Launch event πραγματοποίησε το νέο brand ένδυσης Aos

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο hub του brand στο Παγκράτι, πραγματοποιήθηκε το launch event της νέας μάρκας Aos, μιας ολοκληρωμένης σειράς από διαχρονικά βασικά κομμάτια σε ουδέτερα χρώματα, για άνδρες και γυναίκες. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πεμπτουσία του quiet living που αποτελεί τον πυρήνα της Aos, γνωρίζοντας από κοντά τα κομμάτια της πρώτης συλλογής πρετ-α-πορτέ, η οποία συνοδεύεται από αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντες.

Ανάμεσά τους και κομμάτια από τη σειρά Summer Flash, όπου κυριαρχεί το έντονο χρώμα. Η ambient μουσική κάλυπτε ηχητικά τον χώρο, δίνοντας τον πρώτο ρόλο στα μεγάλα πανιά που δημιούργησαν το σκηνικό, καθώς ήταν τυπωμένα με εικόνες από την καμπάνια της συλλογής, υπό τη φωτογραφική προσέγγιση του Πάνου Δάβιου και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νικόλα Γεωργίου.

Αποτελέσματα εξαμήνου ανακοίνωσε η Η&Μ

Τα αποτελέσματα εξαμήνου ανακοίνωσε εχθές Τετάρτη ο όμιλος Η&Μ. Το διάστημα 01/12/2021 – 31/05/2022 η εταιρεία κατέγραψε 15% αύξηση πωλήσεων, εκτιμώντας ότι συλλογές που έλαχαν καλής αποδοχής από το καταναλωτικό κοινό εξασφάλισαν μεγαλύτερο μερίδιο πωλήσεων σε κανονικές τιμές και άρα μικρότερα κόστη για εκπτώσεις. Το μεικτό κέρδος ενισχύθηκε επίσης, φθάνοντας το 52,2%. Το δεύτερο τρίμηνο οι καθαρές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 12%, ενώ οι πωλήσεις Ιουνίου αναμένεται να μειωθούν κατά 6% σε σχέση με πέρυσι, 5% του οποίου οφείλεται στην αναστολή πωλήσεων σε Ρωσία, Λευκορωσία και Ουκρανία. Ο όμιλος επιταχύνει την επέκτασή του στη Λατινική Αμερική και έχει ήδη υπογράψει μεγάλο αριθμό μισθωτηρίων για νέα καταστήματα.

Σύμφωνα με δηλώσεις της CEO Helena Helmersson, οι πωλήσεις στα φυσικά καταστήματα αυξήθηκαν σημαντικά, ενώ θετικά συνεχίζει και το online, κάτι που δείχνει την αξία του να υποστηρίζει ο όμιλος και τα δύο αλληλοσυμπληρούμενα κανάλια. Μολονότι οι περισσότεροι περιορισμοί που σχετίζονταν με την πανδημία ουσιαστικά δεν ισχύουν πια, εξακολουθούν να παρουσιάζονται προκλήσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, ενώ πλέον προστέθηκαν ο πληθωρισμός και η κατάσταση στην Ουκρανία, της οποίας οι συνέπειες αξιολογούνται διαρκώς. Ως άμεση συνέπεια των σύγχρονων προκλήσεων, η εταιρεία εργάζεται συστηματικά για να θέσει προτεραιότητες, να αναδιανείμει πόρους και να εξασφαλίσει καλή κερδοφορία, ενώ παραμένει αισιόδοξη για ευκαιρίες βιώσιμης ανάπτυξης.

Η Roger & Gallet παρουσίασε την ανανεωμένη Eau x Parfumes Bienfaisantes

Η Roger & Gallet παρουσίασε την ανανεωμένη συλλογή Eaux Parfumées Bienfaisantes, σε event που πραγματοποιήθηκε στο Cine Ψυχικό. Η συλλογή αποτελείται από 8 αρώματα, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με φυσικά εκχυλίσματα φρούτων ή λουλουδιών, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο σώμα και το πνεύμα. Κάθε άρωμα της συλλογής είναι δημιουργία ενός εμβληματικού μετρ αρωματοποιού και είναι εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα που έχουν χαλαρωτικές ή τονωτικές ιδιότητες και επιδρούν στη συνολική ευεξία και διάθεση.

Το Fleur de Figuier, το Rose, το Feuille de Τhé και το Néroli καταπραΰνουν τις αισθήσεις, ενώ το Gingembre Rouge, το Bois d’Orange, το Cédrat και το Fleur d’Osmanthus τις διεγείρουν. Τα αρώματα διαθέτουν νέα συσκευασία και νέο μπουκάλι, τα οποία δημιουργήθηκαν με έμπνευση από ένα εμβληματικό σχέδιο από την ιστορία του οίκου και διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και πολυκαταστήματα καλλυντικών. Το event επιμελήθηκε η Ginger Communications και «έκλεισε» με την προβολή της ταινίας Une Rencontre.

Συνεργασία Funky Buddha με Outstand

H Outstand Communications ανέλαβε το Influencer Marketing της Funky Buddha με σκοπό την αύξηση του brand awareness, αλλά και την επικοινωνιακή προβολή των επιμέρους συλλογών και δράσεων του ελληνικού brand. Συγκεκριμένα, για το opening του 54ου και μεγαλύτερου καταστήματος της ελληνικής μάρκας στο Athens Metro Mall, η Outstand ανέλαβε τη συνεργασία με επιλεγμένους influencers, με σκοπό την ανάρτηση υλικού από το customer event, ώστε να επικοινωνηθεί το άνοιγμα.

Στο event παρευρέθηκαν γνωστοί influencers και θαυμαστές του brand, όπως οι Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ιλένια Williams, Ηρακλής Τσουζίνοφ, Μιχαήλ Κρητικός, Παύλος Χαππιλός, Αγγαίος Ποθητός και Janna Sireac, οι οποίοι περιηγήθηκαν στο σύγχρονης αισθητικής concept store των 500 τ.μ., που ενσωματώνει σε όλη την έκτασή του βιομηχανικά, new tech και φιλοπεριβαλλοντικά στοιχεία, συνδυάζοντας μεταλλικές συνθέσεις, επιγραφές νέον και video οθόνες.