Ο Michael Kors εµπλουτίζει τη σειρά αρωµάτων Wonderlust

Ο Michael Kors λανσάρει το νέο Michael Kors Wonderlust Eau de Voyage, ένα floral άρωµα που αιχµαλωτίζει το ανέµελο πνεύµα και την παιχνιδιάρικη απόλαυση της περιπέτειας. Οι χαλαρωτικές νότες από Γαλλική λεβάντα συνδυάζονται µε άνθη πορτοκαλιάς, γιασεµί και πικάντικο δίανθο, που βρίσκονται στην καρδιά της σειράς αρωµάτων Michael Kors Wonderlust, ενώ στη βάση του αρώµατος ξεδιπλώνεται η αίσθηση του ωκεανού µέσα από τα εξωτικά musks, το γήινο moss και το accord από θαλασσινό αλάτι. Η συσκευασία εµπνέεται από τις ιριδίζουσες αποχρώσεις που συναντά κανείς σε ένα κοχύλι.

Ο όµιλος Γαλερού λανσάρει το Galerou.com

«Στον αέρα» βρίσκεται από την Generation Y, µε tagline «Our Jewelry. Your Story», το www.galerou.com, το νέο ηλεκτρονικό κατάστηµα του οµίλου Γαλερού, που διαθέτει καταστήµατα κοσµηµάτων, σε Αθήνα, Μύκονο και Ρέθυµνο. Η Βασιλεία και η Χρυσή Γαλερού, ιδρύτριες του οµίλου Γαλερού, θέλησαν να δηµιουργήσουν µια εταιρεία που να αντικατοπτρίζει το πάθος για τα κοσµήµατα και να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό µοναδικά κοµµάτια. Σήµερα, η εταιρεία, που µετρά 30 χρόνια εµπειρίας και διαθέτει τρία φυσικά καταστήµατα, αποφάσισε να κάνει το επόµενο επαγγελµατικό της βήµα προς τον ψηφιακό µετασχηµατισµό, σε συνεργασία µε την Generation Y.   

Συγκεκριµένα, η Generation Y ανέλαβε τον πλήρη ψηφιακό µετασχηµατισµό της εταιρείας Γαλερού και επιµελήθηκε τη δηµιουργία brand story και brand identity, τον σχεδιασµό λογοτύπου, την υλοποίηση ηλεκτρονικού καταστήµατος µε custom conceptual web design και ανάπτυξη και εκτέλεση στρατηγικής Digital Marketing.

Η Ducati παρουσιάζει τη συλλογή «Ducati Apparel» του 2021

Η Ducati λανσάρει τη νέα συλλογή ενδυµάτων και αξεσουάρ αναβάτη για το 2021, Ducati Apparel 2021. Η συλλογή περιλαµβάνει αξεσουάρ και casual ρούχα, για καθηµερινή χρήση από µοτοσυκλετιστές, αλλά και µη αναβάτες. Τα ρούχα Ducati έχουν σχεδιαστεί µε την ίδια φιλοσοφία όπως οι µοτοσυκλέτες της Ducati, µε µεγάλη προσοχή στον συνδυασµό σχεδιασµού και τεχνολογίας. Όλα τα ρούχα Ducati υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Η συλλογή περιλαµβάνει τη σειρά Racing, που είναι αφιερωµένη στη χρήση σε πίστα, τη σειρά Sport, για σπορ οδήγηση δρόµου, τη σειρά Touring για ταξίδια εντός και εκτός δρόµου και τη σειρά Urban, για µετακίνηση στην πόλη για µέγιστη προστασία.  

Η ασφάλεια είναι βασικό στοιχείο για τη Ducati στη σειρά Racing, όπως το νέο κράνος DC V5. Το εξωτερικό περίβληµα από ίνες SNC2 είναι ανθεκτικό, στρογγυλό και λείο, για µέγιστη προστασία και ιδανική απορρόφηση ενέργειας σε ενδεχόµενη σύγκρουση. Εµπλουτίζεται επίσης µε την κατασκευή «Peripherally Belted», µια πατενταρισµένη ζώνη ενίσχυσης ινών τοποθετηµένη κατά µήκος της κορυφής του κράνους. Το δερµάτινο µπουφάν Ducati Corse C5 από τη σειρά Sport έχει σχεδιαστεί για σπορ οδήγηση και έχει σχέδιο που ξεχωρίζει χάρη στη χρήση των λογότυπων Ducati ως γραφικών στοιχείων.

Η Celia Kritharioti cover story στο νέο τεύχος του Hello! Beauty

H σχεδιάστρια Celia Κritharioti φωτογραφίζεται από τον Κώστα Αυγουλή για το εξώφυλλο του special edition Beauty τεύχους του Hello!.  

Στη συνέντευξή της, µιλάει για την πορεία της στην παγκόσµια fashion σκηνή, τις διεθνείς συνεργασίες µε stars της µουσικής βιοµηχανίας και του modeling, όπως η Jennifer Lopez και η Natalia Vodianova, καθώς και για το πόσο έχει επηρεαστεί η βιοµηχανία της µόδας από την πανδηµία. Επίσης, η Σίλια Κριθαριώτη αναφέρθηκε και στην παρθενική της συµµετοχή στην εβδοµάδα µόδας AXDW µε την κόκκινη συλλογή της Red for Hope Xmas 2020 Couture Collection, µε την οποία θέλησε να στηρίξει έµπρακτα την ελληνική µόδα, κατά τη δύσκολη χρονιά που διανύουµε. «Η έµπνευση για την δηµιουργία µιας συλλογής θα φέρει χαρά και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους που αισθάνονται αβεβαιότητα και αγωνίζονται σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία, αλλά και θα ενισχύσει την ελληνική µόδα, έναν επιχειρηµατικό τοµέα που τώρα χρειάζεται υποστήριξη περισσότερο από ποτέ», υποστηρίζει, µεταξύ άλλων.

Δύο νέες mascara λανσάρει η Seventeen

H Seventeen παρουσιάζει δυο νέες mascara, τη Fiber Extense και τη Fiber Volume, εµπλουτισµένες µε ίνες, που προσφέρουν έντονο όγκο και µήκος στα µάτια. Οι νέες καινοτόµες ίνες στις 2 νέες mascara,  προσκολλώνται µε φυσικό τρόπο στις βλεφαρίδες και τις ενισχύουν, προσφέροντας έντονο όγκο και µήκος,  ενώ παράλληλα είναι εµπλουτισµένες µε υψηλή συγκέντρωση από µαύρες χρωστικές- black pigments για πολύ έντονο µαύρο χρώµα. Το Argan Butter και το Tsubaki Oil  περιποιούνται και διατηρούν  λείες και εύκαµπτες τις  βλεφαρίδες από το πρωί έως το βράδυ. Στη Fiber Volume, το βουρτσάκι σε σχήµα «κώνου», µε κοντές και πυκνές τρίχες, χτενίζει εύκολα τις βλεφαρίδες από τη ρίζα µέχρι την άκρη και κατανέµει οµοιόµορφα τις ίνες πυκνώνοντας τις βλεφαρίδες. Η Fiber Extense διαθέτει ειδικά σχεδιασµένο βουρτσάκι µε δυο διαφορετικές υφές, µια flat µε κοντές τρίχες και από την άλλη πλευρά και µια πιο πλούσια υφή µε πιο µακριές  και πυκνές τρίχες, που προσφέρουν εντυπωσιακό διαχωρισµό και έντονο µήκος.  

Εκτός από µεµονωµένες, οι δύο νέες mascara διατίθεται και στα φετινά limited edition gift sets της µάρκας.

Χριστουγεννιάτικες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης από τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράµµατος κοινωνικής προσφοράς, προχώρησε σε Χριστουγεννιάτικες δωρεές, ενισχύοντας Μη Κυβερνητικούς Οργανισµούς και Ιδρύµατα για την κάλυψη των άµεσων αναγκών τους.    

Συγκεκριµένα, στηρίζει τον οργανισµό STEPS, ενισχύοντας οικονοµικά το πρόγραµµα Street Embrace, για την παροχή φαγητού και νερού σε 7 σηµεία της Αττικής, ωφελώντας περίπου 200 συνανθρώπους µας σε ανάγκη, για διάστηµα περισσότερο των 6 µηνών. Συµπληρωµατικά, η εταιρεία προσφέρει προϊόντα Προσωπικής και Οικιακής Υγιεινής για τη στέγη που διατηρεί η οµάδα STEPS στο Μεταξουργείο, για άτοµα σε ανάγκη.   

Παράλληλα, η Henkel Hellas συνεχίζει να στηρίζει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυµα Παιδικής Προστασίας, µε προσφορά προϊόντων όπως σαµπουάν, κρέµες µαλλιών, αφρόλουτρα, αποσµητικά, απορρυπαντικά και καθαριστικά, καθώς και το πρόγραµµα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήµου Αθηναίων για την κάλυψη των αναγκών και παροχή βασικών αγαθών στους Αθηναίους δηµότες, στο πλαίσιο των κατ’ οίκον επισκέψεων του προγράµµατος.  

Τέλος, όπως κάθε χρόνο, η Henkel Hellas θα προσφέρει Χριστουγεννιάτικα Δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας.

Η Unilever φέρνει στην Ελλάδα το Lifebuoy

Με ένα πρωτότυπο online event,  επέλεξε η Unilever να παρουσιάσει την άφιξη της σειράς Lifebuoy στην Ελλάδα, στους εκπροσώπους των αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ. Πρόκειται για το µεγαλύτερο λανσάρισµα της Unilever τη νέα χρονιά, καθώς το Lifebuoy είναι η Νο 1 µάρκα υγιεινής χεριών στον κόσµο και αποτελεί στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας. Το γεγονός αυτό σηµατοδοτήθηκε από το format σχεδιασµού της διαδικτυακής παρουσίασης, η οποία είχε το concept Ενηµερωτικής Εκποµπής και τίτλο: «ΑλλάΖΟΥΜΕ αλλά ζούµε», µε κεντρική παρουσιάστρια τη δηµοσιογράφο Δώρα Παντέλη. Στην εκδήλωση «παρευρέθηκαν» οι εκπρόσωποι της Unilever, Andrew Kennedy, Γενικός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ο Δηµήτρης Μαγγιώρος, Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος και Νοτίων Βαλκανίων.   

Το σαπούνι Lifebuoy δηµιουργήθηκε από τον William Lever το 1894 µε σκοπό να σώσει ζωές στη Βικτωριανή Αγγλία, κατά τη διάρκεια της πανδηµίας χολέρας. Έχει υλοποιήσει το µεγαλύτερο πρόγραµµα αλλαγής συµπεριφοράς στον κόσµο, βοηθώντας πάνω από 1 δισ. ανθρώπους να µάθουν να πλένουν τα χέρια τους στον αναπτυσσόµενο κόσµο και να προστατεύονται από τα µικρόβια.

Τη νέα της εορταστική συλλογή παρουσιάζει η Mat

Η Μat. fashion λανσάρει τη νέα της εορταστική συλλογή, που περιλαµβάνει βελούδινες και σατέν υφές, leather-like, αλλά και λαµπερές παγιέτες που παίρνουν νέα διάσταση µε χαλαρές γραµµές. Η συλλογή της Μat. διατίθεται µε έκπτωση 30% και 40% και επιπλέον ειδικές τιµές στο shop.matfashion.com, αλλά και µε άµεση παραλαβή από το δίκτυο καταστηµάτων της εταιρείας µέσω της υπηρεσίας  mat. Click Away κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας. Παράλληλα, η Μat. λανσάρει την υπηρεσία Μat. delivery service, παραδίδοντας εντός 2-4 ηµερών στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, µε ιδιόκτητα οχήµατα. Παράλληλα, προσφέρει δωρεάν αντικαταβολή και αποστολή µε δύο υπηρεσίες courier σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Pink Woman αποσπά το βραβείο Best in Fashion στα E-Volution Awards

Με το βραβείο Best in Fashion τιµήθηκε η Pink Woman στα E-Volution Awards την Παρασκευή 18 Δεκεµβρίου, τα βραβεία που διοργάνωσαν για 10η χρονιά το Marketing Week, η BOUSSIAS και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εµπορίου (ELTRUN) του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών. 

Η βράβευση της Pink Woman έρχεται ως αποτέλεσµα της επιτυχηµένης της πορείας µέσα στο 2020 και την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει, όπως η βελτίωση του εταιρικού brand image, η ενίσχυση της digital επικοινωνίας και η βελτιστοποίηση της διαφηµιστικής της απόδοσης.   

Πιο συγκεκριµένα, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της ποιότητας του φωτογραφικού υλικού για την προώθηση των collections της, η Pink Woman έδωσε έµφαση στην παραγωγή υλικού υψηλών προδιαγραφών, που αξιοποιήθηκε και µε αφορµή το λανσάρισµα του νέου της e-shop, µαζί µε τα videos.  

Επιπλέον, έχοντας ήδη µία δυνατή βάση followers σε Instagram και Facebook, επένδυσε στο Tik Tok ενώ παράλληλα καλλιέργησε τις συνεργασίες µε fashion influencers από Ελλάδα και Μάλτα.   

Επίσης, σε επίπεδο digital marketing, η  κατανοµή της διαφηµιστικής δαπάνης στις βασικές καµπάνιες των Facebook και Google Ads, απέφερε εξαιρετικά αποτελέσµατα σε επίπεδο στόχευσης, δηµογραφικών και γεωγραφικών στοιχείων, αλλά και τα ενδιαφέροντα του target group, ενώ αξιοποιήθηκαν και custom digital marketing tools. Τα παραπάνω έφεραν εντυπωσιακά αποτελέσµατα στην εταιρεία, όπως βελτίωση του ROAS κατά 155%, αύξηση τζίρου 88% και άνοδο των επισκέψεων στο e-shop της κατά 111%.