμισαν τον χώρο δίνοντας ένα digital και αναλογικό στίγμα ταυτόχρονα, ενώ η Nalyssa Green έντυσε μουσικά τη βραδιά με ένα ξεχωριστό DJ set.

Στα highlights της εκδήλωσης, οι ambassadors της συλλογής Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τάμτα, Λάκης Γαβαλάς, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Κλέλια Ανδριολάτου, Τόνια Σωτηροπούλου, Έβελυν Καζαντζόγλου, Μαρία Ηλιάκη, Έλενα Γαλύφα, Δανάη Παππά, αλλά και τρεις ambassadors από το εξωτερικό, η Slavena Vatova από τη Βουλγαρία, η Danijela Dimitrovska από τη Σερβία και η Isabella Rakonic από την Κροατία , φόρεσαν τα κομμάτια της συλλογής H&M Studio SS24, αντλώντας έμπνευση από το στυλ της δεκαετίας του 1970. Η συλλογή H&M Studio S/S24 θα είναι διαθέσιμη στο hm.com από τις 12 Mαρτίου.