Η Lancôme γιόρτασε τη συνεργασία της με το Μουσείο του Λούβρου

Μία «Μεγαλειώδη Νύχτα» διοργάνωσε η Lancôme κάτω από την Πυραμίδα του Λούβρου, όπου σήμανε την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού με τις της πρέσβειρες Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Penélope Cruz, Aya Nakamura, Emma Chamberlain, Chiara Ferragni, συνοδευόμενες από την Make-up Director της μάρκας Lisa Eldridge και τη Sheika Daley, Lancôme Global Make-up artist. Με το εν λόγω gala γιόρτασε τη συνεργασία της με το Μουσείο του Λούβρου για τη συλλεκτική συλλογή Lancôme x Louvre, αντλώντας έμπνευση από εμβληματικά έργα τέχνης του μουσείου.

Η συνεργασία «Lancôme x Louvre» φέρει ένα κεντρικό μήνυμα: καθένα από τα αγάλματα της καμπάνιας, μαζί με τις μούσες που συνδυάζονται μαζί τους, ενσαρκώνει την αφοσίωση, την ανεξαρτησία και την αυτοπεποίθηση- αξίες από τις οποίες καθορίζεται η Lancôme, είτε αφορούν σε ιστορικά σύμβολα της νίκης, είτε ποιήτριες που κατέκτησαν τα πλήθη με τη δύναμη του λόγου. Από την Ελλάδα, έδωσαν το «παρών», η Marketing Manager Lancôme, Ιωάννα Φατούρου, συνοδευόμενη από τη δημοφιλή ηθοποιό και μακροχρόνια συνεργάτιδα της μάρκας, Αθηνά Οικονομάκου.

Η Jack&Jones επεκτείνει το χορηγικό της πλάνο στο ποδόσφαιρο

Η Jack&Jones και η ΠΑΕ Κηφισιάς ανακοίνωσαν τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, στο πλαίσιο της οποίας το brand της πολυεθνικής εταιρείας Bestseller θα αποτελεί τον αποκλειστικό Χορηγό της ομάδας στον τομέα της ένδυσης. Η συνεργασία της ΠΑΕ Κηφισιάς με την Jack & Jones εξασφαλίζει στα μέλη της ομάδας ένα μοναδικό all – day look για τις εμφανίσεις της ΠΑΕ εντός και εκτός γηπέδου. Συγκεκριμένα, η Jack & Jones επέλεξε ένα ολοκληρωμένο outfit για όλους τους συντελεστές της ΠΑΕ Κηφισιάς, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών, του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης, προσφέροντάς τους το chic casual look από τα προϊόντα της μάρκας. Το outfit περιλαμβάνει puffer τζάκετ, πουκάμισο, chino παντελόνι, sneakers και αξεσουάρ σε επιλεγμένες αποχρώσεις του μπλε, το χαρακτηριστικό χρώμα της ΠΑΕ.

Σε συνέχεια του στρατηγικού της πλάνου, αναφορικά με τις ποδοσφαιρικές χορηγίες, η Jack & Jones έκλεισε συμφωνία αποκλειστικής χορηγίας και τεσσάρων ακόμα ποδοσφαιρικών ομάδων, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία, Παναινωτικός και Πανσερραϊκός, με αποκλειστικότητα προβολής στα LED των γηπέδων τους στους εντός έδρας αγώνες των ομάδων. Τα τελευταία 5 χρόνια η Jack & Jones έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία και στην Ελλάδα, με το brand να απαριθμεί 17 retail stores, αλλά και να τοποθετείται σε περισσότερα από 800 φυσικά καταστήματα ένδυσης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Με το σύνθημα της καμπάνιας της OneClub, η Jack & Jones έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα community, που το ενώνει το στυλ στην ανδρική ένδυση. Μέρος του OneClub αποτελεί πλέον και η ΠΑΕ Κηφισιάς.