Βιώσιμη συνεργασία από Persil και MIRŌ

Το Persil, σε συνεργασία με τους MIRŌ, παρουσίασε για πρώτη φορά το καινοτόμο pop-up fashion project «WENEЯ», μια limited edition κολεξιόν με Prêt-à-porter δημιουργίες προσιτού κόστους από βιώσιμα και second-hand υλικά.

Το Persil προσκάλεσε προσωπικότητες του χώρου της μόδας και της ομορφιάς, εκπροσώπους των ΜΜΕ, influencers και fashion bloggers να ανακαλύψουν και να δοκιμάσουν πρώτοι τη νέα συλλογή για γυναίκες και άνδρες, δίνοντάς τους και τη δυνατότητα να κάνουν δικά τους πρώτοι κάποια από τα συλλεκτικά κομμάτια. Στο αποκορύφωμα της βραδιάς, αποκαλύφθηκε η αλήθεια πίσω από όλη την κολεξιόν: Τα ρούχα που παρουσιάστηκαν μέσα από εντυπωσιακές κατασκευές ως έργα τέχνης, δεν ήταν καινούργια, αλλά second-hand που ανανεώθηκαν με τη δύναμη του Persil και μεταποιήθηκαν αποκλειστικά από τους MIRŌ σε μια limited βιώσιμη κολεξιόν.

Το ειδικά σχεδιασμένο Pop-Up store που φιλοξενήθηκε στο κέντρο της Αθήνας παρέμεινε για δύο ημέρες ανοιχτό και για το κοινό, ενώ όλα τα έσοδα της συγκεκριμένης limited κολεξιόν, θα δοθούν ως δωρεά στην Ελληνική Ένωση Σχεδιαστών Μόδας για την στήριξη σπουδαστών και νέων σχεδιαστών που ασχολούνται ενεργά με τη βιώσιμη μόδα στην Ελλάδα. Μέσω του κινήματος #RethinkFashion και με αφορμή τη νέα στρατηγική «Rethink New», το Persil συντείνει στην ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των καταναλωτών και του κοινού για την υιοθέτηση μιας πιο υπεύθυνης καταναλωτικής στάσης.