Ο φωτογράφος Terry Tsiolis υπογράφει την καμπάνια της δεύτερης Ready-to-Wear συλλογής της Vardas διά χειρός Χάρη Ντάβλα. Με μια street style προσέγγιση που «ακουμπά» στην urban cowboy αμερικανική μυθολογία των 90s, ο φωτογράφος «είδε» τη συλλογή HD X Vardas Fall/Winter 21-22 «να περπατά μέσα στους δρόμους μιας πολύβουης Αθήνας, μιας ζωηρής μητρόπολης, που δεν χάνει στιγμή τον έντονο παλμό της».

H συλλογή Harris Davlas X Vardas Ready-to-Wear, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση, στην οποία το κοτλέ πρωταγωνιστεί σε casual εκδοχές κλασικών γραμμών, ενώ τα σταυρωτά και τα δίκουμπα σακάκια της συλλογής πωλούνται και ξεχωριστά. Τα κλασικά καφέ, μπορντό και μπλε χρώματα υποδέχονται τα chalk ριγέ με ναπολιτάνικες γραμμές και λευκά κουμπιά, καρό σακάκια και μπλέιζερ από flannel ή χοντρό cotton chenille και μερικά κλασικά tweed κομμάτια σε μια πιο χαλαρή και άνετη απόδοση.

Η συλλογή περιλαμβάνει athleisure παντελόνια με κορδόνι, σε σκούρο και ανοιχτό γκρι χρώμα, ενώ star item της συλλογής αποτελούν τα reversible παλτό από μάλλινο κασμίρ σε καμηλό ή γκρι χρώμα, τα οποία είναι λεπτά και αφοδράριστα και κουμπώνουν σταυρωτά παίρνοντας τη θέση του σακακιού σε μια twisted dandy πρόταση. Σημειώνεται ότι η συλλογή Harris Davlas x Vardas είναι διαθέσιμη στο vardas.gr/el/brands/andras/hd-x-vardas, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα Vardas.