-->

Shopping Destinations: Επιτέλους… Χριστούγεννα!

Μετά από 2 χρόνια πανδημίας, και στην σκιά των περιορισμών που προκύπτουν από τα περιοριστικά μέτρα, τα μεγάλα εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα ετοιμάζονται πυρετωδώς για να
υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους καταναλωτές.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας, οι καταναλωτές έχουν ξεκάθαρη επιθυμία να γιορτάσουν με κανονικότητα, όσο είναι αυτό εφικτό, και να χαρούν και πάλι τα Χριστούγεννα, που αναμφισβήτητα είναι η πιο εορταστική περίοδος του χρόνου. «Αν συνυπολογίσουμε, ότι στην Ελλάδα της πανδημίας προηγήθηκαν και δέκα χρόνια οικονομική κρίσης, τότε είναι ακόμη πιο εμφανής η ανάγκη για ολοκληρωμένες εορταστικές εμπειρίες που θα δημιουργήσουν θετική διάθεση.

Έτσι, τα φετινά Χριστούγεννα μοιάζουν η πιο κατάλληλη εποχή για να αρχίσουμε να αφήνουμε πίσω μία δύσκολη περίοδο, κοιτώντας πλέον μπροστά με αισιοδοξία», αναφέρει ο Ρωμανός Σαββόπουλος, υπεύθυνος marketing του Smart Park, και δεν θα μπορούσε να απηχεί καλύτερα το φετινό συναίσθημα των καταναλωτών, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά πιθανότατα σε όλον τον κόσμο. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Θάνος Μακρής, assistant manager του Athens Metro Mall, ο οποίος, ωστόσο, τονίζει πως φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, λόγω της πανδημίας, «ο καταναλωτής επισκέπτεται τα καταστήματα της προτίμησής του, γνωρίζοντας από πριν τι θέλει να αγοράσει», διευκρινίζοντας πως «η ανάγκη των καταναλωτών φέτος είναι να επισκεφτούν ένα ασφαλές, καθαρό και ευχάριστο Εμπορικό Κέντρο, ώστε να περάσουν όμορφα τον χρόνο τους μαζί με την οικογένειά τους».

VIEWPOINT

Θάνος Μακρής, Assistant Manager, Athens Metro Mall:  «Πρόκληση ο συνδυασμός των βιωματικών εμπειριών με την ασφάλεια»
Τα εμπορικά κέντρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχουν πάψει να είναι απλά ένας shopping προορισμός. Μέσω των ενεργειών και των προσφερόμενων υπηρεσιών τους, ρίχνουν το βάρος τους στο να δώσουν προστιθέμενη αξία στην εμπειρία που λαμβάνει ο καταναλωτής / επισκέπτης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε αυτά, με την προσφορά εμπειριών που συνδέονται με την ψυχαγωγία και την εστίαση. Λόγω της πανδημίας και λόγω των περιοριστικών κανόνων που την διέπουν, η κύρια πρόκληση είναι οι βιωματικές εμπειρίες που τo Athens Metro Mall διοργανώνει για τους επισκέπτες του κάθε χρόνο να συνδυαστούν με τη διασφάλιση και απαρέγκλιτη τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας. Αυτό είναι το κύριο μέλημά μας για την τόσο διαφορετική φετινή Χριστουγεννιάτικη περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας έχουμε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Επιπροσθέτως, ειδικά για την φετινή, ιδιαίτερη χρονιά, το εμπορικό μας κέντρο πριμοδοτεί τις αγορές των επισκεπτών: με αγορές ανεξαρτήτως ποσού μπορούν να λαμβάνουν άμεσα από το Info Desk του επιπέδου 1 χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά δώρα και με αγορές άνω των 50 ευρώ δίνουμε τη δυνατότητα σε έναν τυχερό επισκέπτη να κερδίσει μέσω κλήρωσης ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο Honda αξίας 36.000 ευρώ. Οι προκλήσεις των φετινών Χριστουγέννων «Βασική πρόκληση της φετινής χρονιάς είναι να πεισθεί ο καταναλωτής να επιλέξει ένα εμπορικό κέντρο για τις αγορές του, αντί των άλλων επιλογών και μιας πανδημίας που τον έστρεψε στο online. Να νιώσει δηλαδή ασφαλής και, εφόσον έρθει, να παραμείνει αρκετή ώρα ώστε να δει την πλειοψηφία των προτάσεων του χώρου. Να παρατείνει δηλαδή την παραμονή του», αναφέρει η Λίλα Καλαϊτζή, Marketing & Communications Director του Avenue, κάνοντας αναφορά στις online αγορές, που κυριάρχησαν κατά την προηγούμενη περίοδο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Deloitte στην αμερικάνικη αγορά, το φυσικό κατάστημα ουδόλως έχει βγει από το πλάνο των καταναλωτών: αν και πάνω από 50 retailers έκλεισαν ως αποτέλεσμα της πανδημίας εντός του 2020, οδηγώντας σε πολλούς κενούς εμπορικούς χώρους, και συνεπακόλουθη πτώση αξιών, ακόμα και αυτήν την περίοδο, οι e-commerce πωλήσεις ήταν της τάξης μόλις του 14% του συνόλου πωλήσεων λιανικής, δείχνοντας ξεκάθαρα την σημασία της ενσωμάτωσης της διαχείρισης αποθέματος σε επίπεδο καταστήματος εντός της digital εφοδιαστικής αλυσίδας (omnichannel λογική). Με άλλα λόγια, οι φυσικοί προορισμοί για αγορές εξακολουθούν να βρίσκονται πολύ ψηλά ως επιλογή στην συνείδηση των καταναλωτών.

Μια ακόμα πρόκληση είναι η διατήρηση του κοινωνικού προσώπου των μεγάλων εμπορικών κέντρων σε μια εποχή γενικότερης συρρίκνωσης. «Για εμάς, η περίοδος των Χριστουγέννων αποκτά μεγαλύτερο νόημα, ειδικά τη φετινή χρονιά, επειδή στηρίζουμε μέσα από ιδιαίτερες ενέργειες σημαντικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, όπως το κέντρο γυναικείων μελετών και ερευνών Διοτίμα και τον εθελοντικό οργανισμό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Χαμόγελο του Παιδιού», εξηγεί η Έφη Ουρουμίδου, marketing manager του One Salonica outlet mall, δείχνοντας την σαφή πρόθεση των δημοφιλών αυτών χώρων να επανέλθουν στις προ-πανδημίας συνήθειες, με την περίοδο των Χριστουγέννων να αποτελεί ιδανικό καμβά για τέτοιες ενέργειες.

VIEWPOINT
Λίλα Καλαϊτζή, Marketing & Communications Director, Avenue: «Οι γρήγορες και άνετες αγορές ανάγονται σε συνθήκη υγειονομικής προστασίας»
Τα εμπορικά κέντρα και τα καταστήματά τους ταλαιπωρήθηκαν πολύ κατά τη διάρκεια των επαναλαμβανόμενων lockdown. Επειδή, όμως, αποτελούν αγαπημένο και πρακτικό προορισμό για τον κόσμο, γρήγορα ανέκαμψαν, παρότι οι δυσκολίες και οι περιορισμοί ακόμη συνεχίζονται. Σε αυτό, το Avenue είχε ένα μικρό πλεονέκτημα, καθώς λόγω του Σκλαβενίτη, είμαστε σε ένα mode μερικής λειτουργίας και εν μέσω lockdowns. Γεγονός που μας επέτρεψε να έχουμε ακόμα πιο αυξημένες διαδικασίες ασφαλείας, αλλά και μεγαλύτερη εξοικείωση με τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής. Αυτό κατέστη πολύ σημαντικό την φετινή χρονιά που, εν μέρει, οι καταναλωτικές προτεραιότητες έχουν μεταβληθεί. Οι καταναλωτές ζητούν πρωτίστως ασφάλεια, προκειμένου να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους εμπορικά κέντρα. Ασφάλεια και σε έναν βαθμό ταχύτητα διαδικασιών. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ο συνωστισμός σε χώρους με περιορισμένο φυσικό αερισμό, οι αναμονές στα ταμεία, η δυσκολία εύρεσης parking, θα αποτελέσουν στοιχεία αποθαρρυντικά. Το να μπορείς να κάνεις όλες σου τις αγορές γρήγορα και άνετα ανάγεται πλέον σε συνθήκη υγειονομικής προστασίας. Στο πλαίσιο αυτό, τo μήνυμά μας «η ωραιότερη ώρα της ημέρας» αποκτά μια επιπλέον διάσταση, καθώς το Avenue είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να επιλέξει από 60 καταστήματα και super market και να έχει ολοκληρώσει τις αγορές του σε ελάχιστο χρόνο.

VIEWPOINTS
Ρωμανός Σαββόπουλος, Υπεύθυνος Marketing, Smart Park: «Φέτος συνδυάζουμε την εορταστική εμπειρία με την ανάγκη για προφύλαξη»
Τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της γιορτινής εμπειρίας και στην ιδανικής τους εκδοχή συνδυάζουν την εορταστική ατμόσφαιρα με την ευκολία και την πρακτικότητα. Ειδικά φέτος όμως, προστίθεται ένας επιπλέον παράγοντας δυσκολίας, η προστασία από τη μετάδοση του κορωνοϊού. Συνεπώς, ειδικά φέτος τα Χριστούγεννα, τα εμπορικά κέντρα καλούνται να συνδυάσουν δύο διαφορετικές δυνάμεις. Από τη μία, τη διάθεση του κόσμου για ευχάριστη, εορταστική εμπειρία και από την άλλη, την ανάγκη για προφύλαξη από τη μετάδοση του ιού.

Η πρόκληση είναι η επίτευξη χαλαρής και γιορτινής ατμόσφαιρας, αλλά παράλληλα και η σχολαστική διατήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων και του αισθήματος ασφάλειας.
Από αυτήν την άποψη, το Smart Park βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση καθώς όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι για το κοινό είναι υπαίθριοι, με αποτέλεσμα η επίσκεψη να γίνεται στον καθαρό αέρα. Έτσι, σε σχέση με τα κλειστού τύπου εμπορικά κέντρα, η δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος, είναι αρκετά πιο εύκολη για εμάς. Τέλος, απλώνοντας την εορταστική εμπειρία των επισκεπτών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και σε μεγάλη επιφάνεια, αποσκοπούμε
στην αποφυγή του συνωστισμού. Έτσι, ενώ θα διατηρηθεί η ασφάλεια του κοινού, ευελπιστούμε ότι θα αναδειχθεί το πιο σημαντικό ζητούμενο, η μαγεία των Χριστουγέννων.

Έφη Ουρουμίδου, Marketing Manager, One Salonica Outlet Mall: «Το κοινό βλέπει τα Χριστούγεννα σαν μια μορφή θεραπείας»
Με τα νέα δεδομένα οι προτιμήσεις και οι απαιτήσεις των καταναλωτών εξελίσσονται και αλλάζουν συνεχώς, οδηγώντας την αγοραστική συμπεριφορά να γίνεται περισσότερο προγραμματισμένη και πολύ λιγότερο παρορμητική. Έπειτα από μια ακόμη δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας, το κοινό δείχνει να τοποθετεί υψηλά την ψυχική του υγεία, αναζητώντας στιγμές χαράς, ξεχωριστές εμπειρίες, με τους περισσότερους να βλέπουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα στον εαυτό τους και στους αγαπημένους τους σαν μια μορφή θεραπείας. Οι «Value for Money» και προσεγμένες αγορές φαίνεται να βρίσκονται πιο ψηλά στην Christmas Wish-list του κοινού για την περίοδο των εορτών, με τα διαχρονικά fashion κομμάτια, από αγαπημένα brands του One Salonica, σε συμφέρουσες outlet τιμές, να βρίσκονται στις top επιλογές. Ο κόσμος επιδιώκει να έχει την καλύτερη αξία για τα χρήματα που διαθέτει και πάντα ένα επώνυμο προϊόν έχει τη δική του δύναμη. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και ο τρόπος που τα καταστήματα προσαρμόζουν την εμπειρία αγορών και λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες του καταναλωτικού κοινού σε θέματα υγείας και ασφάλειας.

Οι εκδηλώσεις των γιορτών Athens Metro Mall
Φέτος, το Athens Metro Mall μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων με μοναδικές live συνεντεύξεις αγαπημένων καλλιτεχνών από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Λάμψη 92,6 και Athens Radio Dee Jay 95,2 σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι επισκέπτες πραγματοποιούν τις αγορές τους και κερδίζουν χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά δώρα καθώς και με αγορές 50€ και άνω μπαίνουν στην κλήρωση για το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο Honda e! Τέλος, στις 24 & 31/12 στο Athens Metro Mall θα είναι η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου όπου οι παιδικές φωνές με κάλαντα και γιορτινά τραγούδια θα συντροφεύσουν στα ψώνια τους κάθε επισκέπτη του εμπορικού κέντρου.

Avenue
Στο Avenue, οι επιλογές γίνονται με μεγάλη προσοχή και προστίθενται «συστατικά» που θα κάνουν τη βόλτα του κοινού που επισκέπτεται τον χώρο, ευχάριστη και αποδοτική. Τώρα, στην εορταστική περίοδο, δημιουργήθηκε και πάλι ένα περιβάλλον «ζεστό» και γιορτινό, έτσι ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται ευχάριστα και να ξεχνούν για λίγο την ανησυχία των ημερών. Στο πλαίσιο αυτό, το εμπορικό κέντρο δεν διοργανώνει κάποια θεαματική εκδήλωση, επειδή θεωρεί πως, ειδικά φέτος, δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες για να επιστρέψουν τέτοιου τύπου εκδηλώσεις.

Golden Hall
Στις 11 Νοεμβρίου, η BMW iΧ «άναψε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall. Το Golden Hall φιλοξενεί και φέτος το Christmas Market, με καντίνες από café και εστιατόρια του εμπορικού κέντρου να δημιουργούν μία ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με χρώματα, λαμπάκια, μυρωδιές και γεύσεις.

McArthurGlen
Το McArthurGlen υποδέχεται τα Χριστούγεννα, σε ένα εορταστικό σκηνικό. Τα παιδιά θα μεταμορφωθούν σε μικρούς βοηθούς του Αι Βασίλη και θα απολαύσουν παιχνίδι με ταράνδους, ξωτικά και χιονανθρώπους. Στα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια του εκπτωτικού χωριού θα μοιράζονται γράμματα του Αι Βασίλη με την αγαπημένη του συνταγή, μία ευχή, ένα στολίδι για το δέντρο και πολλές άλλες εκπλήξεις. Η διήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών σε groups είναι επίσης μεταξύ των χριστουγεννιάτικων δράσεων, καθώς επίσης το τρενάκι των Χριστουγέννων που θα κάνει βόλτες τα παιδιά.

Mediterranean Cosmos
Το Mediterranean Cosmos, υπό τον τίτλο Christmas Miracle, μετατρέπεται σε έναν ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο προορισμό και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για να απολαύσουν παραμυθένιες στιγμές σε ένα περιβάλλον γεμάτο μόδα, ομορφιά, τεχνολογία και διακόσμηση. Λαμπιόνια, μπάλες, αστέρια και χριστουγεννιάτικα δέντρα δημιουργούν ένα σκηνικό γεμάτο χρώματα και «αστερόσκονη» κάνοντας τα Χριστούγεννα ακόμα πιο φωτεινά και αισιόδοξα.

One Salonica
Το One Salonica προσκαλεί το κοινό για εορταστικό Unboxing, στο λαμπερό και ασφαλές περιβάλλον του outlet mall, προσφέροντας fashion επιλογές για stylish δώρα, από κορυφαία brands της αγοράς, πολλά ακόμα σε τιμές έως και -70%. Ο κόσμος έχει την ανάγκη να νιώσει τη μαγεία των γιορτών περισσότερο από ποτέ και το One Salonica, στολισμένο και γιορτινό, δημιουργεί ένα ατμοσφαιρικό festive περιβάλλον, μέσα από μουσικά και χορευτικά δρώμενα, που θα συνοδεύουν ευχάριστα τους επισκέπτες του εκπτωτικού κέντρου κατά τη διάρκεια των εορταστικών αγορών, πάντα με την πλήρη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Smart Park
Φέτος τα Χριστούγεννα το Smart Park έχει σχεδιάσει και φιλοξενεί ένα φιλόδοξο και πρωτότυπο project: την καθημερινή τεχνητή χιονόπτωση σε όλο τον υπαίθριο κεντρικό διάδρομο του Smart Park καθώς και άλλες μικρές καθημερινές εκπλήξεις δραστηριοτήτων σε διάφορα σημεία του πάρκου. Η εκτεταμένη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στους πεζόδρομους του κέντρου, το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το χριστουγεννιάτικο χωριό στην κεντρική πλατεία και όλα τα δέντρα του πάρκου ντυμένα με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, θα αποτελούν για τους επισκέπτες ένα γιορτινό αξιοθέατο μέσα στο οποίο θα περιηγούνται, απολαμβάνοντας τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

The Mall Athens
To The Mall Athens μέχρι τις 7 Ιανουαρίου υποδέχεται τους επισκέπτες του με λαμπιόνια, εντυπωσιακά δέντρα και εκπλήξεις, σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό, με ιπτάμενους τάρανδους, αρκουδάκια και γιγάντια δέντρα. Παράλληλα, το The Mall Athens στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παραχωρώντας ένα κατάστημα για την φιλοξενία και τη διεξαγωγή των δράσεών του στο Επίπεδο 0.

 

 

IQVIA: Συνεχίζεται η πτώση για τα καλλυντικά στο φυσικό φαρμακείο

Περαιτέρω μείωση της τάξης του 6,1% σημείωσαν οι πωλήσεις στα καλλυντικά στο φυσικό φαρμακείο την περίοδο 25/10-21/11, σύμφωνα με τα ΙQVIA Weekly Data, για την περίοδο που αποτυπώνει την αγοραστική συμπεριφορά των ασθενών και καταναλωτών, από τα φαρμακεία λιανικής.

Συγκεκριμένα, την παραπάνω περίοδο, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020 (26/10-22/11) οι πωλήσεις των καλλυντικών μειώθηκαν κατά 175,3 χιλ. τμχ. Η κατηγορία με τη μεγαλύτερη πτώση ήταν αυτή των προϊόντων προσωπικής υγιεινής που μειώθηκαν κατά 16,5% (-76χιλ. τμχ.). Υπενθυμίζεται ότι, τα IQVIA Weekly Data συλλέγονται από πάνω από 2.000 φαρμακεία, σε όλη την Ελλάδα, και αποτυπώνουν την αγορά σε 70 περιοχές.

Νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή από τη Minerva

Η Minerva παρουσιάζει τη νέα της χριστουγεννιάτικη συλλογή πιζαμών, για όλη την οικογένεια. Η σειρά Family Edition δίνει στη φετινή συλλογή μια «παιχνιδιάρικη» νότα, αφού τα prints συνδυάζονται για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, δίνοντας ένα ιδιαίτερο ύφος στις οικογενειακές στιγμές.

Πιζάμες από 100% βαμβάκι σε καρό κυριαρχούν σε μια ευρεία γκάμα γραμμών με χριστουγεννιάτικα τυπώματα, ενώ μεγάλη είναι και η ποικιλία των βελουτέ πιζαμών και homewear, προσφέροντας μία αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή πιζαμών διατίθεται στα καταστήματα Minerva, στο official e-shop της εταιρείας και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Sugarfree λανσάρει τη νέα της συλλογή

Η Sugarfree λανσάρει τη συλλογή της για τον Χειμώνα 2021-2022, συνοψίζοντας τη φιλοσοφία της στο empowering motto «Don’t waste another day». Στην καρδιά της νέας συλλογής παραμένει το velour, το trademark υλικό της Sugarfree που εκσυγχρονίζεται μέσα από μία επίκαιρη χρωματική παλέτα, από παστέλ τόνους, ουδέτερες αποχρώσεις, μωβ, lime, baby blue και midnight blue, χακί, καφέ και γκρι. Leopard prints επενδύουν εσωτερικά τα zip hoodies, ενώ στρας, κεντήματα και mottos στολίζουν το velour. Κομμάτι-κλειδί της συλλογής αποτελεί το νέο velour T-shirt, αλλά και το Double Hoodie με καπιτονέ όψη και διακοσμητικά χρυσά κουμπιά. Επιπλέον, ειδικά για τις ημέρες των γιορτών, η Sugarfree λανσάρει τη Holiday Flash Collection, μια σειρά εμπνευσμένη από τη λάμψη των ημερών.

Στη συλλογή, εμβληματικά σχέδια του brand, όπως οι velour φόρμες και τα hoodies, δανείζονται πολυτελείς λεπτομέρειες, με το μαύρο, το κόκκινο και το χρυσό να πρωταγωνιστούν, ενώ οι λαμπερές όψεις του βελούδου και των metallic υφών ενισχύουν ακόμα περισσότερο την πολυτέλεια της συλλογής. Χρυσά button details, δαντέλα και διακοσμήσεις με στρας χαρίζουν μία επιπλέον πολυτέλεια, ενώ τα μεταλλικά bustier και το metallic body εμπλουτίζουν τη βραδινή γκαρνταρόμπα. H χειμερινή συλλογή της Sugarfree φιλοξενείται ήδη στα ομώνυμα καταστήματα
και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τα ζώδια εμπνέεται η Maybelline NY

H Maybelline New York παρουσιάζει τη limited edition συλλογή Into The Zodiac των SuperStay Matte Ink & Ink Crayon, η οποία προσφέρει το lip look που ταυτίζεται με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου κάθε γυναίκας.

Καθώς το 2021 η αστρολογία έγινε μια διασκεδαστική μορφή «ψυχοθεραπείας» της γενιάς των Gen Z και Millennials, η συλλογή δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στα χρώματα που αντιστοιχούν σε κάθε ζώδιο. Tα SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick & Ink Crayon προσφέρουν άψογο ματ αποτέλεσμα για όλη τη διάρκεια της ημέρας, κυκλοφορούν σε 12 νέες αποχρώσεις -μια απόχρωση για κάθε ζώδιο- και μία fun συσκευασία με αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου.

Η Neutrogena λανσάρει την Bright Boost

Η Neutrogena λανσάρει την Bright Boost, τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου με ισχυρά ενεργά συστατικά, που χαρίζει περισσότερη λάμψη στην επιδερμίδα σε μία εβδομάδα και προλαμβάνει το πρώτα σημάδια της γήρανσης.

Σε συνεργασία με δερματολόγους, η Neutrogena ανέπτυξε την Bright Boost, μία φόρμουλα που περιέχει νεογλυκοζαμίνη, AHAs, PHA, βιταμίνες C & E και επιταχύνει κατά 10 φορές τη φυσική ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η σειρά Bright Boost περιλαμβάνει πέντε προϊόντα, κρέμα απολέπισης, serum λάμψης, κρέμα gel προσώπου, κρέμα προσώπου SPF 30 και κρέμα νυκτός.

 

Νέα σειρά vegan προϊόντων από την Papoutsanis

Η Papoutsanis λανσάρει μία νέα σειρά vegan προϊόντων υπό το brand Aromatics. Η νέα σειρά δημιουργήθηκε για να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης, μέσα από αρώματα εμπνευσμένα από μεγάλους αρωματικούς οίκους: Aromatics Love με άρωμα γιασεμί και σανταλόξυλο, Aromatics Free με άρωμα άνθη πορτοκαλιάς και λεβάντα και Aromatics Hope με άρωμα περγαμόντο και λευκό τσάι.

Με συσκευασίες που αναδεικνύουν έντονα αυτές τις αξίες και με εμψυχωτικούς στίχους γνωστών Ελλήνων ποιητών, η νέα σειρά περιλαμβάνει αφρόλουτρα και περιποιητικές κρέμες σώματος και χεριών. Η σύνθεση των προϊόντων είναι 100% vegan και δρα πολυεπίπεδα χάρη στην αλόη, τα prebiotics που θρέφουν την επιδερμίδα και τη βιταμίνη Ε. Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς Love φέρουν την πρωτοποριακή, πατενταρισμένη αρωματική τεχνολογία Vivascentz που αποδεδειγμένα βοηθά στην προαγωγή του ευζήν. Η νέα σειρά θα έχει έντονη τηλεοπτική και digital προβολή και υποστήριξη μέσα στα καταστήματα με προωθητικές ενέργειες γνωριμίας με τους καταναλωτές.