-->

100 χρόνια hairstyles από την Dyson

Παίρνοντας έμπνευση από την τάση των 100 χρόνων του styling των μαλλιών, η Dyson επιστρέφει με μια νέα πρωτοβουλία που ενθαρρύνει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε χτενίσματος του περασμένου αιώνα, σε ένα video που έχει γίνει viral. Την πρόκληση αποδέχτηκε ο GR brand ambassador της Dyson Iωάννης Μιχαλέλης με την beauty and fashion influencer Jana Sireac, που αναδημιούργησε hairstyles που έγραψαν ιστορία με τα 3 προϊόντα: Dyson Airwrap, Dyson Corrale και Dyson Supersonic. Στο Hair Drying, με την κύρια αιτία της φθοράς των μαλλιών να αποτελεί ο θερμός αέρας, προτείνεται το πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic που διαθέτει, εκτός από πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά, τη δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας που δρα στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Όσον αφορά στο Hair Curling, για curly και wavy μαλλιά που παραμένουν υγιή, η Dyson προτείνει καινοτόμες λύσεις, όπως η συσκευή Airwrap ή η πλάκα μαλλιών Corrale. Τέλος, όσον αφορά στο ίσιωμα των μαλλιών, η Dyson Corrale διαθέτει πλάκα που παρέχει 50% λιγότερες σπασμένες τρίχες, λιγότερο στατικό ηλεκτρισμό και λιγότερες ατίθασες τρίχες, προστατεύοντας τα μαλλιά.

 

«Στο στόχαστρο» της Shein η Topshop

Στο «στόχαστρο» της Shein φέρεται να έχει μπει η Topshop, καθώς ο κινεζικός κολοσσός εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει προσφορά για το δημοφιλές εμπορικό σήμα και έχει ήδη υποβάλει επίσημα το ενδιαφέρον της στην Asos, στην οποία ανήκει σήμερα. Η Shein συνάπτει ολοένα και περισσότερες συμφωνίες για την πώληση άλλων εμπορικών σημάτων στην πλατφόρμα της, όπως η Forever 21, καθώς και για την αγορά εμπορικών σημάτων εξ ολοκλήρου, όπως η τελευταία της συμφωνία για την απόκτηση της Missguided από τον όμιλο Frasers.
Παρόλ’ αυτά, πηγή προσκείμενη στη διαδικασία δηλώνει στους Times ότι «η Shein δεν θα ήταν ο προτιμώμενος πλειοδότης για το Topshop».

Η Shein είναι γνωστή για τις χαμηλές τιμές της και τη γρήγορη ανταπόκριση στις τάσεις, αλλά έχει επίσης επικριθεί έντονα για τις συνθήκες εργασίας στα εργοστάσια των προμηθευτών της.
Άλλοι πιθανοί υποψήφιοι πλειοδότες είναι πιθανό να περιλαμβάνουν μεγάλα ονόματα του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως οι Frasers Group ή Next, και ο αμερικανικός γίγαντας Authentic Brands Group, καθώς και επιχειρήσεις ιδιωτικών κεφαλαίων.

(Πηγή: Fashion Network)

ΣΔΕ και ΕΔΕΕ δημιούργησαν Οδηγό Καλής Πρακτικής για το Influencer Marketing

Το influencer marketing αποτελεί πλέον ένα ισχυρό εργαλείο εμπορικής επικοινωνίας και, για τον λόγο αυτό, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ρυθμιστικών αρχών σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) και η Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης-Επικοινωνίας Ελλάδας (ΕΔΕΕ), ενθαρρύνοντας διαχρονικά την τήρηση της διαφημιστικής δεοντολογίας και τις βέλτιστες πρακτικές, επιθυμούν να διευκολύνουν όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στη συλλογική προσπάθεια που απαιτεί η αυτοδέσμευση.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησαν τον νέο Οδηγό Καλής Πρακτικής για το Influencer Marketing. Σκοπός του Οδηγού, τον οποίο προσυπογράφει και το ΣΕΕ, είναι:•Να ενημερώσει τα brands, τις εταιρείες που εκπροσωπούν/προωθούν influencers/υλοποιούν influencer καμπάνιες, αλλά και τους ίδιους τους influencers, για τις βέλτιστες πρακτικές στο influencer marketing.•Να παροτρύνει όλους τους παραπάνω να εφαρμόζουν τους νόμους της ΕΕ και της Ελλάδας που άπτονται της εμπορικής επικοινωνίας προϊόντων και υπηρεσιών (ενδεικτικά προστασία του καταναλωτή και του ανταγωνισμού, υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων, προστασία προσωπικών δεδομένων κλπ). •Να διευκολύνει τους παραπάνω να εφαρμόζουν τις προβλέψεις του ΕΚΔ-Ε για κάθε μορφή εμπορικής επικοινωνίας και, ειδικότερα, το νέο ειδικό Παράρτημα για το Influencer Marketing.Ο Οδηγός δημιουργήθηκε στα πρότυπα αντίστοιχων best practices από σημαντικές αγορές της ΕΕ και καλύπτει ευρύτατη γκάμα θεμάτων, από τη μέτρηση της διαφήμισης ως την ανάγκη να υπάρχει ένα σωστό, αναλυτικό brief και από την προστασία των παιδιών και άλλων ευαίσθητων ομάδων ως τη διαφάνεια στις αμοιβές και στη χρήση σημαντικά επεξεργασμένων εικόνων.

Αποτελεί κοινή πεποίθηση των ΣΔΕ, ΕΔΕΕ και ΣΕΕ ότι η αυτοδέσμευση και η εφαρμογή καλών πρακτικών είναι προς το συμφέρον όλων όσοι ασχολούνται με το influencer marketing και θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ποιότητας, της εμπιστοσύνης και της διαφάνειας. Ο ΣΔΕ, στην ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά την ΕΔΕΕ και το ΣΕΕ για την άριστη συνεργασία στη μακρά αυτή διαδικασία διαμόρφωσης του Παραρτήματος του ΕΚΔ-Ε και του Οδηγού Καλής Πρακτικής για το Influencer Marketing και τις εταιρείες-μέλη του Συνδέσμου που συμμετείχαν στη σχετική διαβούλευση και συνέβαλαν καίρια στην πληρότητα των υλικών. Ο Οδηγός λειτουργεί συμπληρωματικά με το νέο ειδικό Παράρτημα του Ελληνικού Κώδικα Διαφήμισης-Επικοινωνίας για το Influencer Marketing.

Με glam πάρτυ παρουσίασε η H&M τη συνεργασία της με τον οίκο Rabanne

Με ένα glam πάρτι εμπνευσμένο από τη λάμψη του εμβληματικού οίκου Rabanne γιόρτασε η H&M τη νέα designer συνεργασία της, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο Anassa City events. Η cinematic pop ερμηνεύτρια και συνθέτρια Kid Moxie παρουσίασε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με 90s covers μεγάλων επιτυχιών, καθώς και δικές της επιτυχίες, πλαισιωμένη από 2 χορεύτριες και τον κιθαρίστα της. Την σκυτάλη πήρε η διεθνούς φήμης DJ και παραγωγός Χenia Ghali, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους με τις techno house επιλογές της. Σε ένα αποκλειστικό στιγμιότυπο της βραδιάς, οι δυο καλλιτέχνιδες φορώντας total Rabanne H&M outfits, παρουσίασαν για πρώτη φορά το νέο τους τραγούδι με τίτλο «New God». Η συλλογή Rabanne H&M περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά ρούχα, αξεσουάρ, καθώς και είδη διακόσμησης σπιτιού. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στο flagship κατάστημα της Η&Μ, Ερμού 54 και στο hm.com αύριο 9 Νοεμβρίου.

Ο οίκος Kilian Paris παρουσίασε στο Παρίσι το Smoking Hot

Ο οίκος αρωμάτων Kilian Paris εξύμνησε τη γαλλική του κληρονομιά, παρουσιάζοντας τη νέα δημιουργία Smoking Hot μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Επίτιμη καλεσμένη για το brand ήταν η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και ambassador της Kilian Paris, Βάσια Κωσταρά. Ο οίκος δημιούργησε μία αφορμή συνάντησης μέσα από το iconic pop-up Kilian Paris bar στο Palace courtyard του ξενοδοχείου Plaza Athénée Hotel καθόλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας και παρουσίασε τη νέα του προσθήκη στην αρωματική οικογένεια Smokes, το άρωμα Smoking Hot. Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με ένα Scented Smoke closing party, όπου υποδέχτηκε διάσημες προσωπικότητες και Kilian Paris Ambassadors, με co-Host της βραδιάς τον Sir John, Makeup Creative Director του brand.

Η The Body Shop στηρίζει τα Χριστούγεννα το Humanity Greece

H The Body Shop στηρίζει αυτά τα Χριστούγεννα, μέσα από πολύπλευρες ενέργειες, το Humanity Greece, στην προσπάθειά του να συμβάλλει στην εξάλειψη της φτώχειας και στην αντιμετώπιση της επισιτιστικής κρίσης. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιήσει οικονομική δωρεά για τις ανάγκες και την υποστήριξη του σκοπού του Οργανισμού, θα προσφέρει 500 μπάρες σαπουνιού, για να προστεθούν στα εξατομικευμένα πακέτα στήριξης των ωφελούμενων του Humanity Greece και παράλληλα, οι πελάτες της The Body Shop θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν το έργο του Humanity Greece, μέσω των κουτιών δωρεάς που θα υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα της The Body Shop καθόλη τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου καθώς και μέσα από τη σελίδα του οργανισμού: https://humanitygreece.org/kane-mia-dorea.

Επιπλέον, η The Body Shop απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για δωρεά αγαθών, όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και βρεφικά είδη για τους συνανθρώπους μας που έχουν σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα. Το σημείο συγκέντρωσης είναι στο 1ο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο της χώρας, Μυλλέρου 76, Μεταξουργείο. Τέλος, η The Body Shop θα πραγματοποιήσει εθελοντικές δράσεις, τη Δευτέρα 13/11, Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης, Τρίτη 28/11, Παγκόσμια Ημέρα Γενναιοδωρίας και τη Δευτέρα 11/12. Καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας, η ομάδα της The Body Shop θα συλλέξει αγαθά τα οποία θα προσφερθούν για τις ανάγκες των μηνιαίων εξατομικευμένων πακέτων στήριξης.

Διεθνές λανσάρισμα στην Ελλάδα του νέου Burberry Goddess

Ο οίκος Burberry Beauty, ο οποίος στην Ελλάδα διατίθεται αποκλειστικά από τον Όμιλο Σαράντη, πραγματοποίησε στις αρχές Οκτωβρίου τη διεθνή παρουσίαση του νέου γυναικείου αρώματος Burberry Goddess Eau de Parfum. Πρόσωπα από τον χώρο της show biz, δημοσιογράφοι αλλά και στρατηγικοί συνεργάτες της αγοράς είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια φθινοπωρινή βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης, ενώ στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» και δεκάδες influencers από το εξωτερικό: οι περίπου 70 εκπρόσωποι από ευρωπαϊκές χώρες που βρέθηκαν στην Αθήνα ειδικά για την περίσταση, απόλαυσαν την ελληνική φιλοξενία, σε ένα τριήμερο εορταστικό ταξίδι που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του νέου λανσαρίσματος.

Με φόντο τη λίμνη και υπό τους μελωδικούς ήχους live άρπας, τη βραδιά άνοιξε η Mette Engell, Senior Vice President της Coty Ευρώπης, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εξαιρετική επιτυχία του αρώματος που έχει ήδη σκαρφαλώσει στην κορυφή σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ στη συνέχεια παρέδωσε τη σκυτάλη στην κεντρική παρουσιάστρια της εκδήλωσης, Mary Vytinaros. Το μοντέλο συντόνισε μια συζήτηση με την κορυφαία αρωματοποιό και «μύτη» του αρώματος, Amandine Clerc Marie, για τα μυστικά της νέας δημιουργίας: μια gourmand οσφρητική συγχορδία, με πρωταγωνιστές ένα τρίπτυχο από ξεχωριστές βανίλιες, νότες εξαιρετικά αγαπητές στις λάτρεις των γλυκών αρωμάτων, που αποτέλεσαν και την έμπνευση για τα signature cocktails της βραδιάς.