Η SkinLabo, το πρώτο ιταλικό digital beauty brand, λανσάρει τη νέα καμπάνια JustBeSmart. Η καμπάνια στοχεύει στην τοποθέτηση της Skinlabo στο χώρο της ομορφιάς ως ένα Ιταλικό brand που φέρνει την επανάσταση στον κόσμο των καλλυντικών. Λαμβάνει χώρα σε 8 ευρωπαϊκές αγορές, όπου το brand δραστηριοποιείται μέσα από το online κατάστημα του.

Πρόκειται για μια νέα creative ταυτότητα και ένα total rebranding που συμπεριλαμβάνει νέο λογότυπο, νέο site, και μια νέα καμπάνια σε έντυπα και online μέσα. Τη δραστηριότητα του ολοκληρώνει με μια social media εκστρατεία, σε Facebook, Instagram, TikTok και YouTube, με τη συμμετοχή influencers που ξεπερνούν τους 500 και 200 VIP από όλη την Ευρώπη.

Η εκστρατεία ενισχύεται με την κυκλοφορία τριών βίντεο συναισθηματικού περιεχομένου, τα οποία θα αφηγούνται τις αξίες του brand, από τη φιλοσοφία του κοινού της SkinLabo και μοιράζονται την ίδια smart στάση, προσεγγίζοντας όλες τις ηλικίες και ανάγκες.

Στο πλαίσιο του JustBeSmart, η SkinLabo, επέλεξε να υποστηρίξει τη Doctors with Africa Cuamm, έναν από τους πιο δραστήριους ιταλικούς μη κυβερνητικούς οργανισμούς υγείας για την προώθηση και προστασία της υγείας των αφρικανικών πληθυσμών.

Με την υποστήριξη της SkinLabo, το Doctors with Africa Cuamm θα ανακαινίσει τις εγκαταστάσεις του και θα παρέχει νέο εξοπλισμό στο θάλαμο μητρότητας του Κέντρου Υγείας Anyeke στην Ουγκάντα, όπου γίνονται περισσότερες από 1.500 γεννήσεις κάθε χρόνο.