-->

H Admiral έντυσε την Ελληνική Αποστολή των Special Olympics

Η Admiral έντυσε την Ελληνική Αποστολή των Special Olympics, που εκπροσωπεί την Ελλάδα στους Παγκόσμιους Αγώνες στο Βερολίνο που διεξάγονται από τις 17 έως τις 25 Ιουνίου. Την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού (Οικία Μποδοσάκη), πραγματοποιήθηκε επίσημη παρουσίαση της εμφάνισης της Ελληνικής Αποστολής, στην οποία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas και Πρέσβης ε.τ. Διονύσιος Κοδέλλας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού Νίκος Α. Κούκης, αθλητές που συμμετέχουν στους Αγώνες φορώντας τις στολές τους, εθελοντές, γονείς και συνοδοί των Special Olympics.

Συνάντηση λιανικής Pink Woman για τον όμιλο Intrafashion

O Όμιλος Intrafashion διοργάνωσε στα τέλη Μαΐου εκδήλωση συνάντησης του στελεχιακού δυναμικού των εταιρικών καταστημάτων Pink Woman στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park.
Δεκάδες στελέχη λιανικής από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν το διήμερο 28 και 29 Μαΐου σε μια συνάντηση που περιλάμβανε αναλύσεις, παρουσιάσεις, εκπαιδεύσεις αλλά και διαδραστικές ενότητες προαγωγής διαλόγου και νέων ιδεών που ενίσχυσαν την ομαδικότητα και την πρωτοβουλία.

Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Δημήτρης Ματεμτζής, «η προσήλωση στην κατανόηση και ικανοποίηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων καταναλωτικών επιθυμιών και αναγκών αποτελεί θεμέλιο λίθο για επιτυχημένα αποτελέσματα, όσο και για την περαιτέρω εδραίωση της υψηλής φήμης του brand “Pink Woman” στη συνείδηση της σύγχρονης Ελληνίδας». Παράλληλα, στις 22 και 23 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το πρώτο από μια σειρά προγραμματισμένων workshops στο κατάστημα Pink Woman του River West, με έμφαση στην εκπαίδευση προσωπικού στη λειτουργία του Visual Merchandising. Εξειδικευμένα στελέχη του Ομίλου παρουσίασαν μοντέρνες μεθόδους και best practices.

Summer Playground από το πολυκατάστημα Notos

Την Τρίτη 13 Ιουνίου το πολυκατάστημα Notos, το κέντρο της Αθήνας, υποδέχθηκε στον νέο του χώρο «Summer Playground» celebrities, influencers και ανθρώπους των media σε ένα καλοκαιρινό event. Περισσότεροι από 150 καλεσμένοι, παρευρέθηκαν στον χώρο και ανακάλυψαν beachwear προτάσεις ανάμεσα σε μαγιό, καφτάνια, γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ παραλίας καθώς και όλα τα απαραίτητα καλλυντικά για τη σωστή αντηλιακή περιποίηση.

Η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Ευαγγελία Τσιορλίδα μετέτρεψε την βιτρίνα του πολυκαταστήματος σε DJ booth και διασκέδασε τους καλεσμένους με καλοκαιρινά hits. Η εκδήλωση καλύφθηκε από τηλεοπτικά κανάλια, ενώ ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ήταν η Δέσποινα Καμπούρη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ευγενία Σαμαρά, η Έλενα Χριστοπούλου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Βάλια Χατζηθεοδώρου κ.ά.  Tη συνολική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η εταιρεία Anthings.

Έμφαση στη συμπεριληπτική και εξατομικευμένη ομορφιά από τη L’Oréal

Η L’Oréal παρουσίασε τις τεχνολογικές καινοτομίες ομορφιάς, στη Viva Technology στο Παρίσι. Σχεδιασμένες για να εξασφαλίσουν τη συμπεριληπτική και εξατομικευμένη ομορφιά, περιλαμβάνουν από έξυπνες και βιώσιμες καινοτομίες ομορφιάς και ψηφιακές υπηρεσίες, έως διαγνωστικές συσκευές που τροφοδοτούνται με δεδομένα. Στην έβδομη χρονιά της VivaTech, η L’Oréal παρουσίασε τις τελευταίες τεχνολογικές της καινοτομίες και συνεργασίες που περιλαμβάνουν συμπεριληπτικές τεχνολογικές λύσεις ομορφιάς, όπως το Hapta της Lancôme, που επιτρέπει σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα να εφαρμόσουν μακιγιάζ.

Επίσης, διαγνωστικά και συμβουλευτικά εργαλεία, όπως το Spotscan της La Roche-Posay, το Meta Profiler του Giorgio Armani και το K-Scan της Kérastase. Ακόμα, εξατομικευμένες τεχνολογικές λύσεις ομορφιάς, όπως το 3D shu:brow από τη Shu Uemura, που χαρίζει επαγγελματική εμφάνιση στα φρύδια από την άνεση του σπιτιού, το Colorsonic της L’Oréal Paris, που προσφέρει μια απλοποιημένη εμπειρία βαφής μαλλιών ακόμη και στο σπίτι και το Maybelline Beauty App virtual makeover.

Επιπλέον, παρουσιάζει βιώσιμες τεχνολογικές λύσεις ομορφιάς με το Water Saver από τη L’Oréal Professionnel, το οποίο μέχρι σήμερα, έχει εξοικονομήσει περισσότερα από 42 εκατ. λίτρα νερού, τη συνεργασία της L’Oréal με την Impact+, ώστε να μετρήσει τον αντίκτυπο των ψηφιακών διαφημίσεων και την τριετή συνεργασία με την Alibaba, λανσάροντας την πρώτη Ψηφιακή Κυκλική Οικονομία στην Κίνα, με στόχο να μειωθεί ο αντίκτυπος των δραστηριοτήτων της εταιρείας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. «Φέτος στη VivaTech, παρουσιάζουμε εξαιρετικές τεχνολογικές καινοτομίες ομορφιάς που έχουν θετικό αντίκτυπο» αναφέρει ο Nicolas Hieronimus, Διευθύνων Σύμβουλος της L’Oréal Groupe. «Υποστηρίζοντας αναδυόμενες τεχνολογίες που εκδημοκρατίζουν την πρόσβαση στην έξυπνη και βιώσιμη ομορφιά, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να απολαμβάνουν την ομορφιά πιο δίκαια και με τους δικούς τους όρους».