Νέα συλλογή από τον οίκο Karl Lagerfeld

Για τη νέα σεζόν ο οίκος Karl Lagerfeld παρουσιάζει μια συλλογή γεμάτη χρώμα που ακολουθεί τη νοοτροπία της φορέσιμης τέχνης. Κομμάτια από τα αρχεία του σχεδιαστή αποκαλύπτουν μια νέα δημιουργική πλευρά, με έντονα χρώματα και αποχρώσεις που αναδεικνύουν τα πλεκτά, τα κοστούμια και τα παλτό της συλλογής. Γεωμετρικά σχήματα, color blocking μοτίβα και rock στοιχεία αναθεωρούν τα εμβληματικά Karl Lagerfeld classics.

Απευθείας από τη δεκαετία των ‘80s ο οίκος φέρνει στο προσκήνιο τη σφραγίδα ορόσημο, ένα μεταλλικό logo που διακοσμεί τις τσάντες και τα κοσμήματα. Μια συλλογή που μεταφέρει το εμβληματικό όραμα του Karl Lagerfeld, μέσω της λειτουργικότητας, της πρωτοπορίας και της αυτοπεποίθησης. Ακολουθώντας την αλλαγή του καιρού, ο οίκος παρουσιάζει μια σειρά από εμβληματικά outerwear κομμάτια για όλες τις περιστάσεις, από κοντά puffer jackets μέχρι μακριά tailored μάλλινα παλτό, ενώ τα διαφορετικά υλικά και υφές, όπως faux fur, mohair και shearling λεπτομέρειες ενισχύουν την ποικιλία της συλλογής.

Το λαδί, το φωτεινό κόκκινο και το μωβ συνοδεύουν το μαύρο και το λευκό στην χρωματική παλέτα της σεζόν και δίνουν ένα νέο twist στα tailored κοστούμια και τα tweed σετ. Για τις λαμπερές βραδιές αλλά και τις καθημερινές εμφανίσεις που χρειάζονται μια δόση λάμψης, η Karl Lagerfeld προσθέτει λεπτομέρειες από παγέτες στα classics ή σε καθημερινά casuals. Hero piece της σειράς των αξεσουάρ είναι η Ikon K τσάντα με το αρχιτεκτονικό σχήμα που δημιουργεί το γράμμα K. Η κεντρική διάθεση της συλλογής γίνεται από τη Sport & Fashion Freedom.

Στο +7% τα προϊόντα ομορφιάς το 9μηνο στα online supermarket

Ο κλάδος των online super market γνώρισε μεγάλη άνθηση κατά τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2023, με τους καταναλωτές να συνεχίζουν να επιλέγουν τα Online καταστήματα για τις ανάγκες τους, σύμφωνα με το 9μηνο report που δημοσίευσε σήμερα η Convert Group. Συγκεκριμένα, η αύξηση του τζίρου των online super market ήταν 15% και άγγιξε τα 220 εκατ. ευρώ σε τιμές λιανικής συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, χωρίς όμως να περιλαμβάνονται Q-Commerce παίκτες με δικές τους αποθήκες αλλά και παίκτες που συνεργάζονται με τοπικά καταστήματα grocery όπως το Box και το Instashop που κερδίζουν συνεχώς μερίδιο στην ελληνική αγορά. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η αύξηση των παραγγελιών κατά 9%, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022.
Σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, τα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς αυξάνονται κατά 7%. Τέλος, η Δευτέρα αποτελεί την πιο δημοφιλή ημέρα για τα οnline ψώνια του νοικοκυριού, αφού το 16,7% των συνολικών παραγγελιών γίνονται την συγκεκριμένη ημέρα. Σε παρόμοια τάση κινείται και η Παρασκευή, με το ποσοστό των συνολικών παραγγελιών να ανέρχεται σε ποσοστό 16,3%.