Τη συνεργασία της µε τα µεγάλα ποδηλατικά πρωταθλήµατα ανανεώνει η Tissot

Ως Επίσηµος Χρονοµέτρης των πιο σηµαντικών ποδηλατικών αγώνων και µακροχρόνιος συνεργάτης του UCI για 25 χρόνια, η Tissot επιβεβαιώνει το πάθος της για το άθληµα, ανανεώνοντας τη συνεργασία της µε το Tour de France, το La Vuelta και άλλα µεγάλα κλασικά πρωταθλήµατα που διοργανώνονται από την Amaury Sport Organisation (A.S.O.).

Στο Tour de France, που φέτος λαµβάνει χώρα από τις 26 έως τις 18 Ιουλίου, η νίκη κάποιες φορές καθορίζεται από δέκατα του δευτερολέπτου. Για να εξασφαλίσει ένα αξιόπιστο αποτέλεσµα για τους διοργανωτές, τους αγωνιζόµενους, τους τηλεοπτικούς και µη θεατές των ποδηλατικών αγώνων, κάµερες υψηλής ταχύτητας που µπορούν να τραβάνε έως 10.000 εικόνες το δευτερόλεπτο είναι τοποθετηµένες στη γραµµή τερµατισµού σε κάθε stage.

Χάρη σε αυτές τις συσκευές που είναι ικανές να παράγουν το «photo finish», η Tissot µπορεί να παρέχει λεπτοµερείς πληροφορίες σχετικά µε τη χρονοµέτρηση, τη βαθµολόγηση, την κατάταξη και τα στατιστικά, σε δευτερόλεπτα. Περισσότεροι από οχτώ Tissot χρονοµέτρεις, µε την υποστήριξη τουλάχιστον δώδεκα επιπλέον τεχνικών κατά τη διάρκεια των δοκιµασιών χρόνου, βρίσκονται επί ποδός κατά τη διάρκεια των 21 stages του διαγωνισµού.

Την τάση του home beautification ανέδειξε η πανδηµία

Την τάση του home beautification ανέδειξε η πανδηµία τον τελευταίο χρόνο, καθώς οι άνθρωποι, αναγκασµένοι να περάσουν περισσότερο χρόνο στο σπίτι λόγω του covid-19, επένδυσαν στη βελτίωση του χώρου τους. Η βιοµηχανία οµορφιάς συνέβαλε σε αυτό λανσάροντας έξυπνες οικιακές συσκευές οµορφιάς. H µάρκα Skin Authority, για παράδειγµα, λάνσαρε στις 14 Ιουνίου στο λιανικό εµπόριο, µια συσκευή φιλτραρίσµατος αέρα, το «Air Beautification Filtration & DefenderPro» η οποία πριν, ήταν διαθέσιµη µόνο για επαγγελµατίες, ενώ για τους καταναλωτές ήταν διαθέσιµη µόνο στα κέντρα αισθητικής, ενώ τον Οκτώβριο του 2020, είχε κυκλοφορήσει ένας υγραντήρας αέρα από την Canopy.

Εν τω µεταξύ, ήδη από το 2018 είναι διαθέσιµα τα ψυγεία οµορφιάς, τα οποία στην πραγµατικότητα είναι παραδοσιακά µίνι ψυγεία και χαρακτηρίζονται ως must-have συσκευές, από brands όπως το Kylie Skin, το Drunk Elephant και το Evian. Επίσης, η L’Oréal έχει ως στόχο να εισέλθει στο χώρο του εµπορίου οικιακών συσκευών, λανσάροντας µια συσκευή οµορφιάς showerhead, από τα µέσα του 2022. Το concept της εσωτερικής και εξωτερικής οµορφιάς, ως αποτέλεσµα της χρήσης προϊόντων σε συνδυασµό µε την συµπληρωµατική χρήση συσκευών, καθιερώνει σταδιακά την ιδέα ότι η οµορφιά είναι κάτι παραπάνω από την τυπική περιποίηση του δέρµατος.

Το home beautification είναι µια τάση που βοηθά να δηµιουργηθεί και να αναπτυχθεί µια ρουτίνα οµορφιάς στο χώρο µας. Το αφήγηµα αυτό, ενισχύθηκε από το γεγονός ότι το 2020 η πανδηµία οδήγησε τους καταναλωτές στο να επενδύσουν στην µεγαλύτερη λειτουργικότητα του σπιτιού τους ή στη διακόσµησή του και σε αυτό είχε την επιθυµία να συµβάλει και η βιοµηχανία του beauty.

(Πηγή: Glossy)

Νέο e-shop λάνσαρε η Fantasy Sandals

Η εταιρεία Π. Αλύσανδράτος & Σια, η οποία δραστηριοποιείται σχεδόν 50 χρόνια στον τοµέα της παραγωγής παπουτσιών για άνδρες και γυναίκες, εµπιστεύτηκε την Generation Y, International eBusiness Hub, για τη δηµιουργία του νέου ηλεκτρονικού καταστήµατος του brand Fantasy Sandals.

Το fantasy-sandals.gr υλοποιήθηκε µε custom UI/UX design, θέτοντας σε εφαρµογή τα καινοτόµα εργαλεία και τις λειτουργικότητες της custom πλατφόρµας Generation Next, τα οποία ταίριαξαν απόλυτα µε τις ανάγκες του brand.

Νέες σειρές αφρόλουτρων και κρεµοσάπουνων από το Neutromed

H µάρκα υγιεινής και προστασίας του δέρµατος, Neutromed, ανανεώνεται και εµπλουτίζεται µε νέες σειρές αφρόλουτρων. Η σύνθεσή τους από εκχυλίσµατα λουλουδιών και θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την θρέψη, ενυδάτωση και προστασία της επιδερµίδας, χαρίζουν απαλή και βελούδινη αίσθηση, ενώ έχουν βαθιά δερµατολογική εξειδίκευση, ώστε να διατηρείται το φυσιολογικού pH του δέρµατος. Επίσης, τα νέα κρεµοσάπουνα Neutromed είναι κατάλληλα για καθηµερινή και συχνή χρήση και έχουν ουδέτερο pH. Το brand ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Henkel Hellas.

 

Με ηχηρά µηνύµατα, το λανσάρισµα της τσάντας Tritone από τη Salty Bag

Η Salty Bag, σταθερός χορηγός της Spetses Classic Yacht Regatta, φέτος εµπνέεται από το παρελθόν της ναυτοσύνης και µεταφέρει ηχηρά µηνύµατα για το καλύτερο µέλλον όλων. Η Salty Bag δηµιούργησε την τσάντα Tritone (Τρίτων), µια minimal τσάντα ώµου, που το σχήµα της παραπέµπει στην πρύµνη του θρυλικού σκάφους Riva Tritone του 1958, αποτίνοντας φόρο τιµής στο αγαπηµένο σκάφος της πριγκιπικής δυναστείας τους Μονακό.

H Tritone της Salty Bag δηµιουργήθηκε από παροπλισµένα ιστιοπλοϊκά πανιά, το υλικό σήµα κατατεθέν της Salty Bag, τα οποία ράφτηκαν µε τέτοιο τρόπο, ώστε να αναδεικνύουν το σχήµα της πρύµνης του Riva Tritone, ενώ η µαλακή και εύχρηστη λαβή της, είναι από παλιές ζώνες ασφαλείας αυτοκινήτων.

Για τη δηµιουργία της Tritone, η Salty Bag επέλεξε να συνεργαστεί µε την Κερκυραία εικαστικό Μαριάννα Μπότη, τελειόφοιτη του University of Arts London, η οποία, στην πτυχιακή της «We Can Save the World», επένδυσε µε graffiti και stencil το πανί, ώστε ως τσάντα να µεταφέρει θετικά µηνύµατα για την καταπολέµηση της κλιµατικής κρίσης. Τέλος, η Salty Bag προσδιόρισε το αποτύπωµα των graffiti κατά την παραγωγή των τσαντών, χρησιµοποιώντας τους δείκτες σχετικής έρευνας που έχει εκδώσει η αµερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA) και αποµείωσε τις εκποµπές της µέσω του πιστοποιηµένου από την WWF διεθνούς οργανισµού αποµείωσης εκποµπών, The Gold Standard.

Την Intral Active Stabilizing Lotion λανσάρει η Darphin

Τη νέα Intral Active Stabilizing Lotion δηµιούργησε η Darphin «για όσους αναζητούν κάτι παραπάνω από απλή ενυδάτωση». Η Intral Active Stabilizing Lotion χάρη στην ελαφριά και ισχυρή της σύνθεση, ενυδατώνει αποτελεσµατικά την επιδερµίδα προσφέροντας πολλαπλά οφέλη, όπως µείωση της ερυθρότητας, των ερεθισµών και ενίσχυση της υγιούς όψης της. Η νέα Intral Active Stabilizing Lotion, η οποία αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο Intral franchise, µειώνει την εµφάνιση των πόρων σε µόλις µία εβδοµάδα, ενισχύει τη λάµψη και προστατεύει την επιδερµίδα από τις φθορές που δηµιουργεί το περιβάλλον.

Χάρη στην ελαφριά της υφή µπορεί να εφαρµοστεί ως προϊόν ενυδάτωσης, αλλά και ως ένα συµπληρωµατικό προϊόν στην υπάρχουσα ρουτίνα περιποίησης. Η σύνθεσή της περιέχει εκχύλισµα από παιώνια, χαµοµήλι και κράταιγο και συνδυάζεται µε ισχυρά συστατικά όπως πολυσακχαρίτες και D-Πανθενόλη, συστατικά που επιλέχθηκαν για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Επίσης, περιέχει υψηλού µοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ που προσφέρει ενυδάτωση, ενώ διατηρεί την υγρασία της επιδερµίδας σε υψηλά επίπεδα.

H L’Oréal Professionnel Paris συνεργάζεται µε τη Ζέτα Μακρυπούλια

Τη συνεργασία της µε τη Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε η L’Oréal Professionnel Paris. Η γνωστή ηθοποιός και µοντέλο «αφέθηκε» στα χέρια των έµπειρων hair experts της L’Oréal Professionnel Paris και µε την καθοδήγηση τους, αποφάσισε να υιοθετήσει την απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι, το French Balayage, ενώ η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη ήταν αυτή που αποτύπωσε στον φακό το τελικό αποτέλεσμα.

Το French Balayage είναι µια μεγάλη τάση που προσελκύει συνεχώς το ενδιαφέρον στο διαδίκτυο και είναι περιζήτητο στα κοµµωτήρια, διότι δίνει ένα φυσικό αποτέλεσµά στα µαλλιά. Πρόκειται για µια επαγγελµατική τεχνική που εφαρµόζεται αποκλειστικά από τους experts της L’Oréal Professionnel Paris και είναι κατάλληλη για όλες τις βάσεις µαλλιών, από τις πιο ανοιχτές έως και τις πιο σκούρες. Μέσα από την τεχνική του French Balayage, οι hair experts ανέδειξαν ακόµα περισσότερο το ξανθό χρώµα της Ζέτας Μακρυπούλια, δίνοντας του ένα µοντέρνο και σοφιστικέ χαρακτήρα που ταιριάζει στην προσωπικότητά της.

Αύριο το µεσηµέρι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΣΒΑΚ

Αύριο το µεσηµέρι πραγµατοποιείται η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΣΒΑΚ, κατά την οποία θα πραγµατοποιηθούν και οι εκλογές για το νέο ΔΣ του Συνδέσµου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 14.00, µε καλωσόρισµα από τον Πρόεδρο ΔΣ του ΠΣΒΑΚ, Θ. Γιαρµενίτη και χαιρετισµό του Ν. Παπαθανάση, Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Θα ακολουθήσουν οµιλίες από τους Έφη Μπελέ, Beauty director Beautemagazine και Πρόεδρο των Prix de Beauté, Παναγιώτη Γκεζερλή, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Συµβούλου της Convert Group, µε θέµα «Amazon, LookFantastic, Skroutz, eFood: Φίλοι ή Εχθροί των Εταιρειών Καλλυντικών & Αρωµάτων;», Βασίλη Καρακουλάκη, Προέδρου οµίλου FDL και Κυριάκου Μπέρτσου, Logistics Intelligence Manager, FDL Group και Άννα Πατέρα, Γενική Διευθύντρια του ΠΣΒΑΚ, µε θέµα «Νοµικά και Κανονιστικά θέµατα που απασχολούν την Βιοµηχανία Καλλυντικών».

Θα ακολουθήσει η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ του Συνδέσµου. Υποψήφιοι θα είναι, όπως έγινε γνωστό, οι Θεόδωρος Γιαρµενίτης (Adelco), Ελευθέριος Τρέχας (Apivita), Αλέξανδρος Κώτσης (Colgate-Palmolive), Αλκιβιάδης Κωσταρέλος (Farmeco), Αναστάσιος Βάββας (Flax), Αικατερίνη Μόκα (Fresh Formula), Μαρία Κοράλη (L’Oreal Hellas), Ευάγγελος Σιδέρης (Pierre Fabre Hellas), Χαράλαµπος Αναστασιάδης (Γ. Παχωπός ΑΕ Καλλυντικών), Ιουλία Αρµάγου (Ζυλιέτ Αρµάντ), Μάρκος Καραΐσκος (Κορρές), Λάζαρος Σακελλαρίου (ΤΕΟΡΟΣ) και Χρήστος Στανίτσας (Χρήστος Στανίτσας & ΣΙΑ).