Online και offline activation για το λανσάρισμα της νέας συλλογής Pandora Me

H The Kompany σχεδίασε και υλοποίησε ολιστικό πλάνο επικοινωνίας, με βασικό στόχο να αναδείξει τη νέα συλλογή Pandora Me με δημιουργικό τρόπο και να τη διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό. Μέσα από ένα challenge στο TikTok, που υποστηρίχθηκε και από Instagram post και stories, οι καταναλωτές έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό και είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα Pandora Me.

Παράλληλα, η The Kompany δημιούργησε ένα booth, που βρίσκεται για 2 εβδομάδες στο The Mall Athens, κοντά στο Pandora official store, όπου ambassador της συλλογής και οι ειδικά εκπαιδευμένες προωθήτριες του activation με outfit εμπνευσμένο από τη νέα συλλογή, παρουσιάζουν τα νέα σχέδια και δίνουν συμβουλές με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. To challenge επικοινωνήθηκε και από τα social media 3 επιδραστικών TikTokers, των Josephine Wendel, Taso Xiarcho και Natasha Kay. To activation κορυφώθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο ειδικά διαμορφωμένο stage της Pandora Me, όπου η Josephine υποδέχτηκε φίλους του brand, προσκαλώντας τους να ανεβάσουν TikTok video και πρωτότυπο περιεχόμενο στα social media τους.

Προς δραστική μείωση των εκπομπών άνθρακα το λιανεμπόριο Workshop στην Αθήνα, στο πλαίσιο της εκστρατείας  RacetoZero

Η ΕΣΕΕ και η EuroCommerce διοργάνωσαν τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα, workshop στο πλαίσιο της εκστρατείας Race to Zero. Στο πλαίσιο του workshop συζητήθηκαν τα βήματα για την επίτευξη και στη χώρα μας των στόχων που έχει θέσει η παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα στον τομέα του λια-νεμπορίου για τη δραστική μείωση των εκπομπών άνθρακα. Η εκστρατεία διοργανώνεται στο πλαίσιο των ενεργειών των Ηνωμένων Εθνών και συγκεκριμένα υπό τη διεύθυνση της ομάδας UN High-Level Champions for Climate Action, με στόχο να δημιουργηθεί ένας συνασπισμός πρωτοβουλιών από την παγκόσμια κοινότητα των επιχειρήσεων για μηδενικές εκπομπές άνθρακα έως το 2050,

σε συνέχεια της Συμφωνίας του Παρισιού. Υποστηρίζεται από το Παγκόσμιο Συμβού-λιο Επιχειρήσεων για την Αειφόρο Ανάπτυξη (WBCSD) και από επιχειρήσεις, ιδρύματα και φορείς σε πάνω από 120 χώρες. Ειδικά στον χώρο του retail, στοχεύει στη δημιουργία παγκόσμιας κίνησης που θα ευθυγραμμιστεί με τους στόχους για περιορισμό της αύξησης θερμοκρασίας μέχρι 1,5°C βαθμούς σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα μέχρι το 2030, ώστε να φθάσει τις μηδενικές εκπομπές άνθρακα (Net Zero), έως το 2050. Ήδη, μεγά-λες λιανεμπορικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και πολλές εργοδοτικές ενώσεις του retail έχουν δεσμευθεί στους στόχους αυτούς.

Νέο flagship κατάστημα εγκαινιάζει στην Αθήνα η Dust + Cream

Ένα νέο flagship κατάστημα Dust + Cream εγκαι-νιάζει αυτήν την Παρασκευή η εταιρεία Cream Team, στο κέντρο της Αθήνας. Το νέο flagship store βρίσκεται Μητροπόλεως και Νίκης στο κέντρο της Αθήνας και θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνιά του την Παρασκευή από τις 17:00 με event που θα έχει προσφορές, δώρα έκπληξη, fashion celebrities και live μετάδοση από τον Ρυθμό 94,9. Τα Dust + Cream είναι ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών που ξεκίνησε το 2012 και αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς σε όλη την ελληνική επικράτεια και την Κύπρο. Το concept των καταστημάτων, που αριθμεί μια γκάμα άνω των 5.000 κωδικών σε προϊόντα μακιγιάζ, αρώ-ματα, κρέμες, καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας, είναι να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές που είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής, αλλά και στις επιθυμίες της σύγχρονης γυναίκας.