Τη νέα συλλογή Lustreglass Sheer-Shine Lipstick λανσάρει η MAC

Η MAC παρουσιάζει τη συλλογή Lustreglass Sheer-Shine Lipstick, μία βελτιωμένη έκδοση της συλλογής Lustre Lipstick, η οποία πλέον κυκλοφορεί σε πλούσια σύνθεση, περιέχοντας συστατικά κατάλληλα για την περιποίηση των χειλιών.

Τα κραγιόν της νέας συλλογής Lustreglass Sheer-Shine Lipstick είναι ιδανικά για όσους αγαπούν τα lip balm, καθώς ο κρεμώδης συνδυασμός από jojoba, σπόρους raspberry, καρύδα και οργανικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο θρέφει τα χείλη, ενώ παράλληλα το βούτυρο καριτέ τα απαλύνει και το υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στην ενυδάτωσή τους.

Το Lustreglass Sheer-Shine Lipstick αποτελείται από αποχρώσεις εύκολα διαχειρίσιμες, παρέχοντας από διακριτική έως πλούσια λάμψη, ανάλογα με την επιθυμητή απόδοση, ενώ η υφή του γλιστρά στα χείλη με μια απλή κίνηση.

Η νέα συλλογή Lustreglass Sheer-Shine Lipstick της MAC, περιλαμβάνει 18 νέες, 4 limited-edition και 6 αγαπημένες αποχρώσεις του κοινού της μάρκας. Η γκάμα χρωμάτων κυμαίνεται από βιολετί παστέλ μέχρι ζωηρό πορτοκαλί.

Στην καμπάνια «Train What’s Under The Armour» συμμετέχει ο Αύγουστος Πανταζίδης

Τον Ιανουάριο του 2019 η Under Armour ανακοίνωσε τη συνεργασία της, με τον ιδρυτή της Virgin Galactic, Sir Richard Branson, η οποία περιλαμβάνει ρούχα και υποδήματα, αποκλειστικά σχεδιασμένα για τους πρώτους ιδιώτες αστροναύτες που θα φτάσουν στο διάστημα, το οποίο επιτεύχθηκε στις 11 Ιούλιου του 2021.

Μέρος αυτής της επιτυχίας επιδιώκει να γίνει και ο Αύγουστος Πανταζίδης, που αποτελεί το νέο πρόσωπο της καμπάνιας «Train What’s Under The Armour». Η καμπάνια έχει βασιστεί πάνω σε κορυφαίους αθλητές του κόσμου όπως ο Michael Phelps και Anthony Joshua, οι οποίοι μοιράζονται τον τρόπο με τον οποίο ανταγωνίζονται συνεχώς στα υψηλότερα επίπεδα.

Ο Αύγουστος Πανταζίδης είναι ιδιώτης υποψήφιος αστροναύτης και αστροναύτης σε αποστολές προσομοίωσης στη Σελήνη με δημοσιευμένο επιστημονικό έργο επί πανομοιότυπων γεωλογικά περιοχών του πλανήτη Άρη στην Γη. Από το 2019 έχει επιλεγεί στο πρώτο πλήρωμα εκπαιδευόμενων ιδιωτών αστροναυτών του αμερικάνικου οργανισμού Advancing Exploration, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια συμμετέχει ως αστροναύτης σε αποστολές προσομοίωσης μακράς διάρκειας στη Σελήνη.

Με αφορμή τον εορτασμό της πρόσφατης πτήσης του Virgin Galactic, η Under Armour x Virgin Galactic κυκλοφορεί μία περιορισμένη συλλογή ρούχων βασισμένη στην τεχνολογία UA Ruch, με σκοπό να βοηθήσει όλους του αθλητές να ξεπεράσουν τα όρια τους. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο UA Brand House Γλυφάδα. Σημειώνεται ότι η Under Armour Greece ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Fais Group.

Οκτώ οι ελληνικές εταιρείες στη Διεθνή Έκθεση Μόδας Momad

Οκτώ ελληνικές εταιρείες έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Μόδας Momad, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ifema Madrid.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν οι εταιρείες Passager, Dors, Pink Laber & Ulisse, Esthe, Dion C, Minerva, Camelot και Telidis Companies. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στην Διεθνή Έκθεση αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή και άλλες ελληνικές επιχειρήσεις, ενώ μέχρι στιγμής οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν ξεπερνούν τις 170, από χώρες όπως η Κολομβία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Τουρκία.

Με την Carolina Herrera συνεργάζεται η Safilo

Η Safilo και ο οίκος μόδας Carolina Herrera, ανακοίνωσαν την 5ετή παγκόσμια σύμβαση αδειοδότησης για το σχεδιασμό, την κατασκευή και διανομή γυαλιών ηλίου και οράσεως με την επωνυμία Carolina Herrera.

Η σύμβαση αδειοδότησης θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2022. «Είμαστε ευτυχείς που ξεκινάμε αυτήν τη νέα συνεργασία, η οποία αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική προσθήκη ενός επώνυμου οίκου στο χαρτοφυλάκιό μας και μια σημαντική ευκαιρία για περαιτέρω προώθηση και ενίσχυση της εικόνας και της γεωγραφικής εμβέλειας της μάρκας, χάρη στη μοναδική μας δυνατότητα σχεδιασμού και διανομής προϊόντων.

Καθώς προσπαθούμε να αναδιαμορφώσουμε το χαρτοφυλάκιο επωνυμιών μας, η Carolina Herrera θα ενισχύσει την πρόταση μας για τις γυναίκες και αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα για την αποτελεσματική εξισορρόπηση της πρόσφατης αποχώρησης των άλλων επωνυμιών. Αυτή η νέα επώνυμη είσοδος είναι σύμφωνη με την επιχειρηματική μας στρατηγική και τις βασικές πρωτοβουλίες που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια για την ενοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη της θέσης μας ως ηγετικού παράγοντα στην αγορά των οπτικών», δήλωσε ο Angelo Trocchia, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Safilo.

Νέο ρεκόρ στις επενδύσεις τεχνολογίας από τις εταιρείες λιανικής

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάνε οι επενδύσεις στον τομέα της τεχνολογίας που πραγματοποιούν οι εταιρείες λιανικής, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της CB Insights «State of Retail Techπου αφορά το β’ τρίμηνο του 2021.

Σύμφωνα τα στοιχεία της έκθεσης, η χρηματοδότηση για επενδύσεις τεχνολογίας αυξήθηκαν κατά 4%, σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, φτάνοντας τα 31,5 δισ. δολάρια, ποσό τριπλάσιο σε σχέση με τις επενδύσεις που είχαν πραγματοποιηθεί την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Από την ανάλυση των στοιχείων της έρευνας προκύπτει ότι ραγδαία άνοδος των επενδύσεων στο retail tech, οφείλεται στη προσπάθεια των εταιρειών να οχυρωθούν έναντι νέων μακροπρόθεσμων προκλήσεων.

Μεταξύ των βασικών ζητημάτων των εταιρειών είναι η ανάγκη για αυτοματοποίηση διαδικασιών σε περίπτωση έλλειψης προσωπικού, ενώ την ίδια ώρα μεγάλες ή νεοσύστατες εταιρείες τεχνολογίας ενισχύουν τις τεχνολογικές τους δυνατότητες για να βελτιώσουν τις διαδικασίες αγορών μέσω του κινητού τηλεφώνου. Ένας επιπλέον παράγων που οδηγεί στην αύξηση των επενδύσεων στην τεχνολογία είναι ότι ο ρυθμός ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν επιβραδύνεται.

Η έκθεση CB Insights παρατηρεί ότι η αγορά του retail tech έχει πλέον πολλούς «παίκτες» και έχει κατακερματιστεί και αναφέρει ότι «το μεγαλύτερο μέρος των συγχωνεύσεων και εξαγορών που πραγματοποιήθηκε στο β’ εξάμηνο αφορούσε σε εταιρείες e-commerce». Σημειώνεται ότι σημαντική αύξηση 46% κατέγραψαν και οι επενδύσεις τεχνολογίας εντός των φυσικών καταστημάτων των εταιρειών λιανικής, φτάνοντας τα 3,3 δισ. δολάρια. (Πηγή: WWD)

Με τις εκδόσεις Ψυχογιός συνεργάζεται η Mat Fashion

Αυτό το καλοκαίρι, η Mat Fashion υποδέχεται τα best sellers των Εκδόσεων Ψυχογιός στο shop.matfashion.com, που πλέον περιλαμβάνει τη νέα ενότητα «Βιβλία». Tο Πράσινο Φόρεμα, της Λένας Μαντά, οι ιστορίες μυστηρίου της Agatha Christie, το θρίλερ Το Σανατόριο της Σάρα Πιρς και το καινούριο κοινωνικό μυθιστόρημα Μία Νύχτα του Αυγούστου της Victoria Hislop, είναι μερικές από τις προτάσεις του εκδοτικού οίκου από την Ελληνική και διεθνή λογοτεχνία που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Μat Fashion. Η νέα ενότητα θα ανανεώνεται συνεχώς με νέους τίτλους και θα βοηθήσει στον συνδυασμό της μόδας με τη λογοτεχνία.

Το Zagori Mountain Running στήριξε για ακόμα μία χρονιά η The North Face

Η εταιρεία outdoor ένδυσης και εξοπλισμού The North Face, στήριξε για ακόμα μία χρονιά ως μεγάλος χορηγός, τον μεγαλύτερο αγώνα ορεινού τρεξίματος Zagori Mountain Running που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια και με περισσότερους από 2.600 αθλητές, στις 23-25 Ιουλίου 2021, στο Ζαγόρι.

Με το παγκόσμιο μότο «Power Further», η The North Face έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν την πρωτοποριακή τεχνολογία της σειράς Vectiv μέσα από τις σειρές των trail running παπουτσιών Vectiv Flight, Vectiv Infinite και Vectiv Enduris.

Τη νέα σειρά δοκίμασε επιτυχημένα στον αγώνα του, ο αθλητής της The North Face και της Fifth Element, Απόστολος Τζουμάκας, που ως ο νεότερος συμμετέχων τερμάτισε στην 3η θέση του κορυφαίου αγώνα ultra, TeRA 80km.

Παράλληλα, με Vectiv έτρεξε και η βραβευμένη ηθοποιός και ερασιτέχνης δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γιούλικα Σκαφιδά που δοκίμασε τις δυνάμεις της στη νέα διαδρομή του Entry Race 10km, μαζί με την ομάδα running της The North Face.

Το Vectiv αποτελεί την ολοκαίνουρια τεχνολογία υπόδησης που δημιουργήθηκε και δοκιμάστηκε με γνώμονα τους κορυφαίους αθλητές της The North Face που επιδίδονται σε αγώνες ανώμαλου δρόμου.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, στον χώρο της The North Face βρέθηκε η Χριστίνα Φλαμπούρη, η οποία ως έμπειρη outdoor explorer μίλησε στο κοινό για τις εμπειρίες της.

Από τη Φαρμασέρβ η αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της Dr.Age

Η μάρκα υγείας και νεότητας του δέρματος Dr.Age ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας και αποκλειστικής διάθεσης στην Ελλάδα των καλλυντικών προϊόντων της σειράς από την Φαρμασέρβ, μέσα από χώρους παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Η καινοτομία της σειράς Dr.Age αφορά στην στόχευση συγκεκριμένων προβλημάτων και αναγκών του δέρματος, με την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα ενός πλαστικού χειρουργού, ανάλογα με την περιοχή του τριτημορίου του προσώπου στο οποίο εντοπίζεται. Η εφαρμογή της νέας αυτής γεωγραφίας του προσώπου στη δημιουργία της σειράς περιποίησης της Dr.Age, οδήγησε στη παραγωγή εξειδικευμένων προϊόντων, τα οποία χωρίζει σε δύο κατηγορίες: Σε εξειδικευμένα προϊόντα που αφορούν στο κάθε τριτημόριο χωριστά και σε προϊόντα που αφορούν σε όλο το πρόσωπο.

Η Ελληνική εταιρία στο χώρο του φαρμάκου και της υγείας Φαρμασέρβ, εξασφάλισε για την ελληνική αγορά την αποκλειστική διάθεση των καινοτόμων προϊόντων της Dr.Age, τα οποία θα διατίθενται μέσα από ένα δίκτυο συνεργαζόμενων γιατρών – πλαστικών χειρουργών και δερματολόγων- καθώς και χώρων που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής αισθητικής ιατρικής.

Trend Edition Vintage Beach, η νέα συλλογή της Εssence

Η Εssence παρουσιάζει την συλλογή Trend Edition Vintage Beach. Τα προϊόντα της συλλογής έχουν σύνθεση με θρεπτικά έλαια και βιταμίνες και συνδυάζουν τη φροντίδα και το μακιγιάζ.

Η συλλογή της Essence περιλαμβάνει την παλέτα σκιών eyeshadow palette, το baked highlighter, με λάδι Macadamia και βιταμίνη C, το σφουγγάρι makeup & baking sponge, το coconut lip conditioner με λάδι καρύδας και ροδάκινο, το βερνίκι νυχιών shine last & go! gel nail polish 33, τα nail stickers, το «beach hair» sea salt hair mist και το λάδι πολλαπλών χρήσεων multi-purpose oil.

Η Trend Edition θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον Αύγουστο 2021. Επίσης, η Εssence, για να υποστηρίξει την προστασία των ωκεανών και των παραλιών, συνεργάζεται ξανά με τον Οργανισμό «Plastic for Change». Με την υποστήριξή της εταιρείας, τυχόν απορριπτόμενα πλαστικά συλλέγονται από την ακτή της Mangalore στην Ινδία, κάνοντας την αρχή για την επαναχρησιμοποίηση των πλαστικών και τη μετατροπή τους σε νέα υλικά συσκευασίας.