-->

Με τη Reebok συνεργάζεται η Victoria Beckham

Η Victoria Beckham συνεργάζεται με τη Reebok, με στόχο τη δημιουργία της Drop Five συλλογής, που περιλαμβάνει fashion κομμάτια ιδανικά σχεδιασμένα για να μπορούν να φορεθούν από το γυμναστήριο μέχρι και τη βόλτα, αλλά και το αντίστροφο. Οι ουδέτεροι τόνοι αποτελούν τις βασικές αποχρώσεις της συλλογής σε συνδυασμό με το άσπρο και το μαύρο, ενώ το απαλό ροζ και μωβ χρώμα προσδίδουν μία γυναικεία νότα.

Με στόχο τη δημιουργία ευέλικτων fashion κομματιών, η συλλογή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και cropped bomber jackets αεροπορικού τύπου και cargo backpacks σε δυναμικά χρώματα. Ακόμα, κάθε ρούχο της συλλογής υιοθετεί μία μίνιμαλ, structured προσέγγιση όπως τα running shorts, το cropped puffer jacket και το νέο αδιάβροχο Anorak. Το Tennis Dress προσφέρει άνεση και κάλυψη, επιτρέποντας στους αθλητές να κινηθούν ελεύθερα, ενώ τη σειρά ολοκληρώνει ένα set τριών κομματιών χωρίς ραφές, που προσδίδουν ευκολία και απλότητα σε κάθε workout.

Τα leggings με τις ribbed λεπτομέρειες κολακεύουν το σώμα, ενώ το cropped French Terry hoodie είναι σχεδιασμένο για post-training look. Τέλος, η Drop 5 συλλογή περιέχει τα κλασικά sneakers της Reebok, Zig Kinetica, Rapide και Club C, επανασχεδιασμένα από τη Victoria Beckham. Η Reebok x Victoria Beckham Drop Five συλλογή είναι διαθέσιμη στο www.reebok.com/gr/victoria_beckham και στο victoriabeckham.com.

O Riccardo Mascambruno, νέος Γενικός Διευθυντής της Parfums Christian Dior Hellas

Ο Riccardo Mascambruno αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Parfums Christian Dior Hellas, με κύριο στόχο τη συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας, που κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο καλλυντικών στην Ελλάδα. Ο Riccardo Mascambruno διαδέχεται στη θέση αυτή τον Olivier Bergbaum, ο οποίος διηύθυνε την εταιρεία από το 2019 και μετακινείται για το νέο του επαγγελματικό βήμα στον όμιλο Dior.

Ο Riccardo Mascambruno, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, είναι μέλος του ομίλου Dior στην Ιταλία τα τελευταία 8 χρόνια. Έχει διατελέσει Regional Key Account Manager στην Procter & Gamble, ενώ από το 2010 έως το 2013 εργάστηκε στη L’Oreal Paris ως National Account Manager και Trade Marketing & Merchandising Manager. Στον Dior ξεκίνησε το 2013 ως National Key Account Manager και από το 2016 έως πρόσφατα διατελούσε χρέη Εμπορικού Διευθυντή Ιταλίας. Κατέχει πτυχίο Οικονομικών από το πανεπιστήμιο της Περούντζια, καθώς και MBA στο Marketing, το Digital Communication και τις Πωλήσεις.

Aveda και Bumble and bumble Με διεύρυνση της διανομής σε Ελλάδα και Βαλκάνια και είσοδο της Aveda σε Spa

Την περαιτέρω ανάπτυξη των brands Aveda και Bumble & Bumble προγραμματίζει ο όμιλος της Estée Lauder, με διεύρυνση της διανομής των δύο μαρκών στην Ελλάδα, αλλά και τα Βαλκάνια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Fashion Daily, στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι να ανοίξουν νέα κομμωτήρια με Aveda και Bumble and bumble εντός και εκτός Αττικής. Επίσης, στόχος είναι η διεύρυνση της τοποθέτησης της Aveda σε spa.

Σε αυτό το κανάλι διατίθεται ήδη μέσω των ξενοδοχείων Grand Harmony και Grand Hyatt, και δύο spa ξενοδοχείων στη Κρήτη. Τέλος, στα άμεσα πλάνα της εταιρείας είναι η είσοδος της Aveda στη Βουλγαρία, στην οποία προς το παρόν διατίθεται μόνο online, με τη δημιουργία και φυσικού καταστήματος στη Vitosha.