-->

Νέα Liftactiv B3 Anti-Dark Spots SPF 50 από τη Vichy

H Vichy παρουσιάζει τη νέα κρέμα Liftactiv B3 Anti-Dark Spots SPF 50 κατά των κηλίδων. Η κρέμα διορθώνει και προλαμβάνει ρυτίδες και κηλίδες και προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ προσφέρει περισσότερη σφριγηλότητα και επανόρθωση των ρυτίδων. Η Liftactiv B3 Anti-Dark Spots SPF 50 αποτελείται από δερματολογικά συστατικά που αντιμετωπίζουν όλους τους τύπους κηλίδων και ρυτίδων. Παράλληλα, προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα και ορατά αποτελέσματα σε όλων των ειδών τις κηλίδες και τις ρυτίδες, βελτιώνοντας έτσι την ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας σε μόλις 12 εβδομάδες χρήσης.

Η Sephora γιόρτασε το re-opening του καταστήματος στην Ερμού

Η Sephora πραγματοποίησε στις 18/11 το re-opening του εμβληματικού της καταστή-ματος στην Ερμού, με εντυπωσιακό event. Το κατάστημα μεγέθους 350 τ.μ. προσφέρει omnichannel αγοραστική εμπειρία και αποτελεί το 3ο ανανεωμένο concept store που συνδυά-ζει την τεχνολογία και την παροχή καινοτόμων εμπειριών στις κατηγορίες makeup, fragrance, skincare και haircare. Αφού κόπηκε η συμβολική κορδέλα εγκαινίων, ομάδα χορευτών πραγμα-τοποίησε flash mob, προσκαλώντας τους περα-στικούς να εισέλθουν στο κατάστημα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέ-θηκαν celebrities, influencers και εκπρόσωποι του Τύπου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο makeup point που μετονομάστηκε σε Beauty Hub, καθώς και όλα τα νέα λανσαρίσματα στην κατηγορία αυτή, αλλά και τις νέες υπηρεσίες όπως τα beauty classes και makeup services. Στο Skincare Bar, οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν υπη-ρεσίες όπως η δωρεάν διάγνωση δέρματος, ενώ στο τμήμα Fragrance διατίθεται υπηρεσία fragrance engraving.

«Η ομάδα μας είναι πολύ περήφανη με την άφιξη του νέου Sephora concept store, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα στο beauty shopping και προσφέρει μοναδικές και καινοτόμες εμπειρίες στους πιστούς κατα-ναλωτές τους. Το σημερινό event μας έδωσε την πιο υπέροχη αφορμή να παρουσιάσουμε τα νέα λανσαρίσματα των πιο αγαπητών exclusive brands με τα οποία συνεργαζόμαστε, αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά τους ανθρώπους που μας στηρίζουν σταθερά», δήλωσε η Μαρίλια Τόμπρα, Country Director της εταιρείας.

Νέο κατάστημα Anna Maria Mazaraki στο Avenue

Ένα νέο κατάστημα Anna Maria Mazaraki άνοιξε πρόσφατα στο εμπορικό κέντρο Avenue. Με το χαρακτηριστικό έντονο φούξια χρώμα της βιτρίνας και τη βουκαμβίλια που παραπέμπει σε νησί, το νέο κατάστημα δίνει μια ξεχωριστή νότα στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου. Διαθέτει κοσμήματα από ασήμι 925, επιχρυσωμένο μέταλλο, αλλά και από χρυσό Κ9, Κ14, Κ18, παιδικά προϊόντα, αλλά και τσάντες από οικολογικό δέρμα. Η εταιρεία Άννα Μαρία Μαζαράκη διατηρεί ευρύ δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα και στην Κύπρο και τα κοσμή-ματά της δημιουργούνται σε 60 εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της είναι η δημιουργία κοσμημάτων υψηλής ποιότητας από χρυσό Κ18, Κ14, Κ9, ασήμι 925 και ορείχαλκο, τα οποία είναι προσιτά σε όλες τις γυναίκες. Η ομάδα της εταιρείας, δε, αποτελείται από 115 γυναίκες.

Ρούχα και παπούτσια, κορυφαία επιλογή για χριστουγεννιάτικο δώρο για τους έλληνες καταναλωτές

Κατά 66% οι έλληνες καταναλωτές είναι «ενθουσιώδεις» με τα Χριστούγεννα και δεν θα αλλά-ξουν τον τρόπο που θα γιορτάσουν μετά από μια χρονιά κρίσης, ενώ το 60%, παρά την αύξηση των τιμών, προγραμματίζει είτε να διατηρήσει τον προϋπολογισμό του προηγούμενου έτους είτε να ξοδέψει περισσότερα. Αυτό προκύπτει από τη μελέτη της NielsenIQ Consumer Insights «Unwrapping European Consumers Holiday Outlook» που παρέχει πληροφορίες για μια από τις πιο σημαντικές εορταστικές περιόδους στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα ερωτήθηκαν περισσότεροι από 800 καταναλωτές διαδικτυακά, τον Σεπτέμβριο. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι: Οι αυξημένες τιμές των τροφίμων και της ενέργειας, καθώς και τα πιθανά σημεία συμφόρησης στον εφοδιασμό έχουν αντίκτυπο στις προτιμήσεις των καταναλωτών, αλλά η πλειοψηφία των νοικοκυριών στην Ελλάδα θα ήθελε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα αμετάβλητα και με παραδοσιακό τρόπο.

Όσον αφορά στα προϊόντα προσωπικής υγιεινής και ομορφιάς (29%), οι αγοραστές της Ελλάδας είναι πιθανό να εκμεταλλευτούν την Black Friday και τη Cyber Monday και να αγοράσουν εκ των προτέρων, ενώ 1/3 των αγοραστών βρίσκεται σε επιφυλακή για να αδράξει τις ευκαιρίες που θα τύχουν στο Black Friday τόσο για δώρα, ποτά, όσο για προϊόντα προσωπικής υγιεινής και ομορφιάς. Ανάμεσα στα Χριστουγεννιάτικα δώρα, οι έλληνες αγοραστές θα επιλέξουν φέτος να δωρίσουν κατά κύριο λόγο ρούχα/παπούτσια (55%), παιχνίδια (43%), προϊόντα τεχνολογίας (28%), ομορφιάς (37%), καθώς και δώρα που θα χαρίσουν «εμπειρία» (27%). Τέλος, το 71% των καταναλωτών θα επισκεφθεί το διαδίκτυο για να πάρει ιδέες και να εμπνευστεί για τα δώρα που προγραμματίζει να κάνει.

Νέος CEO Sephora, ο Guillaume Motte

Καθήκοντα Προέδρου και CEO στη Sephora αναλαμβάνει από 01/01 ο Guillaume Motte. Διαδέχεται τον Chris de Lapuente, στον οποίο και θα αναφέρεται. Ο Chris De Lapuente είχε αναλάβει προσωρινά τη θέση μετά την απότομη αποχώρηση του Martin Brok τον Ιούνιο, ενώ παράλληλα κατέχει ρόλο Προέδρου και CEO του τομέα Selective Retailing του ομίλου LVMH, όπου ανήκει η Sephora. Ο διορισμός του Guillaume Motte έρχεται σε κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία, καθώς είναι σε φάση διεθνούς επέκτασης και αντιμέτωπη με μεγάλο ανταγωνισμό. Σημειώνει πρόοδο σε αγορές όπως η ΕΕ, ανταγωνίζεται την Ulta στη σκληρή αγορά των ΗΠΑ και ξαναμπαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παράλληλα χτίζει το online business της στην Κίνα, όπου προσαρμόζει και το μοντέλο λιανικής. Οι πωλήσεις της Sephora έχουν επιστρέψει σε επίπεδα 2019 και πηγές του κλάδου εκτιμούν ότι τα έσοδά της φέτος θα ξεπε-ράσουν τα 10 δισ. ευρώ. Από τον Μάιο 2021 μέχρι τώρα ο Guillaume Motte ήταν αναπληρωτής CEO του LVMH Fashion Group και πριν από αυτό Πρό-εδρος Sephora Ευρώπης και Μέσης Ανατολής.

(Πηγή: WWD.com)