Καμπάνια Αγίου Βαλεντίνου από την Intimissimi

Η Intimissimi παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με μήνυμα «Να φροντίζεις τον εαυτό σου και να νιώθεις όμορφα κάθε μέρα». Η συλλογή περιλαμβάνει ασορτί σετ κεντημένα με λεπτή δαντέλα και ρομαντικές λεπτομέρειες. Η σειρά Queen Of Hearts χαρακτηρίζεται από μοτίβα καρδιάς και τούλι, ενώ η Intricate Surfaces από ημιδιαφανή δαντέλα και μεταλλικές λεπτομέρειες. Η Most Romantic Season κυκλοφορεί σε κλασικές πουδρέ αποχρώσεις και είναι ενισχυμένη με αστραφτερές λεπτομέρειες, ενώ η Sweet Like Sugar εστιάζει σε τούλι διακοσμημένο με λεπτό φλοράλ ton sur ton κέντημα σε τόνους Shocking Pink.

Εκδήλωση της εταιρείας δερμοκαλλυντικών Ζartaux

Η ελβετική εταιρεία δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων Zartaux πραγματοποίησε την ετήσια εταιρική της εκδήλωση και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, παρουσία πολλών συνεργατών της αλλά και επώνυμων προσκεκλημένων από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό, ιατρικό και δημοσιογραφικό κόσμο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ολιστική γκάμα προϊόντων Zartaux Skinnovelties.

Η σειρά βασίζεται σε υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με νέες τεχνολογίες που εξελίσσονται συνεχώς, εισάγοντας τεχνικές επεξεργασίας προσαρμοσμένες σε διαφορετικούς τύπους δέρματος, και δρουν ενάντια στην οξείδωση και γήρανση της επιδερμίδας. Τα προϊόντα Zartaux χρησιμοποιούνται σε αναγνωρισμένες κλινικές σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας για το ελβετικό brand είναι η εταιρεία DDSA Aesthetic Innovations, η οποία διανέμει αποκλειστικά εξιδεικευμένα προϊόντα καταξιωμένων διεθνώνσημάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του επαγγελματία ιατρού, με έμφαση στη σχέση ποιότητας – αποτελέσματος – τιμής.

Τζένη Μπότση – Σάντυ Ζαρταλούδη (Zartaux) – Ζήνα Κουτσελίνη – Δημήτρης Καλιμίτζος (Zartaux) – Εύη Φραγκάκη

Υποστήριξη της The Body Shop με δωρεά υπέρ της Action Aid

Στο πλαίσιο της εκστρατείας της Be Seen Be Heard, υπέρ της εκπροσώπησης των νέων στα κοινά, η The Body Shop θα διαθέσει στην Action Aid 1,20 ευρώ από κάθε αγορά του προϊόντος Tea Tree Oil 10ml. Η δράση διαρκεί έως τις 31 Μαΐου. Σημειώνεται ότι η εταιρεία συνεργάζεται με την Action Aid για την προώθηση της συμμετοχής των νέων στη χάραξη πολιτικών σε τοπικό, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, μέσα από τα Συμβούλια Νεολαίας και άλλους θεσμικούς μηχανισμούς.

Η εκστρατεία Be Seen Be Heard θα διαρκέσει ως το 2025. Στο πλαίσιο της εκστρατείας, μέσα από τα καταστήματα της The Body Shop και online, διατίθεται επίσης προς πώληση πάνινη τσάντα πολλαπλών χρήσεων, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για την προώθηση της εκστρατείας και την ευαισθητοποίηση του κοινού. Ένα ευρώ από την αγορά κάθε τσάντας θα διατίθεται στην ActionAid για να ενισχύσει τις «φωνές» των νέων στην Ελλάδα.

Η Schwarzkopf παρουσιάζει την καμπάνια For Every You

Γνωστές προσωπικότητες, όπως η βραβευμένη ηθοποιός Diane Kruger, η τενίστρια και επιχειρηματίας Ana Ivanović, η τραγουδίστρια και στιχουργός Alli Neumann, αλλά και οι παρουσιάστριες, ηθοποιοί και μοντέλα Collien Ulmen-Fernandes, Mini Anden, Nazan Eckes και Swantje Paulina, συμμετέχουν στη δημιουργική ομάδα Schwarzkopf Creative Collective, με αφορμή τη νέα καμπάνια Schwarzkopf «For Every You». Οι νέες παγκόσμιες brand ambassadors ενσαρκώνουν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, τη σημασία που έχουν τα μαλλιά για τη μοναδικότητα κάθε ατόμου.

Αφηγούνται ιστορίες για τα μαλλιά τους και πώς αυτά αποτελούν πηγή δύναμης στην καθημερινότητά τους, αναφερόμενες, ενδεικτικά, στις αποχρώσεις και τα χτενίσματα με τα οποία μπορεί να πειραματιστεί και να εκφραστεί κανείς, καθώς επίσης στην περιποίηση και φροντίδα της υγείας των μαλλιών, ως πηγή αυτοπεποίθησης. Οι σιλουέτες αποτελούν το βασικό εικαστικό στοιχείο της καμπάνιας, στην οποία επανερμηνεύεται το αναγνωρίσιμο λογότυπο της μάρκας με σύγχρονο και προσιτό τρόπο, σηματοδοτώντας παράλληλα τη δέσμευση της εταιρείας στη συμπερίληψη, την ενδυνάμωση, τη διαφορετικότητα και την αυτοέκφραση.