Νέος Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης από τη L’Oréal Paris

Η L’Oréal Paris λανσάρει τον Revitalift Laser Ορό Νυκτός Ρετινόλης, μια καινοτομία «καθαρής» και αποτελεσματικής ρετινόλης μέσα σε ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης. Ο ορός προσφέρει 3 φορές περισσότερη ρετινόλη στην επιδερμίδα, σε σχέση με παλαιότερα προϊόντα εμπλουτισμένα με ρετινόλη της L’Oreal Paris -στην ιδανική δοσολογία- και απορροφάται άμεσα. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά καθιστούν το Revitalift Laser Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης ιδανικό για συχνή χρήση.

 

Νέα σειρά Elixirs of the World από την Aegli Premium Organics

H Aegli Premium Organics, το 1ο clean beauty brand στην Ελλάδα, παρουσιάζει 3 ξηρά έλαια προσώπου και ένα βοτανικό ρόφημα. Με σύμμαχο τα περίπου 7.000 είδη φυτών της ελληνικής γης, αλλά και με σπάνιους καρπούς και βότανα από τις αειφόρες περιοχές του πλανήτη, η Aeglie δημιούργησε την πολυτελή σειρά Elixirs of the World. Πρόκειται για 3 ξηρά έλαια προσώπου, το Kakadu Face Elixir, το Buriti Face Elixir και το Baobab Face Elixir, με έμπνευση από τα μυστικά ομορφιάς των ιθαγενών γυναικών, πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης ένα βοτανικό ρόφημα, το Elixir Herbal Tea- defence booster για ενίσχυση του οργανισμού.

Η Calvin Klein λανσάρει την e-commerce πλατφόρμα της στην Ελλάδα

H Calvin Klein, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη Sarkk, ανακοινώνει την άφιξη του calvinklein.gr. Το λανσάρισμα έρχεται ως συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας με τη Sarkk, τον αποκλειστικό διανομέα και e-commerce partner της Calvin Klein στην Ελλάδα. Η Sarkk θα διαχειρίζεται όλες τις κατηγορίες προϊόντων της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων των Calvin Klein Jeans, Calvin Klein, αλλά και Calvin Klein Underwear.

Στο νέο calvinklein.gr θα διατίθενται όλα τα modern essentials της εμβληματικής μάρκας, με έμφαση στην άνεση και τη μινιμαλιστική αισθητική. Τα hero κομμάτια της Calvin Klein, που περιλαμβάνουν το best-seller Modern Cotton, τα Cotton Stretch underwear και τα iconic και 90s αισθητικής Calvin Klein Jeans, θα είναι επίσης διαθέσιμα στο καινούργιο e-shop του brand.

Headless Commerce στην Galerie de Beauté από τη NetSteps

Εδώ και λίγες ημέρες είναι live η μεταφορά του e-shop της Galerie de Beauté σε PWA και Headless Commerce, σε συνεργασία με τη NetSteps. Πλέον οι χρήστες του Headless Commerce έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν την εφαρμογή στο κινητό τους και να έχουν app-like experience. Ταυτόχρονα, δυνατότητες όπως native push notifications, native share, barcode και QR Scanners δίνουν προστιθέμενη αξία στο έργο. Ο Γιάννης Καραλής, CEO της NetSteps, δήλωσε ότι «η μετάβαση στο Headless Commerce έχει ήδη ξεκινήσει από τους μεγαλύτερους retailers του εξωτερικού και αναμένεται να δώσει σημαντικά οφέλη και προβάδισμα σε όσους προσαρμοστούν άμεσα στην τεχνολογία αυτή και στην Ελλάδα».