Συνεργασία Peugeot και Delsey σε σειρά αποσκευών

Η Peugeot συνεργάζεται με την Delsey Paris σε σειρά αποσκευών, η οποία θα λανσαριστεί την προσεχή άνοιξη. Η συμφωνία έγινε από την Peugeot Frères Industrie, το σκέλος της αυτοκινητοβιομηχανίας που έχει την ευθύνη για την ανάπτυξη της μάρκας μέσω ειδών για το σπίτι και την οικογένεια. Η σειρά ονομάζεται Peugeot Voyages και περιλαμβάνει τροχήλατα μπαούλα και βαλίτσες, αποσκευές καμπίνας, ταξιδιωτικούς σάκους και επαγγελματικά σακίδια πλάτης, καθώς επίσης τσάντες που μπορούν είτε να φορεθούν στην πλάτη είτε να κρατηθούν στο χέρι.

Οι σκληρές αποσκευές είναι κατασκευασμένες από πολυκαρβονικό υλικό με σκελετό αλουμινίου, εσωτερικό από ανακυκλωμένα υλικά με αντιβακτηριδιακή επίστρωση και φέρουν τεχνολογία που προστατεύει τα ηλεκτρονικά δεδομένα. Τα κομμάτια φέρουν το λογότυπο της Peugeot και διατίθενται σε σύγχρονα χρώματα, σε τιμές που κυμαίνονται από 395 ως 795 δολάρια. Η συλλογή θα πωλείται σε corner της Peugeot εντός πολυκαταστημάτων, σε premium καταστήματα αποσκευών παγκοσμίως και online.

(Πηγή: Wwd.com)

Kering και L’Occitane ανακοινώνουν τη δημιουργία ταμείου για τη φύση

Οι όμιλοι Kering και L’Occitane πρόκειται να ανακοινώσουν τη δημιουργία του Climate Fund for Nature, στο πλαίσιο της Διάσκεψης των ΗΕ για τη Βιοποικιλότητα (COP15) στο Μόντρεαλ. Μέσω του ταμείου δεσμεύουν 140 εκατ. ευρώ σε έργα βιοποικιλότητας και συντήρησης, με επενδυτικό στόχο τα 300 εκατ. ευρώ. Το ταμείο θα εστιάσει κυρίως σε χώρες από όπου οι μάρκες αντλούν τις πρώτες ύλες τους.

Θα υποστηρίξει έργα που συντηρούν και αποκαθιστούν τη φύση, βοηθούν τους καλλιεργητές στη μετάβαση προς τις αναγεννητικές πρακτικές και συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση των γυναικών, σε συνεργασία με το δίκτυο 2X Collaborative. Η πρόοδος των έργων θα παρακολουθείται, ώστε να διασφαλιστεί πως αποδίδει μετρήσιμα αποτελέσματα για τη φύση και το κλίμα. Το ταμείο, το οποίο θα ξεκινήσει εργασίες το α’ τρίμηνο του 2023, θα διαχειρίζεται η Mirova της Natixis Investment Managers, ενώ στην πορεία, οι εταίροι σκοπεύουν να προσκαλέσουν και άλλες μάρκες μόδας και ομορφιάς να συνεργαστούν και να συνεισφέρουν κεφάλαια.

 

Γιατί είναι εικονικές οι νέες ambassadors της Nars;

Οι νέες ambassadors της Nars, Maxine, Chelsea και Sissi, ονομάζονται Power Players και είναι πλήρως εικονικές. Δημιουργήθηκαν με έμπνευση από τρία κραγιόν Powermatte της μάρκας, τα Dragon Girl, American Woman και Too Hot To Hold και θα εκτελούν χρέη εικονικών εκπροσώπων στα ψηφιακά project της Nars. Οι Power Players θα παρουσιαστούν φέτος στα social κανάλια και την ιστοσελίδα της μάρκας. Κάθε Power Player έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα, με σπουδές και προοπτικές για σταδιοδρομία, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για μελλοντικά projects και εξέλιξη των χαρακτήρων.

Μεταξύ άλλων, η μάρκα θεωρεί ότι θα μπορεί έτσι να ελέγχει καλύτερα τη δαπάνη, τη στρατηγική και τα αποτελέσματα του influencer marketing της, καθώς η προσωπικότητα, η εμφάνιση και το υπόβαθρο κάθε Power Player αναπτύχθηκαν με στόχο να προωθήσουν συγκεκριμένο αφήγημα. Σημειώνεται ότι, εκτός από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, σημαντική αγορά για τη Nars είναι η Ασία, όπου η αποδοχή των άβαταρ είναι ευρεία, ενώ, σύμφωνα με έρευνα των VirtualHumans.org και Hype Auditor, οι εικονικοί influencers έχουν υψηλότερο βαθμό δέσμευσης σε σχέση με τους ανθρώπους.

(Πηγή: Voguebusiness.com)

Εγκαίνια για το νέο κατάστημα Funky Buddha στο River West

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Funky Buddha στο εμπορικό κέντρο River West. Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση είχε χαρακτήρα Χριστουγεννιάτικου party καθώς στα ηχεία έπαιζαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με παρουσία DJ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα live performance από την από την μπάντα «Φουλ του Ρήγα».

Χριστουγεννιάτικα cupcakes, gingerbread cookies, macaron και κουραμπιέδες και μελομακάρονα δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου έδωσαν τη δική τους γιορτινή πινελιά.
Celebrities, Content Creators και Εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα tour στις συλλογές Funky Buddha αλλά και να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους, απολαμβάνοντας την ειδική έκπτωση που ήταν ενεργή για εκείνη την ημέρα. Το νέο κατάστημα της Funky Buddha φιλοξενείται στον 1ο όροφο του River West.

Η Septona στηρίζει το Make-A-Wish

Η Septona, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Φροντίζουμε Ήρωες» κορυφώνει και αυτή την εορταστική περίοδο τις πρωτοβουλίες συνεισφοράς της, στηρίζοντας το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε όλη τη χώρα. Το όραμα προσφοράς και φροντίδας αποτυπώνεται στο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας, στο οποίο ξεδιπλώνεται η φιλοσοφία της πρωτοβουλίας. Ο μικρός πρωταγωνιστής σε μια διαδικασία αναζήτησης τριγυρνά σε ένα νοσοκομείο και αναρωτιέται: «Τι έχει εδώ πίσω;», «Τα σύννεφα πού πάνε;», «Ακούγομαι;», «Πότε θα γυρίσω σπίτι μου;».

Σε αυτά τα ερωτήματα που μοιάζουν να μην έχουν απάντηση η Septona αναδεικνύει αυτό που πραγματικά έχει αξία-τη δυνατότητα που έχουμε όλοι να συνεισφέρουμε ουσιαστικά μέσα από τη στήριξη της ελπίδας και της αισιοδοξίας, γιατί «Δεν μπορούμε να έχουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα». Στο πλαίσιο της ενέργειας, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, έχουμε όλοι την ευκαιρία με την αγορά προϊόντων Septona, να συμβάλλουμε στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η Μιλένα Τσαπανίδου στην Parfums Christian Dior Hellas

Η Μιλένα Τσαπανίδου εντάσσεται στην ομάδα της Parfums Christian Dior Hellas, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Υπεύθυνης Επικοινωνίας για τον Οίκο στην Ελλάδα. Η Μιλένα Τσαπανίδου είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Μεταπτυχιακού τίτλου στο Strategic Fashion Marketing από το University of the Arts London. Την προηγούμενη χρονιά συνεργάστηκε με τον Οίκο Balenciaga στο Λονδίνο στο Hacker Project – Balenciage x Gucci όπου εμπλούτισε το εργασιακό της προφίλ στο κομμάτι του retail, VIP Client Relationship Marketing, αλλά και στο κομμάτι της επικοινωνίας. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί στην Αθήνα με εταιρεία επικοινωνίας όπου διαχειρίστηκε portfolio FMCG αλλά και fashion brands.

 

Secret Santa live shopping event από Adidas και Cosmos Sport

Η Digitas και η MSL, τα digital-first omnichannel και public relations agencies του Publicis Groupe Greece, ανέλαβαν τη δημιουργία του Secret Santa live shopping event της Adidas σε συνεργασία με τα Cosmos Sport. Συγκεκριμένα, τα agencies του Publicis Groupe σχεδίασαν και υλοποίησαν ένα live shopping event που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Cosmos Sport, όπου οι influencers Γιώργος Βαγιάτας, Nefeli Meg, Γιώργος Νταβός, Κατερίνα Πεφτίτση και Zoe Pre, αντάλλαξαν δώρα Adidas από τα Cosmos Sport, συγκεντρώνοντας πάνω από 14.000 reactions, σε λιγότερο από 1 ώρα.

Nέο κατάστημα Marks & Spencer στο Piraeus Retail Park

Με ένα νέο κατάστημα διευρύνει το δίκτυό της η Marks & Spencer. Πρόκειται για κατάστημα που ανοίγει στο Piraeus Retail Park στις 15 Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας, το κατάστημα θα έχει σε προσφορά 25% όλα τα είδη. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για το κατάστημα M&S Piraeus Retail Park έως 18/12/22 για τα νέα και υπάρχοντα μέλη της M&S Bonus Card.