Η Barbour συνεργάζεται με τον Shaun the Sheep

H Barbour συνεργάζεται φέτος με τον χαρακτήρα Shaun the Sheep σε μια νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια. Η ομάδα της Aardman δημιούργησε τη φετινή εορταστική ταινία στο στούντιο της στο Bristol, αναπαριστώντας το εμβληματικό μπουφάν της Barbour στη φάρμα Mossy Bottom Farm. Αστεία, συναισθηματική και γεμάτη χαρά, η νέα ταινία αποτυπώνει τις περιπέτειες του καλόκαρδου Shaun, του Bitzer και του κοπαδιού, καθώς αποφασίζουν να επισκευάσουν το κέρινο Barbour μπουφάν του αγρότη, διότι ανησυχούν ότι λόγω της φθοράς δε θα τον κρατάει πλέον ζεστό και στεγνό. Γρήγορα επακολουθεί χάος και παρά τις προσπάθειές τους το μπουφάν γίνεται χειρότερο από ποτέ.

Ευτυχώς, τα Χριστούγεννα σώζονται όταν ο Bitzer με ένα χτύπημα των δαχτύλων του εμφανίζει το αρχικό μπουφάν του αγρότη που έχει αποκατασταθεί με αγάπη από τους ειδικούς του εργοστασίου της Barbour, με το μήνυμα ότι για κάποιους ανθρώπους, η διαδικασία κερώματος και η επισκευή των jackets ίσως είναι καλύτερα να αφήνονται στους επαγγελματίες του brand. H Barbour προσφέρει την υπηρεσία Repair & ReWax για πάνω από 100 χρόνια και σήμερα αποτελεί μέρος του προγράμματος Wax for Life, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά διαφορετικών πρωτοβουλιών που έχουν σχεδιαστεί για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των Barbour Wax Jackets.

Holiday Collection από τη Moroccanoil

Η Moroccanoil παρουσιάζει τη νέα της Holiday Collection, με δύο διαφορετικά σετ: το limited-edition σετ Luminous Wonders, που περιέχει τα απαραίτητα προϊόντα για κάθε τύπο μαλλιών μαζί με μια κρέμα χεριών Moroccanoil, και το σετ Deluxe Wonders, που αποτελείται από μίνι εκδοχές δύο essential προϊόντων της Moroccanoil. Κάθε σετ Luminous Wonders διαθέτει Moroccanoil Shampoo και Conditioner σε ένα limited edition, επαναχρησιμοποιούμενο νεσεσέρ, καθώς και travel size Moroccanoil Treatment και μια κρέμα χεριών σε κανονικό μέγεθος. Το σετ Deluxe Wonders περιλαμβάνει το must-have duo Moroccanoil Treatment και Moroccanoil Brumes du Maroc Fragrance Mist για τα μαλλιά και το σώμα σε travel size μέγεθος.

Με νέες συσκευασίες η σειρά Argan Oil της Lorvenn

Η Lorvenn Hair Professionals παρουσιάζει τις νέες συσκευασίες της σειράς προϊόντων περιποίησης Argan Oil. Διατηρώντας την ίδια σύνθεση, όλες οι νέες συσκευασίες έχουν ως σύμβολο το δέντρο Argan με σκοπό να διαφοροποιηθούν και να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα προϊόντα και παράλληλα να τονίσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του κοινού δραστικού συστατικού της σειράς, του πολύτιμου ελαίου Argan. Οι νέες, ανανεωμένες, επανασχεδιασμένες συσκευασίες αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τον ιδιαίτερο και πολυτελή χαρακτήρα των προϊόντων Argan Oil.
Το σαμπουάν, το conditioner και η μάσκα της σειράς Argan Oil είναι ιδανικά για την ενδυνάμωση και τη θρέψη των κανονικών, ξηρών και ταλαιπωρημένων βαμμένων μαλλιών.

Με ειδικά μελετημένες συνθέσεις εμπλουτισμένες με θρεπτικό έλαιο Argan σε συνδυασμό με την ενυδατική Aloe Vera, τις ενδυναμωτικές μικροπρωτεΐνες Σταριού και την περιποιητική Προβιταμίνη Β5 προσφέρουν ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και βαθιά περιποίηση στα μαλλιά αυξάνοντας τη δύναμη και την ελαστικότητά τους, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Επίσης, διατίθενται 4 λάδια μαλλιών της σειράς Argan Oil με UV φίλτρο και εμπλουτισμένες συνθέσεις με φυτικά ενυδατικά και θρεπτικά έλαια και βιταμίνες, ιδανικά για καθημερινή χρήση όλο τον χρόνο. Προστατεύουν τα μαλλιά από τις φθορές που προκαλεί το styling, και όχι μόνο, και χαρίζουν λάμψη, χωρίς λιπαρότητα.

Η DiL Fashion Group επιλέγει τις λύσεις της Entersoft

Η εταιρεία DiL Fashion Group επέλεξε την Entersoft, στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης και ενοποίησης των επιχειρηματικών λειτουργιών της για αποτελεσματικότερη εταιρική διακυβέρνηση και περαιτέρω ανάπτυξη. Η DiL Fashion Group ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1962 και εκπροσωπεί τα brands MaxMara, SportMax, MaxMara Weekend, MaxMara Studio, MaxMara The Cube, MaxMara Leisure, Marina Rinaldi, MAX&Co., Marella, i Blues, Pennyblack, Escadaσ διαθέτοντας 8 καταστήματα στην Ελλάδα και corners στα πολυκαταστήματα Attica City Link, Golden Hall, Mediterranean Cosmos και Τσιμισκή. Μέσα από την υλοποίηση των λύσεων Entersoft Business Suite (ERP, CRM, Retail) και e-Τιμολόγησή μου, η DiL Fashion Group θα έχει στη διάθεσή της ένα σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα που θα καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων Λιανικής, Backoffice Operations, Management και Reporting καθώς και την ηλεκτρονική τιμολόγηση με διαβίβαση των παραστατικών στην ΑΑΔΕ. «Η επιλογή των λύσεων της Entersoft ενισχύει την ηγετική θέση της εταιρείας στο χώρο της ένδυσης και επιβεβαιώνει τα κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της που λειτουργούν καταλυτικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων που επενδύουν στην καινοτομία και τη γνώση για την ανάπτυξή τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Από Sugarfree και Netsteps η πρώτη υλοποίηση ΑΙ visually similar στο ecommerce στην Ελλάδα

Η Netsteps υλοποίησε την πρώτη εφαρμογή ΑΙ visually similar στο ecommerce στην Ελλάδα, για λογαριασμό του eshop της Sugarfree, sugarfreeshops.com. H συγκεκριμένη υλοποίηση δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος να βρουν παρόμοια ρούχα με ένα μόνο κλικ, με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, γλυτώνοντας το ατέρμονο scrolling. Στην ουσία, μέσα στη σελίδα κάθε προϊόντος υπάρχει το «κουμπί» Visually Similar, το οποίο αν το πατήσει κανείς, προτείνει παρόμοια σχέδια και στυλ με το επιλεγμένο είδος. H συγκεκριμένη δυνατότητα είναι στον αέρα εδώ και ένα τρίμηνο περίπου και σύμφωνα με τη Netsteps έχει πολύ καλή απόδοση για το ηλεκτρονικό κατάστημα της Sugarfree.

Ο Γιάννης Καραλής, CEO της Netsteps, δήλωσε στο Fashion Daily: «Η εταιρεία επενδύει διαρκώς σε τεχνολογίες AI, με στόχο να εξοπλίσει τους συνεργάτες της με εργαλεία που τους προσφέρουν υπεραξία και μία βελτιστοποιημένη εμπειρία στους τελικούς χρήστες. Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα από ένα σύνολο εργαλείων που ετοιμάζονται για να προσδώσουν την προστιθέμενη αξία που αρμόζει στο ψηφιακό εμπόριο».