Η Korres δημιουργεί μία νέα προϊοντική κατηγορία, την Korres Herbarium Lab, που αναλαμβάνει να προσφέρει ισορροπία στο σώμα και το πνεύμα. Πρόκειται για μία ολιστική προσέγγιση, η οποία βασίζεται στην επίδραση που έχει το άρωμα στη φυσική και συναισθηματική ευεξία, αξιοποιώντας παράλληλα τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων. Την κατηγορία Korres Ηerbarium Lab εγκαινιάζει η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος με ελληνικό εκχύλισμα λεβάντας.

Η σειρά αποτελείται από τέσσερα προϊόντα που στοχεύουν στη δημιουργία ατμόσφαιρας χαλάρωσης και ηρεμίας πριν από τον ύπνο, αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος, roll-on άρωμα σώματος και Senses-Calming Μist. Η σειρά Korres Herbarium Lab Relaxing Lavender ενσωματώνει την τεχνολογία Aromadream που συνδέει τη δύναμη του αρώματος με τη ανθρώπινη διάθεση και τη χαλάρωση- βασικές προϋποθέσεις για έναν ποιοτικό ύπνο.

Η Korres συνεργάζεται με το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α) για την προμήθεια της βιολογικής λεβάντας. Η αυτόνομη μονάδα καλλιέργειας και παραγωγής αρωματικών βιολογικών φυτών, η οποία έχει δημιουργηθεί υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη της Korres, είναι το πρώτο πιστοποιημένο φυτώριο βιολογικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στην Ελλάδα, το οποίο στοχεύει στην κοινωνική ενσωμάτωση και την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην αγορά.