Τα 8 χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει η Foreo, το σουηδικό beauty-tech brand. Με αυτήν την αφορμή, θα πραγματοποιήσει ένα καινοτομικό livestream e-commerce event, το SkinposiTVty. Η δράση θα αποτελείται από μία σειρά broadcast videos που θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στα κανάλια της μάρκας, αρχής γενομένης από τις 9 Ιουλίου.

Παράλληλα, ειδικές προσφορές θα είναι διαθέσιμες στο foreo.com, ενώ το brand θα δώσει στο κοινό του μία σειρά από behind the scenes λήψεις για τους ανθρώπους πίσω από το πιο επαναστατικό beauty brand, καθώς και tips για τα προϊόντα της μάρκας.

Η Foreo ιδρύθηκε το 2013 από τον Filip Sedic και είναι το πιο ταχέως αναπτυσσόμενο beauty tech brand. Πρόσφατα, κατέκτησε την 3η θέση στα πιο δημοφιλή skincare brands στον κόσμο και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του Tik Tok, με πάνω από 160,2 εκατ. προβολές. Στην Ελλάδα ήρθε στα τέλη του 2020, ενώ διεθνώς, μίσ συσκευή Foreo πωλείται κάθε 10 δευτερόλεπτα. Όλα τα προϊόντα Foreo είναι διαθέσιμα στο www.foreo.com και στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora.