Η Boss λανσάρει συλλογή σε συνεργασία µε τον Justin Teodoro

Η Boss φέτος τις γιορτές συνεργάζεται µε τον καλλιτέχνη και εικονογράφο Justin Teodoro που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, δηµιουργώντας µια πολύχρωµη και παιχνιδιάρικη διάθεση για τις γιορτές. Δύο χαρακτηριστικά µοτίβα, µια ροζ καρδιά και ένα µπλε αστέρι, συµβολίζουν την αγάπη και τα όνειρα σε µια multi-channel καµπάνια, και, επίσης, εµπνέουν µια αποκλειστική capsule συλλογή για άνδρες και γυναίκες. Σε έντονο ροζ και ζωντανό µπλε, η καρδιά και το αστέρι του Justin Teodoro πρωταγωνιστούν σε όλη την capsule συλλογή Boss x Justin Teodoro, δηµιουργώντας έντονη αντίθεση µε το κλασικό µαύρο και το χειµωνιάτικο λευκό. Άνετες και casual προτάσεις -T-shirts και πουλόβερ- συνδυάζονται µε tailored κοµµάτια, όπως τα κοµψά Boss πουκάµισα και σακάκια. H καρδιά και το αστέρι εµφανίζονται τόσο µεµονωµένα όσο και ως all-over prints σε πουκάµισα, φούστες, τσάντες και αξεσουάρ, µαζί µε µια νέα εκδοχή του λογότυπου της Boss, που έχει ζωγραφιστεί στο χέρι. Στα highlights της συλλογής συµπεριλαµβάνονται η µπλούζα µε την printed καρδιά και δέσιµο στο λαιµό, ένα διπλής όψης σακάκι µε κουκούλα, καθώς και θήκες για iPhone µε την καρδιά και το αστέρι.

Στα 353,5 δισ. δολάρια η αγορά του activewear το 2020

Η αξία της παγκόσµιας αγοράς activewear αναµένεται να αγγίξει τα 353 δισ. δολάρια το 2020, σύµφωνα µε έρευνα της ισπανικής εταιρείας επενδύσεων Comprar Acciones, καθώς ο τοµέας «αντιστέκεται» στην επίδραση της πανδηµίας.

Επίσης, σύµφωνα µε την έρευνα, η αγορά αναµένεται να σηµειώσει ετήσια ανάπτυξη της τάξης του 3,7% µέσα στην επόµενη εξαετία, αγγίζοντας τα 439,17 δισ. δολάρια µέχρι το 2026. Υπογραµµίζοντας την επιτυχηµένη προσαρµογή πολλών µεγάλων εταιρειών activewear στις νέες καταναλωτικές συµπεριφορές κατά τη διάρκεια της πανδηµίας, επενδύοντας στις online πωλήσεις direct-to-consumer, η ισπανική εταιρεία προβλέπει επίσης ότι οι πωλήσεις του athleisure θα αντιστοιχούν στο 31% των συνολικών πωλήσεων ένδυσης στις ΗΠΑ, τον Δεκέµβριο. Αναφορικά µε συγκεκριµένες εταιρείες, η Comprar Acciones τονίζει τη δύναµη των online πωλήσεων της Nike, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 75% το δ’ τρίµηνο το οποίο έληξε τον Ιούνιο και το πρώτο τρίµηνο που έληξε τον Αύγουστο κατά 82%.Αντίστοιχα, η Adidas είδε τις online πωλήσεις της το γ’ τρίµηνο να αυξάνονται κατά 93% και η Puma κατά 66% σε σχέση µε την περσινή χρονιά. (Πηγή: Fashion Network)

Σηµαντική µείωση των χριστουγεννιάτικων δαπανών καταγράφει ο ΣΕΛΠΕ

O Σύνδεσµος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος ολοκλήρωσε την 3η µελέτη καταγραφής των καταναλωτικών τάσεων στο λιανεµπόριο µέσω εξαµηνιαίας έρευνας καταναλωτικού κλίµατος λιανεµπορίου την οποία πραγµατοποιεί από τον Οκτώβριο του 2019. Στην έρευνα, καταγράφονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα συµπεράσµατα και τάσεις σε σχέση µε τις αγοραστικές συνήθειες του κοινού για την αγορά των Χριστουγέννων. Η συντριπτική πλειοψηφία, σε ποσοστό 73%, θεωρεί ότι η αξία των αγορών της τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι µειωµένη, ενώ µόλις ένα 5% εκτιµά ότι θα είναι αυξηµένη. Μεσοσταθµικά, η εκτίµηση των καταναλωτών µεταφράζεται σε µία εκτιµώµενη µείωση της τάξης του 34%, δηλαδή ότι φέτος θα χαθεί πάνω από το 1/3 του περσινού τζίρου.

Όσον αφορά στο ύψος της εκτιµώµενης δαπάνης για αγορές την περίοδο των Χριστουγέννων, αυτή µεσοσταθµικά εκτιµάται σε µόλις 128 ευρώ κατά κεφαλήν, αντικατοπτρίζοντας και την προαναφερθείσα µείωση. Το 14% εκτιµά ότι δεν θα δαπανήσει τίποτα, το 19% µέχρι 50 ευρώ, το 22% έως 100 ευρώ, το 25% από 101 έως 200 ευρώ, το 15% από 200 έως 500 ευρώ και το 5% πάνω από 500 ευρώ. Πρακτικά η πλειοψηφία του κοινού 55% θα δαπανήσει λιγότερο από 100 ευρώ τα φετινά Χριστούγεννα για αγορές.

Σε σχέση µε την εφαρµογή του µέτρου του Click Away, φαίνεται ότι τουλάχιστον πριν την εφαρµογή του µέτρου, µόνο 1 στους 4 καταναλωτές εκδήλωνε πρόθεση να το αξιοποιήσει.

Η έρευνα υλοποιήθηκε µε την επιστηµονική υποστήριξη του εργαστηρίου ELTRUN του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών, την περίοδο 9-11 Δεκεµβρίου µέσω Πανελλήνιας Έρευνας σε δείγµα 912 καταναλωτών.

Η Tommy Hilfiger δηµιουργεί νέες χριστουγεννιάτικες παραδόσεις

Η Tommy Hilfiger παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν για τις γιορτές και λανσάρει την εορταστική της καµπάνια, που περιλαµβάνει ένα diverse cast ανθρώπων που «αγκαλιάζουν» τη νέα κανονικότητα και την αντιµετωπίζουν µε αισιοδοξία. Με τα ταξίδια και τα µεγάλα οικογενειακά τραπέζια να αποτελούν παρελθόν, η φετινή καµπάνια έχει µία διαφορετική προσέγγιση και επικοινωνεί το γιορτινό πνεύµα δηµιουργώντας νέες παραδόσεις. Γυρισµένη στην ασφάλεια των σπιτιών των πρωταγωνιστών, η καµπάνια περιλαµβάνει ονόµατα όπως, Candace Reels, φεµινίστρια, υπέρµαχος του self-love και ιδρύτρια του Female Collective, Renée Stewart, χορεύτρια, δασκάλα yoga και meditation, Adam Kenworthy, chef, content creator, υπέρµαχος του sustainability και του mindfulness και Ty Ogunkoya, Billie Brown και Tayo Ogunkoya, entrepreneur και µοντέλο, vlogger και ο γιος τους, αντίστοιχα.

Αναφορικά µε την 2020 Tommy Hilfiger  Holiday collection, περιλαµβάνει µία ποικιλία από άνετα looks, µε, όµως εορταστική διάθεση, διαχρονικά tailored sets σε γκρι απόχρωση µε το TH µονόγραµµα και ankle booties σε χρυσή απόχρωση. Η ανδρική συλλογή εµπλουτίζεται µε κασµιρένια ζιβάγκο και oxford shoes.

O οίκος Michael Kors παρουσιάζει το Wishes in a Bottle

Ο οίκος Michael Kors υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα µε µια διαφορετική καµπάνια µε κύριο µήνυµά της να µεταφέρει ευχές ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλο τον κόσµο. Στο πλαίσιο της καµπάνιας Wishes in a Bottle, τρεις καλλιτέχνες, η Amber Vittoria, η Christina Zimpel και η Joy Yamusangie Miessi φιλοτέχνησαν τρεις διαφορετικές κάρτες µε έµπνευση το άρωµα Michael Kors Wonderlust, οι οποίες αποτελούν τα κύρια visual της καµπάνιας. Επιπλέον, στο site www.wishesinabottle.com µπορούν όλοι να δηµιουργήσουν τη δική τους κάρτα Wish in a Bottle πάνω στο µπουκάλι του Michael Kors Wonderlust, να µοιραστούν ευχές για τη νέα χρονιά και να ανεβάσουν την κάρτα στο Michael Kors wish wall που φιλοξενεί ευχές από όλο τον κόσµο, καθώς επίσης στον λογαριασµό τους στο Instagram.  Για τα φετινά Χριστούγεννα δηµιουργήθηκαν και τρία gift sets του  αρώµατος που συνοδεύονται από δώρα.

Δράση της Adam’s Shoes για στήριξη ευπαθών οµάδων

Η Adam’s Shoes, θέτοντας ως προτεραιότητα τη στήριξη προς τις κοινωνικά ευπαθείς οµάδες, προχώρησε πρόσφατα στη δωρεά χιλιάδων ζευγών υποδηµάτων σε κοινωφελή ιδρύµατα, οργανισµούς και συλλόγους.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της αυτής δράσης, η Αdam’s Shoes πρόσφερε τα είδη της στο Χαµόγελο του Παιδιού, στα Παιδικά Χωριά SOS, στην Κιβωτό του Κόσµου, στον Όµιλο UNESCO καθώς και σε άλλα ιδρύµατα.

Η Avon λανσάρει τη σειρά Pearlesque για τις γιορτές

Η Avon λανσάρει τη σειρά περιορισµένης κυκλοφορίας «Pearlesque», µια ολοκληρωµένη συλλογή για πολυτελές ιριδίζον αποτέλεσµα στις εορταστικές εµφανίσεις των γιορτών. Η σειρά διαθέτει µια ολοκληρωµένη παλέτα για τα µάτια και το πρόσωπο, την Pearlesque Treasure µε φωτεινά χρώµατα, καθώς επίσης ένα υγρό και σταθερό ιριδίζον highlighter, το Pearlesque Sparkle. Η συλλογή περιλαµβάνει επίσης υγρό eyeliner σε 5 γιορτινές, ιριδίζουσες αποχρώσεις, καθώς επίσης κραγιόν, µε βελούδινη υφή και λαµπερό τελείωµα σε έξι αποχρώσεις.

Τα προϊόντα διατίθενται προς πώληση µέσω τον Μελών της Avon, αλλά και online στο avoncosmetics.gr.

Το Le Petit Marseillais ανανεώνει τις σειρές περιποίησης µαλλιών

Το Le Petit Marseillais ανανεώνει τις σειρές περιποίησης µαλλιών, µε στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε όλους τους τύπους µαλλιών.

Οι νέες συνταγές σαµπουάν και κρεµών µαλλιών διαθέτουν συνθέσεις βιολογικών συστατικών, έως και 98% φυσικής προέλευσης και δεν περιέχουν καθόλου σιλικόνη.

Οι ανανεωµένες σειρές περιποίησης µαλλιών είναι η σειρά για κανονικά µαλλιά Αναζωογόνηση Detox, η σειρά Βαθιά Θρέψη για πολύ ξηρά µαλλιά, η σειρά Λαµπερό Χρώµα για βαµµένα µαλλιά, η Σειρά Ενυδάτωση για κανονικά µαλλιά, η σειρά Θρέψη για ξηρά και ταλαιπωρηµένα µαλλιά, η σειρά Απαλότητα για κανονικά µαλλιά και η σειρά για λιπαρά µαλλιά Απαλός Καθαρισµός.