Η AIM στηρίζει πρόγραμμα γυναικείας επιχειρηματικότητας της Mexoxo

Η AIM σε συνεργασία με τα καταστήματα Μασούτη στήριξε το πρόγραμμα #KickOffBusiness του οργανισμού Mexoxo δύο συνεχόμενες φορές, βοηθώντας γυναίκες από 18-45 ετών να πραγματοποιήσουν το πρώτο τους βήμα στο επιχειρείν. Oι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε δύο διαδικτυακές συναντήσεις, που κάλυπταν βασικά βήματα που όλοι οι νέοι επιχειρηματίες πρέπει να γνωρίζουν.

Συγκεκριμένα, από τον Μάρτιο μέχρι και τον Ιούλιο που ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, δημιουργήθηκε στον Μασούτη ένας μοναδικός χώρος, στον οποίο οι παρευρισκόμενες μπορούσαν να βρουν τα εντυπωσιακά και μοναδικά μηνύματα της ενέργειας, τα οποία είχαν ως στόχο να τις γεμίσουν με αισιοδοξία και λαμπερά χαμόγελα, δίνοντας την κινητήρια δύναμη της επαγγελματικής επιτυχίας και ανέλιξης για την επίτευξη των στόχων τους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πελάτισσες του supermarket, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, να ενημερωθούν σχετικά με την συνεργασία της ΑΙΜ με τον οργανισμό Mexoxo, καθώς και να λάβουν μέρος στην κλήρωση για να συμμετάσχουν στο νέο κύκλο του προγράμματος #KickOffBusiness. Η ΑΙΜ, στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας θέλησε να προσεγγίσει ακόμη περισσότερες νέες γυναίκες επιχειρηματίες, επικοινωνώντας την ενέργεια μέσω ενημερωτικού υλικού στο Μασούτη.

Skroutz: Με εκπτώσεις αγοράζουν μόδα και ομορφιά οι καταναλωτές

Το Skroutz αναλύει και παρουσιάζει την online αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών για την περίοδο των καλοκαιρινών εκπτώσεων του 2023 στο Skroutz Marketplace. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση τιμή του καλαθιού αγγίζει τα 50 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 24,44% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο εκπτώσεων του 2022. Αξίζει να σημειωθεί πως οι κατηγορίες στις οποίες οι καταναλωτές ξόδεψαν κατά μέσο όρο τα περισσότερα χρήματα ήταν η Τεχνολογία, η Μόδα και τα Hobby-Αθλητισμός. Συνεχίζοντας την ίδια τάση με πέρυσι, η κατηγορία Μόδα σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό αγορών με έκπτωση (24,88%), για να ακολουθήσουν τα Παιδικά-Βρεφικά είδη και η Τεχνολογία.

Συνολικά το μέσο ποσοστό έκπτωσης κινήθηκε σε παρόμοια επίπεδα σε σχέση με πέρυσι – κοντά στο 10% και για τις δύο περιόδους. Αντίστοιχα, τα ποσοστά αγορών με έκπτωση στην κατηγορία Υγεία-Ομορφιά ανέρχεται στο 10,06%. Αυξητική τάση κατέγραψε και το ποσοστό των χρηστών που επωφελήθηκε των Plus Deals, φτάνοντας το 46,59% σε σχέση με το 26,60% του 2022. Στην κατηγορία Μόδα, οι Skroutz Plus users εκμεταλλεύτηκαν τα Plus Deals, καθώς 8 στους 10 χρήστες έκαναν αγορές Plus Deals στην κατηγορία αυτή. Αντίστοιχα υψηλά ποσοστά σημειώθηκαν και στην κατηγορία Υγεία-Ομορφιά (65,33%).

 

Στη Hugo Boss η πρώην έδρα του Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι

Η Invivo Capital Greece, μια εταιρεία με έντονη παρουσία στο ελληνικό Real Estate και εξειδίκευση στον commercial και hospitality κλάδο, προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας μίσθωσης με τη γερμανική εταιρεία μόδας Hugo Boss, για τον χώρο λιανικής πώλησης με εμβαδόν 805 τ.μ. στο ακίνητο επί της οδού Βουκουρεστίου 33, στο Κολωνάκι. Η μακροχρόνια περίοδος μίσθωσης ξεκίνησε από την 1η Σεπτεμβρίου.

Το ποσοστό κενών χώρων του ακινήτου θα μειωθεί από το 100% κατά τη στιγμή της εξαγοράς σε πλήρη πληρότητα μέσω αυτής της συμφωνίας. «Αφού αποκτήσαμε το κενό ακίνητο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιτυχή συμφωνία μίσθωσης με τη Hugo Boss. Είμαστε υπερήφανοι που εξασφαλίσαμε έναν ενοικιαστή που θα επαναφέρει το εμβληματικό ακίνητο στην προβολή που πραγματικά του αξίζει», δήλωσε ο Σταύρος Ευφραιμίδης, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Invivo. Το τριώροφο νεοκλασικό ακίνητο λιανικής πώλησης, που βρίσκεται στην περίφημη οδό Βουκουρεστίου παλαιότερα χρησίμευε ως η κεντρική μπουτίκ μόδας του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά.

H Anne Hathaway, νέα Global Ambassador της Shiseido

Η Shiseido ανακοινώνει την παγκόσμια συνεργασία της με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και πρότυπο της μόδας Anne Hathaway για τη Vital Perfection, την κορυφαία σειρά αντιγηραντικής περιποίησης της μάρκας, που ενσωματώνει πολυετείς έρευνες σχετικά με τις εσωτερικές δυνατότητες της επιδερμίδας. Η Shiseido πρεσβεύει ότι η Anne Hathaway αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο που συνάδει απόλυτα με το όραμα της Vital Perfection, της σειράς που μας επιτρέπει να αξιοποιούμε στο έπακρο της δυνατότητες της επιδερμίδας μας. Επιπλέον, αποτελεί την ενσάρκωση του νέου μηνύματος της Shiseido, «Δυνατότητες Χωρίς Όρια», υμνώντας την εσωτερική ομορφιά που ενισχύεται από την εκτίμηση και την αποδοχή κάθε σταδίου της ζωής μας.

Βασισμένα σε πολυετείς έρευνες, τα προϊόντα της σειράς Vital Perfection, συνεργάζονται αρμονικά με τις φυσικές διαδικασίες της επιδερμίδας αλλά και με το σώμα, ενθαρρύνοντας τη ροή των θρεπτικών συστατικών που θρέφουν και ομορφαίνουν την επιδερμίδα και αποκαλύπτουν τις βαθύτερες δυνατότητές της, ανεξάρτητα από την ηλικία. Από αυτόν τον μήνα, η Αnne Hathaway θα εκφράζει το μήνυμα της Vital Perfection «Δυνατότητες Χωρίς Όρια» σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς θα πρωταγωνιστεί σε μια ταινία τέχνης που δημιουργήθηκε από το διάσημο σκηνοθετικό και φωτογραφικό δίδυμο μόδας Luigi & lango.