Η Byredo λανσάρει το νέο αρωματικό κερί Summer Rain

Ένα νέο κερί, το Summer Rain λανσάρει η Byredo. Πρόκειται για μία οσφρητική ερμηνεία μιας βροχερής παρένθεσης σε μια ζεστή μέρα. Στο άνοιγμα, οι νότες του βασιλικού και του δυόσμου αναγγέλλουν την ξαφνική μπόρα. Δροσερές, πράσινες νότες από πράσινο σύκο και λαμπερό τζίντζερ ακολουθούν, θυμίζοντας τη μυρωδιά των φύλλων και των νωπών δέντρων σε μια εικόνα ζωηρής βλάστησης. Η γλύκα των tonka beans και το σανδαλόξυλο χαρίζουν ένα γεμάτο ενέργεια τελείωμα. To κερί έχει μαύρο χρώμα και μαύρο φυτίλι και φιλοξενείται σε έναν κομψό περιέκτη από μαύρο φιμέ γυαλί και ολοκληρώνεται με τη signature μινιμαλιστική ετικέτα της Byredo. Τα προϊόντα Byredo διατίθενται αποκλειστικά στα Attica και στο eshop της εταιρείας.

 

Νέο άρωμα Rose Passion από τον οίκο Jimmy Choo

Ο Οίκος Jimmy Choo παρουσιάζει τη νέα του αρωματική δημιουργία Rose Passion, με έμπνευση από τη γοητεία της Γαλλικής Ριβιέρας. Το άρωμα, που δημιουργήθηκε από την αρωματοποιό Nathalie Lorson, ξεκινάει από τη δροσιά του νερού καρύδας και το πλούσιο εξωτικό ανθό frangipani. Oι νότες καρδιάς συνδυάζουν την ορχιδέα με το γιασεμί. Το άρωμα αποκτά ένταση χάρη στις νότες σανταλόξυλου που ενοποιεί τα διαφορετικά στοιχεία του Rose Passion, συμπεριλαμβανομένης της εξωτικής βανίλιας, της οποίας το βάθος και η δύναμη χαρίζουν στο άρωμα αύρα που διαρκεί. To μπουκάλι Rose Passion και η εξωτερική του συσκευασία αιχμαλωτίζουν τη λάμψη και την επιθυμία που υποστηρίζει το άρωμα. Περιβάλλεται από ένα φούξια πολυτελές κουτί και με έμπνευση από τη διαχρονική κομψότητα του βενετσιάνικου γυαλιού Μurano, μοιάζει με ένα όμορφο κρυστάλλινο κόσμημα. Τα αρώματα Jimmy Choo διατίθενται από την Aromca.

Στην Ideal Holdings τα Attica

Η Ideal Holdings προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας Αττικά Πολυκαταστήματα Ανώνυμη Μονοπρόσωπη Εταιρεία, αντί συνολικού τιμήματος 100 εκατ. ευρώ, μέσω εξαγοράς του 100% των μετοχών της Κυπριακής εταιρείας KT Golden Retail Venture LTD, η οποία συμμετέχει με ποσοστό 100% στο μετοχικό κεφάλαιο της Attica. Η χρηματοδότηση της εξαγοράς θα γίνει με Ίδια Κεφάλαια ποσού 35 εκατ. ευρώ και τραπεζικό δανεισμό ποσού 65 εκατ. ευρώ με έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου.

Στο πλαίσιο της συναλλαγής και ως προϋπόθεση ολοκλήρωσης της εξαγοράς, συμφωνήθηκε οι έμμεσοι/απώτεροι μέτοχοι και ελέγχοντες της εταιρείας ΚΤ, όπως συμμετάσχουν σε αγορά των 592.000 ιδίων μετοχών που κατέχει η Ideal στην τιμή των 4,15 ευρώ ανά μετοχή και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ideal με καταβολή μετρητών και με έκδοση 7.869.000 νέων κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ και με τιμή διάθεσης 4,15 ευρώ ανά μετοχή, που θα πραγματοποιήσει η Ideal, υπέρ αυτών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων της, ώστε να καταστούν μέτοχοι της Ideal με ποσοστό που θα ανέρχεται περίπου στο 17,63% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου μετά την ανωτέρω αύξηση. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε συνήθεις όρους και εγκρίσεις, συμπεριλαμβανομένων των εγκρίσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Ideal και της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Η Vans, χορηγός σε διαγωνισμό skate στην Πλατεία Κοτζιά

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης της αθηναϊκής street κουλτούρας, της διαφορετικότητας και των ατομικών σπορ, ο Δήμος Αθηναίων και το Ministry Of Concrete συνδιοργάνωσαν, στο πλαίσιο του Athens City Festival, διαγωνισμό skate στην Πλατεία Κοτζιά, με βασικό υποστηρικτή τη Vans. Η φιλοσοφία της ισότητας, που ορίζει το Μinistry of Concrete και τη Vans, έδωσε την ευκαιρία σε αγόρια και κορίτσια να λάβουν μέρος σε δύο ξεχωριστά τουρνουά, επιβεβαιώνοντας πως το skateboarding αποτελεί μια κοινότητα, ανοιχτή σε όλους, όπου η ελευθερία έκφρασης ορίζει τα πάντα.

Σε αυτή τη γιορτή του skateboarding, το ενδιαφέρον μονοπώλησε η παρουσία ενός ιδιαίτερου αυτοκινήτου στη μέση της πλατείας, το οποίο είχε μεταμορφωθεί σε skate spot. Η έντονη ενέργεια κλιμακώθηκε όταν άρχισε να νυχτώνει, τα φώτα χαμήλωσαν και τα τεχνητά εφέ στον χώρο έδιναν την αίσθηση ενός φλεγόμενου αυτοκινήτου. Τη διοργάνωση πλαισίωσε μουσική, street food και μπύρα, θεματικά mini games και μεγάλα έπαθλα.

 

Η ΜΑC συνεργάζεται με την Ελένη Φουρέιρα

Τη συνεργασία της με την Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε η MAC Cosmetics Greece. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη μάρκα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, καθώς η Ελένη Φουρέιρα εκπροσωπεί έναν ισχυρό και ανεξάρτητο γυναικείο ρόλο με αυθεντικότητα και αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει σε κάθε της εμφάνιση μια έντονα artistic διάθεση χωρίς όρια και περιορισμούς.

Παραδοσιακά, στόχος της MAC Cosmetics δεν είναι απλά να παρέχει καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ποιότητας και απόδοσης, αλλά να πρεσβεύει την ελευθερία της έκφρασης του προσωπικού στυλ σε κάθε εκδοχή του. Αυτή η ιδιαίτερη και μοναδική φιλοσοφία της MAC, σε συνδυασμό με την παρουσία της Ελένης Φουρέιρα συνιστά μια φρέσκια προσέγγιση, ενθαρρύνοντας τόσο τους λάτρεις του brand, όσο και τους fans της pop star, να ακολουθούν την ταυτότητά τους και να πιστεύουν στο δικό τους στυλ και στον εαυτό τους. «Η ένταξη ενός icon όπως η Ελένη Φουρέιρα στην ομάδα μας, αποτελεί το απόλυτο match για μια εμβληματική μάρκα όπως είναι η MAC και σηματοδοτεί μία νέα εποχή. Ήρθε η στιγμή που το απόλυτο makeup brand συναντά το απόλυτο pop idol» δήλωσε η Σοφία Μουσδράκα, Brand General Manager, MAC & Bobbi Brown Balkans.