Στην 4η διοργάνωσή του, ο θεσμός Best in Pharmacy Awards της Boussias ανέδειξε τις εταιρείες και τα προϊόντα Φαρμακείου που ξεχώρισαν για τις καλές πρακτικές marketing και την καινοτομία τους, στην Τελετή Απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο Κελλάρι Παπαχρήστου. Τις κορυφαίες διακρίσεις για τη φετινή χρονιά κατέκτησαν η Simlpe Ideas – Natura Siberica, με το βραβείο Pharmacy Company of the Year και η Phocus, με το βραβείο Agency of the Year.

Με Platinum βραβεία διακρίθηκαν οι Servier Hellas, Simple Ideas, Piktocare και Uni-Pharma. Gold βραβεία κατέκτησαν, επίσης οι εταιρείες Adelco, Heremco, Frezyderm, Intermed, ITF Hellas, ITeQ, Korres, Pharmasept, Σαράντης και Vitorgan.

Η βραδιά αποτέλεσε μία μεγάλη γιορτή για τον κλάδο και μετά από ένα χρόνο με ιδιαίτερες συνθήκες και περιορισμούς, δόθηκε η ευκαιρία σε περίπου 150 στελέχη του χώρου να συναντηθούν και να επιβραβευθούν για τις επιτυχίες τους. Για την ασφάλεια των παρευρισκομένων τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο για την Covid-19. Αναλυτικά οι διακρίσεις και τα προϊόντα που βραβεύθηκαν βρίσκονται στο Site του θεσμού, www.bestinpharmacy.gr.