Η Under Armour με νέο global media συνεργάτη

Στην OMD ανέθεσε η Under Armour τον global media λογαριασμό της, ο οποίος περιλαμβάνει Αμερική και EMEA. Η ανάθεση προέκυψε κατόπιν διαδικασίας spec που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο και καλύπτει το planning and buying τόσο στα παραδοσιακά όσο και στα ψηφιακά Μέσα. Τον λογαριασμό κατείχε η Publicis Media, η οποία συμμετείχε και στο τρέχον spec. Η OMD θα διαχειρίζεται τον λογαριασμό από ομάδες με έδρα τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Σύμφωνα με το RFP, το brand δαπανά περίπου 110 εκατ. δολάρια σε media spend στις ΗΠΑ και 36 εκατ. δολάρια στην περιοχή EMEA. «Καθώς στοχεύουμε στο να φτάσουμε την Under Armour σε νέα ύψη, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ομάδα της OMD. Το πάθος τους για την Under Armour, το ταλέντο που έφεραν στο τραπέζι και η προσέγγιση που σχεδιάζουμε να ακολουθήσουμε παρέα θα συνεχίσουν να βοηθούν το brand να ξεχωρίσει», ανέφερε ο Dimitrija Georgiev, Senior Director, Brand and Acquisition Media, Americas της Under Armour.

(Πηγή: Campaign)

 

Decathlon, HP και όμιλος Lonati παρουσίασαν την έννοια της βιώσιμης παραγωγής υποδημάτων

Decathlon, HP και όμιλος Lonati ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν τον προηγούμενο μήνα στην έκθεση ITMA του Μιλάνου μια καινοτόμο και βιώσιμη προσέγγιση στην κατασκευή υποδημάτων που πρόκειται να αναμορφώσει τον κλάδο. Αξιοποιώντας τη δύναμη προηγμένων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Multi Jet Fusion της HP και των μηχανών πλέξης παπουτσιών της Lonati, η συνεργασία αυτή ανοίγει τον δρόμο για ένα μέλλον βιώσιμης παραγωγής υποδημάτων, αξιοποιώντας τη δύναμη του 3D Printing.

Ανέπτυξαν ένα αθλητικό παπούτσι που συνδυάζει τη σχολαστικά κατασκευασμένη κάλτσα της Lonati με μια καινοτόμο ενδιάμεση σόλα και εξωτερική σόλα που παράγονται με τον υπερσύγχρονο 3D printer της HP. Οι μηχανές πλέξης XT-Machine και Double Cylinder E1530XS της Lonati επιτρέπουν την παραγωγή του επάνω μέρους του παπουτσιού με ύφασμα μονής ή διπλής στρώσης, με αποτέλεσμα το ολοκληρωμένο επάνω μέρος να προσφέρει άνεση, ελαφρότητα, απόδοση και ποιότητα. Ο εκτυπωτής Jet Fusion 5200 της HP παράγει τόσο την ενδιάμεση όσο και την εξωτερική σόλα του παπουτσιού, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες αιχμής της τεχνολογίας του 3D Printing.

Για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση, αυτά τα εξαρτήματα κατασκευάζονται με τη χρήση του υλικού BASF Ultrasint TPU01, μιας ευέλικτης θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης σε σκόνη, γνωστής για την εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών, και την ευελιξία της. Με αυτή τη συνεργασία, οι εταιρείες θέλουν να μοιραστούν ένα βασικό μήνυμα, εστιάζοντας στα πλεονεκτήματα του 3D Printing και της ψηφιακής πλέξης για την κατασκευή σε βιομηχανικό επίπεδο, δίνοντας έμφαση στα ακόλουθα βασικά σημεία: Εξατομίκευση, Κυκλικότητα και δυνατότητα επιδιόρθωσης, Τοπική παραγωγή, Ευελιξία. Ο Phillipe Seille, Exploration Leader στη Decathlon, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον τομέα P&3DP της HP και τον όμιλο Lonati σε αυτό το έργο που αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσής μας για βιωσιμότητα. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του 3D printing, φέρνουμε την επανάσταση στη διαδικασία κατασκευής υποδημάτων, προσφέροντας στους καταναλωτές εξατομικευμένα, ανακυκλώσιμα και τοπικά παραγόμενα υποδήματα».

 

eCommerce & Digital Marketing Expo SEE 2023 τον Σεπτέμβριο

Η eCommerce & Digital Marketing Expo SEE 2023 επιστρέφει ανανεωμένη στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, με 120+ εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πολλές παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν 60+ ομιλητές, στελέχη εταιρειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθούν δύο διήμερα συνέδρια, στα οποία διεθνούς κύρους ομιλητές θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις στη βιομηχανία του ηλεκτρονικού εμπορίου και του digital marketing. Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM EXPO SEE 2023 είναι δωρεάν.

Καθαρότερες θάλασσες και ακτές από P&G και ΑΒ Βασιλόπουλος

Από την Αττική μέχρι τη Σαντορίνη και από τον Έβρο μέχρι τη Σπιναλόγκα στην Κρήτη, ταξίδεψε το πρόγραμμα «Προσφέρω», που υλοποιούν για έκτη συνεχή χρονιά, η P&G και η ΑΒ Βασιλόπουλος. Με ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία, την Κεντρική Ελλάδα, τη Σαλαμίνα, το Γαλαξίδι, το Αρκούδι και τις Σπέτσες, η P&G και η ΑΒ Βασιλόπουλος, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση iSea, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, πραγματοποιώντας 39 παράκτιους και υποβρύχιους καθαρισμούς.

Ειδικότερα, από την έναρξη του προγράμματος τον Μάιο του 2018 μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 239 παράκτιοι και υποβρύχιοι καθαρισμοί και έχουν συλλεχθεί και απομακρυνθεί 86+ τόνοι απορριμμάτων. Η Iωάννα Τζιώγα, Υπεύθυνη προγραμμάτων της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης iSea, δήλωσε: «Με αφοσίωση, εδώ και 6 χρόνια μαζί με την P&G και την ΑΒ Βασιλόπουλος, συμβάλλουμε με εντατικές δράσεις στην απομάκρυνση των απορριμμάτων από τις θάλασσες και ακτές της Ελλάδας. Αποστολή μας είναι να φροντίσουμε το θαλάσσιο περιβάλλον που αγαπάμε και να εμπνεύσουμε και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας».

 

Η Funky Buddha παρούσα στο Release Athens 2023

Για ακόμα μία χρονιά, η Funky Buddha συνδέεται με έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες του brand DNA της, τη μουσική, και δίνει το «παρών» στο Release Athens 2023. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη συνεργασία του brand με τον συγκεκριμένο θεσμό – μία συνεργασία που πηγάζει από την αγάπη της Funky Buddha για τη μουσική, η οποία αποτελεί πηγή έμπνευσης, δύναμης και αισιοδοξίας.

Το Funky Buddha booth αποτελεί ένα hub ενθουσιασμού για τους επισκέπτες, καλώντας τους σε έναν κόσμο βιώσιμης μόδας καθώς φιλοξενεί key items της Sustainable Collection από το φετινό καλοκαίρι. Παράλληλα, ένα διαδραστικό παιχνίδι αφής καλεί τους επισκέπτες να σαρώσουν την οθόνη για να «παγιδεύσουν» τα Funky Buddha αντικείμενα που πέφτουν σαν βροχή, προκειμένου να κερδίσουν δώρα όπως keychains, tote bags κ.ά. Σε άλλο σημείο του booth, μία vintage polaroid θα περιμένει τους λάτρεις της φωτογραφίας να απαθανατίσουν τη Funky Buddha εμπειρία τους, ενώ στον χώρο υπάρχουν αναπαυτικά πουφ για ινσταγκραμικές φωτογραφίες.

Νέα σειρά Bioten Hydro X-Cell

Το Bioten εμπνέεται, ακόμα μία φορά, από τη δύναμη των φυσικών στοιχείων και της βιοτεχνολογίας και συστήνει στο κοινό τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας, Bioten Hydro X-Cell. Η νέα σειρά υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης που διαρκεί. Ελαφριές και ταυτόχρονα εξαιρετικά ενυδατικές φόρμουλες με σατινέ υφή, περιέχουν 5% από ένα ισχυρό, πολλαπλής δράσης ενυδατικό σύμπλοκο με 100% φυσικό Cellular Water από Σπιρουλίνα, Υαλουρονικό Οξύ & φυτικά Ceramides σχεδιασμένες να προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και να κλειδώνουν την υγρασία έως και για 72 ώρες. Η εν λόγω σειρά είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας και περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα: Face Gel Cream, Face Cream για ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες, Face serum, Eye Cream ενισχυμένη με Καφεΐνη. Το portfolio της σειράς ολοκληρώνουν τα καθαριστικά προσώπου micellar water και cleansing gel. Η σειρά είναι διαθέσιμη σε supermarket και καταστήματα καλλυντικών.

Νέες προτάσεις χειροποίητων υποδημάτων από την Ευαγγελία Δρόση

Η σχεδιάστρια χειροποίητων υποδημάτων Ευαγγελία Δρόση, παρουσιάζει τις ολοκαίνουριες δημιουργίες της για τη σεζόν Summer 2023, προτείνοντας τα ιδανικά χειροποίητα παπούτσια αναλόγως του καλοκαιρινού προορισμού και του επιθυμητού lifestyle. Συγκεκριμένα, για την Ικαρία η Ευαγγελία Δρόση προτείνει το χειροποίητο flat ζευγάρι Maiandros Sandals, για τη Σαντορίνη τα Jungle Sandals με κομψές και καλοκαιρινές jungle print λεπτομέρειες και δέσιμο στους αστραγάλους και για την Πάτμο τα χειροποίητα mules Maiandros Chic Mules. Για την Τήνο, η σχεδιάστρια προτείνει τα Eyes Sandals με διαχρονικό σχέδιο και μοντέρνα eye patterns.

 

Πρώτο φυσικό κατάστημα για το brand Temeno του Λάκη Γαβαλά

Το πρώτο φυσικό κατάστημα της Temeno είναι γεγονός, με τον Λάκη Γαβαλά να επιστρέφει στη Μύκονο, δημιουργώντας το πρώτο φυσικό κατάστημα του brand. Εκεί, θα μπορεί κανείς να βρει όλα τα κομμάτια που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμα αποκλειστικά στο www.temenolab.com. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πρόκειται για τη μεγάλη επιστροφή του Λάκη Γαβαλά σε ένα μέρος που το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, μιας και η Μύκονος ήταν το νησί στο οποίο ο σχεδιαστής δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και μεγαλούργησε στο παρελθόν. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις genderless δημιουργίες του brand Temeno που αφουγκράζονται τις τάσεις και τις ανάγκες της εποχής, χωρίς να θέτουν περιορισμούς, ενώ παράλληλα έχουν και διαχρονικό χαρακτήρα.

Στο νέο της εγχείρημα, η Temeno συγκατοικεί με το Nolan Restaurant, του οποίου έχει επιμεληθεί τον ρουχισμό του προσωπικού. Το πρώτο φυσικό κατάστημα του brand θα βρίσκεται στα Ματογιάννια. Η επιστροφή του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο θα συνδυαστεί με μία νέα, custom-made συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ καθώς επίσης με διαφορετικές pop up παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι δημιουργίες του Λάκη Γαβαλά και της Temeno, εκτός από το πρώτο φυσικό κατάστημα του brand στα Ματογιάννια, θα διατίθενται και στα Attica στο Σύνταγμα και στα Notos Stores στη Θεσσαλονίκη και στην Καλαμάτα, καθώς και στο hellofrom_. στο Sani Resort στην Χαλκιδική.