Η Lynne συνεργάζεται με το GNTM

Η Lynne συμμετέχει στον πέμπτο κύκλο του Greece’s Next Top Model. To brand, συν-δεδεμένο με την αυθεντική θηλυκότητα και τον σύγχρονο δυναμισμό, φέρνει μία «δόση μαγείας» στην καθημερινότητα των κοριτσιών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Ο pop-up χώρος της Lynne, όπου βρίσκονται ρούχα της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, είναι η «στάση» των διαγωνιζόμενων, πριν εμφανιστούν για αξιολόγηση μπροστά στους κριτές. Office looks, δομημένα πρωϊνά φορέματα cocktail, αλλά και βραδινά σχέδια, σε έντονα μοτίβα, ζωηρά εμπριμέ, διαχρονικά animal prints και bold μονοχρωμίες σε eco leather, σατέν και πλεκτά, ντύνουν τα κορίτσια του GNTM. Η Lynne δραστηριοποιείται στον χώρο της γυναικείας ένδυσης από το 1994, κατέχοντας σήμερα ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, με 61 monobrand καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και με εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, που προσεγγίζουν τους 150. Επίσης, διαθέτει 4 ηλεκτρονικά καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Άνοδος πωλήσεων για τα καλλυντικά στα φαρμακεία

Σύμφωνα με τα IQVIA Weekly Data, την περίοδο 05/09/22-25/09/22, η προϊοντική κατηγορία των Καλλυντικών κινήθηκε ανοδικά σε πωλή-σεις τεμαχίων στα φαρμακεία, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι (06/09/21-26/09/21), καταγράφοντας αύξηση 4,7% (+104,9 χιλ. τμχ.). Η υποκατηγορία Προϊόντα Ομορφιάς σημείωσε σημαντική μεταβολή, με αύξηση της τάξεως του 22,8% (+96,2 χιλ. τμχ.) την ίδια περίοδο. Τα IQVIA Weekly Data συλλέγονται από περισ-σότερα από 2.000 φαρμακεία σε 70 περιοχές από όλη την Ελλάδα και αποτυπώνουν την αγο-ραστική συμπεριφορά στα φαρμακεία λιανικής.

Νέο κοινωνικό πρόγραμμα Toms 10×10

Με αφορμή την Ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου, η Toms δημιουργεί το πρόγραμμα Toms 10×10, στο πλαίσιο του οποίου συνεργάζεται με 10 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που επικεντρώνο-νται στην ψυχική υγεία. Στην Ελλάδα συνεργάζεται με την ένωση Μαζί για το Παιδί, με την οποία μοιράζεται το κοινό όραμα της δωρεάν προσβα-σιμότητας στην ψυχολογική στήριξη και την αποφόρτιση του αρνητικού στίγματος που φέρει η ψυχική υγεία. Στόχος του προγράμματος Toms 10×10 είναι να συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της συμβουλευτικής γραμμής 115 25, η οποία από το 2009 στηρίζει πανελλαδικά γονείς, εκπαι-δευτικούς και εφήβους, με δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σχετικά με προβληματισμούς και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Μental health ambassador για την Ελλάδα είναι η Νίκη Χάγια, δημοσιογράφος σε θέματα ευζωίας. Σημειώνεται ότι από το 2006 η Toms συνεργάζεται με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, δεσμεύοντας το 1/3 των κερδών της για την αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων, ενώ είναι πιστοποιημένη κατά B Corp. Τα προϊόντα Toms διατίθενται στην Ελλάδα από τη Sport and Fashion Freedom.