Η MAC Cosmetics Greece και η Ελένη Φουρέιρα συνεργάστηκαν στο πλαίσιο του Madwalk 2023 με ένα act για την υποστήριξη του Viva Glam, με μήνυμα «Ιt’s Glam to be authentic».
Η Ελένη Φουρέιρα εκπροσωπεί έναν ισχυρό και ανεξάρτητο γυναικείο ρόλο με αυθεντικότητα και αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα σε κάθε της εμφάνιση αποτυπώνει μια έντονα artistic διάθεση χωρίς όρια και περιορισμούς. Το στοιχείο αυτό φρόντισε να πρωταγωνιστήσει στη σκηνή του Madwalk 2023 με ένα performance σε ρυθμούς «Naked» ως μια δήλωση υπέρ της ισότητας και της ελευθερίας που ταυτίστηκε με τον σκοπό του Viva Glam, για ένα μέλλον με ίσα δικαιώματα προς όλους.

Με motto την ενδυνάμωση και τον σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη, το Viva Glam της MAC Cosmetics γιορτάζει 30 χρόνια δράσης κατά του ιού HIV/AIDS. Aπό την ίδρυσή του το 1994, οι founders Frank Toskan και Frank Angelo μοιράστηκαν ένα κοινό όραμα, να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία μέσω του πάθους τους για το μακιγιάζ. Μέχρι και σήμερα, συνεχίζοντας τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο μέλλον, η MAC, μέσω του Viva Glam μετατρέπει κάθε κραγιόν σε σύμβολο, καθώς με κάθε αγορά ενός lipstick από τις 3 Viva Glam αποχρώσεις, δωρίζει το 100% των εσόδων σε τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που μάχονται για τις υψηλές αξίες και την αλλαγή.