Η ΜΑC Cosmetics παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια, η οποία με κύριο μήνυμα «Be.Feel.Love» εξυμνεί τη δημιουργικότητα, την αγάπη, το πάθος και τη μοναδικότητα της έκφρασης του κάθε ατόμου μέσα από τις τάσεις του μακιγιάζ.

Η ατμόσφαιρα της MAC Be Feel Love αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο το χρώμα και η διάθεση επηρεάζουν τα καθημερινά μας συναισθήματά και πρεσβεύει ένα από τα βασικά values της μάρκας, που είναι η διαφορετικότητα και το inclusivity.

Οι πρωταγωνιστές πειραματίζονται δημιουργικά με το μακιγιάζ τους και με αυτόν τον τρόπο ενώνονται, διασκεδάζουν με τους αγαπημένους τους και κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο στη ζωή. Η MAC μέσα από την καμπάνια, προσκαλεί το κοινό να συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή της ομορφιάς με ζωηρά μηνύματα και μοντέρνα make up looks, τα οποία αντιπροσωπεύουν την αυθεντικότητα, χρησιμοποιώντας το hashtag #MACBeFeelLove.

Η καμπάνια προβάλλεται στην τηλεόραση, σε επιλεγμένους κινηματογράφους, σε social media και online κανάλια της μάρκας και στα φυσικά καταστήματα. Σημειώνεται ότι το brand της ΜΑC Cosmetics ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Estée Lauder.